Produktions-, lager- og rengøringsmedarbejdere søges til Stryhns Gruppen A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Føllenslev

Produktions-, lager- og rengøringsmedarbejdere

Har du lyst til et fast job i en velrenommeret virksomhed, der er i vækst? Og vil du indgå i et professionelt team, hvor vi har fokus på kvalitet og et godt arbejdsmiljø? Så bliv en del af Stryhns K-Salat i Havnsø, hvor mere end 100 dygtige kollegaer fremstiller markedsledende kvalitetsprodukter, der nydes i alle danske hjem.

Vi søger produktions-, lager- og rengøringsmedarbejdere til dag-, aften- og nathold

Daghold: Fortrinsvis mandag til fredag, kl. 7.00 - 15.00

Aftenhold: Fortrinsvis mandag til torsdag, kl. 15.00 – 24.00

Nathold: Fortrinsvis mandag til torsdag, kl. 22.45 – 06.00

K-ærligheden

Hos K-Salat har vi altid sat en ære i at lave lækre salater og andet tilbehør til danskerne. Vi værner om de danske madtraditioner, hygge og fællesskab, men vi er samtidig nysgerrige i vores tilgang til nye produkter og vi bestræber os på at følge de forskellige trends på den danske madscene.

I dag er K-Salat en del af Stryhns Gruppen A/S som er et moderne mærkevarehus, der står for den nutidige hverdagsmad – med rødder i den danske madkultur. Vi har i dag fem fabrikker, hvor vi producerer de velkendte mærker:

Stryhn’s Leverpostej, Graasten Salater, K-Salat, Jensens Køkken og Langelænder Pølser. Alle mærker har en lang tradition for høj ensartet kvalitet, god smag og ikke mindst en madglæde, der i generationer har gjort os til en del af danskernes hverdag.

Dit nye job

Du vil få en alsidig hverdag i vores produktion, hvor du sammen med dine kollegaer skal sikre, at vores produkter har den højeste kvalitet, at linjen kører, og at rengøring og sikkerhed er i orden. Derudover vil du få arbejdsopgaver som:

  • Kvalitetskontrol af vores produkter
  • Indstilling og betjening af maskiner
  • Overvågning af anlæg og produktionsudstyr
  • Etikettering, håndtering og pakning
  • Fejlretning af maskiner
  • Plukning af varer
  • Modtagelse og afsendelse
  • Rengøring af anlæg

I produktionen arbejder vi ud fra et lean mindset og alle medarbejdere uddannes i Lean. Vi har fokus på at involvere medarbejdere og hver dag afholder vi Lean møder i mindre grupper i produktionen, hvor medarbejdere opfordres til at komme med forslag til forbedringer i den daglige drift.

Hvem er du?

Vi søger dig, der altid møder op med et godt humør og som er klar på nye udfordringer. Du er nysgerrig af natur og ønsker at dygtiggøre dig, så vi sammen fortsat kan vækste vores forretning.

Har du erfaring fra et lignende produktionsmiljø, er det en fordel, men bestemt ikke et krav. Sammen med et hold af hjælpsomme kollegaer med masser af viden og erfaring sørger vi for, at du får en grundig oplæring i vores maskiner og processer, så du lykkes i dit nye job.

Mød en kollega - Lasse Munk, Lagermedarbejder i Pakkeriet, K-Salat i Havnsø

”Som ny medarbejder kan det selvfølgelig godt være udfordrende at sætte sig ind i så meget nyt, men ikke mindst takket være den første oplæring og de mange venlige og hjælpsomme kolleger er jeg blevet rigtig glad for at være ansat her i K-Salat blandt mine nye gode og humørfyldte kollegaer.”

”Jeg har nu været ansat i 1 måned, og selvom jeg føler sig træt, når jeg går hjem, så er jeg stolt over de produkter og den kvalitet, jeg har leveret, når dagen er ovre.”

Udvikling og arbejdsglæde

Det er vigtigt for os at vores medarbejdere i Stryhns K-salat trives og er glade for at gå på arbejde. Derfor sætter vi med jævne mellemrum fokus på medarbejdernes arbejdsglæde og handlingsplaner for endnu mere trivsel og udvikling i de enkelte teams og i hele Stryhns Gruppen. Vi afholder også forskellige sociale aktiviteter. Hvert år afholder vi fx julefrokost, og hvert andet år inviteres alle medarbejdere til en stor koncernfest.

Ligeledes har vi fokus på udvikling af vores dygtige medarbejdere. Gennem vores eget Agra Academy har vi samlet koncernens udviklingsaktiviteter for vores medarbejdere og ledere. Fx har vi gode erfaringer med at tilbyde en proces- eller industrioperatøruddannelse til de medarbejdere, der har et ønske om at indgå i et længere uddannelsesforløb og som har arbejdet hos os i en årrække.

Derudover tilbyder Stryhns Gruppen både pensionsordning og sundhedsforsikring.

Er du vores nye kollega?

Vi tilbyder dig et fællesskab med energiske kollegaer, der ikke er bange for at tage fat og give en hånd med. Vi arbejder i et uformelt miljø med gode arbejdsforhold og en høj medarbejdertilfredshed.

Vi håber, at du kan se dig selv som vores nye kollega, og vi håber derfor også, at du vil sende din ansøgning hurtigst til via knappen "Søg stillingen".

Vi behandler ansøgninger løbende og inviterer til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen eller til K-Salat og Stryhns Gruppen A/S, er du meget velkommen til at kontakte fabrikschef John Rasmussen på e-mail j[email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Stryhns Gruppen A/S


Stryhns Gruppen A/S er i dag et mærkevarehus for mærkerne Stryhn’s Leverpostej, Graasten Salater, K-Salat, Jensens Køkken og Langelænder Pølser, som er resultatet af en lang række succesfulde opkøb. Stryhns Gruppen A/S omsatte i 2020 for én milliard kr. inden for detailvarer og foodservicesektoren og har mere end 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark. Stryhns Gruppen A/S er aktivt medlem af DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK) og har siden 2008 været en del af den familieejede, norske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Føllenslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Føllenslev

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder på Midt-og Vestsjælland

    Håndværker til epoxy-arbejde søges!LUBI Job søger på vegne af en kunde en erfaren og faglært håndværker som ikke blot har epoxy-kursus, men også har erfaring med at bruge det.Arbejdet består af gul..
    • Bygningsarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Roskilde

    Har du flair for produktionsarbejde og ønsker du at være en del af et team, der fremstiller plastprodukter til Pharma-industrien? Vi søger dedikerede produktionsmedarbejdere, der trives i et hurtig..
    • Bygningsarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Bygningsarbejder på Midt-og Vestsjælland

    Fugemontør til Værkstedarbejde på VestsjællandVi søger en dygtig fugemontør til værkstedarbejde. Du vil primært være ansvarlig for fugning af døre, vinduer, skydedøre samt facadeelementer. Det er a..
    • Bygningsarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Jyderup

    Er du typen der elsker orden, og er du god til at få opgaver gennemført effektivt og struktureret? Og vil du være en del af et kreativt og dynamisk team? Så har vi jobbet til dig: Om jobbet V..
    • Bygningsarbejder
    • Jyderup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Føllenslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Føllenslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0