Værkstedsassistent til beskæftigelsestilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grindsted

Har du lyst og interesse i at arbejde med mennesker? Og har du samtidig et godt praktisk håndelag, og er god i samspil med andre? Så er jobbet som værkstedsassistent noget for dig.

Da en af vores gode kollegaer har takket ja til nye udfordringer efter 5 år, og en anden af vores kollegaer kan gå på pension til sommer, søger vi netop nu to nye kollegaer til vores værksted.

Vi søger to forskellige profiler:

  • Til den ene profil søger vi dig, som har erfaring inden for håndværk, og gerne som tømrer eller snedker, fag- eller ufaglært. Kendskab til maskiner på vores værksted er vigtigt.
  • Til den anden profil søger vi dig, som har en socialfaglig baggrund og/eller solid erfaring med lettere montageopgaver.

For begge stillinger gælder det, at du skal have et godt praktisk håndelag, være god til at arbejde med mennesker og ikke være bange for selv at tage fat. Du skal kunne tage initiativ til selv at søge opgaver, koordinere løsningen af opgaverne og efterfølgende følge op på kvaliteten i udførelsen.

Vi tilbyder

Du skal søge disse stillinger, hvis du søger et arbejde med stor frihed. I den første periode vil du få sidemandsoplæring og grundig instruktion til dine nye opgaver. Du får fantastiske kollegaer, som giver dig faglig støtte og kollegial sparring i hverdagen. Vi har en uhøjtidelig humor, og vi prioriterer trivsel og medarbejderinddragelse højt.

Der er mulighed for flekstid og afvikling af fleks hver 3. fredag. Vi har betalt frokostpause og gode muligheder for relevante kursus- og uddannelsesforløb.

Om jobbet

Din opgave vil være at have fokus på at hjælpe og motivere vores ledige, som ofte har særlige skånehensyn i deres forløb som indebærer forskellige pakke- og montageopgaver og træværksted. Dagligdagen vil være en god blanding af mange forskellige opgaver. Du vil være den der strukturerer og igangsætter når borgerne møder ind, og du er også den, der har kontakt til vores virksomheder, som leverer de produkter vi samler. Udover at vejlede og støtte borgerne er der også behov for deltagelse i møder med.

I korte træk bliver dine primære opgaver:

  • Instruere og vejlede borgere i praktiske opgaveløsninger samt sikre kvalitet og arbejdsmiljø.
  • Motivere de ledige borgere til næste skridt imod arbejdsmarkedet/uddannelse, og samarbejde med dine andre kollegaer i arbejdsmarkedsafdelingen.
  • Sikre aftaler med virksomhederne så vi har produkter hjemme til borgerforløbene
  • Arbejde med lettere administrative opgaver i fagsystemer og Outlook

Du vil arbejde i et lille team sammen med 3 værkstedskollegaer. Teamet er et højt ydende team, og er fælles om at løse deres opgaver. Vi hjælper hinanden, og derfor løser vi sammen ferieperioder og sygdom. Du har stor frihed til at planlægge din arbejdsdag.

Ledighed rammer bredt, så du skal være empatisk, fordomsfri og kunne arbejde med alle mennesker. Du skal være fleksibel, og kunne håndtere en hverdag, hvor alt ikke nødvendigvis går som det er planlagt. Du tager hverdagen med et smil, og er den, der har overskud, når borgernes hverdag er svær.

Men det vigtigste er, at du har lyst og interesse i at arbejde med mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet.

Om vores beskæftigelsestilbud

EKU, Erhvervskompetenceudviklingsforløbet som du vil primært have fokus på, består af forløb indendørs på vores smedje-, træ og montageværksted. Vi løser forskellige småopgaver for virksomhederne. Her er forløbene henvendt mod borgere længere væk fra arbejdsmarkedet. De har ofte flere sociale, fysiske og/eller psykiske udfordringer i komplekse sammenhænge, og skal hjælpes til at se skånehensyn, og tro på at der er plads til dem igen på arbejdsmarkedet.

EKU udehold og Nytteindsats, som du vil have en hjælpefunktion i, er et forløb, hvor borgerne arbejder ude med opgaver indenfor det grønne område, forefaldende opgaver eller hjælper i kommunen med opgaver, som ellers ikke ville blive løst. Det kan fx være at slå græs, rydde buske, samle affald, sørge for skiltning mm. Altså opgaver som er til gavn for lokalsamfundet. Her er både jobklare borgere og borgere med udfordringer i forløbene.

Vi har forløb med ca. 20-25 borgere pr. uge. Nogle er tæt på arbejdsmarkedet, mens andre er længere væk.

Er du vores nye kollega?

Vil du se vores værksted og møde vores medarbejdere, inden du søger? Eller har du spørgsmål til stillingen? Så send meget gerne en sms eller ring til afdelingsleder Bettina Andersen på telefon 29386250.

Din ansøgning sender du via knappen "Send ansøgning" her på siden.

Ansøgningsfrist den 19. november 2023.

Jobsamtaler afvikles den 23. og 24. november 2023.

Du skal have kørekort kategori B, og enten have eller ønske at tage et truckkort.

Løn efter gældende overenskomst.

Vi glæder os til at høre fra dig :-)

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=351a8c96)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Grindsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Grindsted
  • Søndag den 19. november 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Billund

    Skal du være med til at sikre den gode leg i børnefamilier – og hos alle andre LEGO-elskere?Så bliv en del af Logistic Maintance & Equipment hos LEGO i Billund og samtidig en vigtig brik i håndte..
    • Bygningsarbejder
    • Billund
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Kolding

    Produktionsmedarbejder søges til produktion af betonelementerTil vores fabrik i Kolding, hvor vi producerer vægge og facader til boliger, kontorer og andet byggeri, søger vi ansvarsfulde og en..
    • Bygningsarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ribe

    Er du vild med processer og produktionsudstyr, så er nedenstående job sikkert noget for dig. For vores kunde i Ribe søger vi 2 medarbejdere til Try & Hire-vikariater på 12 uger til fast aftenho..
    • Bygningsarbejder
    • Ribe
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Nordborg

    [xxxxx] søger produktionsmedarbejdere hos Linak i Guderup.Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor du starter som vikar i 12 uger med henblik på en fastansættelse.Du kan se frem til at .
    • Bygningsarbejder
    • Nordborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Grindsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Grindsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2