Elis i Karup søger produktionsmedarbejder til daghold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Som medarbejder hos Elis bliver du en vigtig spiller i vores rolle som Danmarks førende tekstilserviceudbyder. Vi udlejer, vasker og leverer kvalitetstekstiler og fuldservicerede hygiejneløsninger til både store og små virksomheder – og med bæredygtighed for øje.

Vi ved, at vores dygtige og loyale medarbejdere er essentielle for vores succes. Som medarbejder hos Elis vil du derfor opleve, at vi arbejder målrettet på at sikre, at Elis forbliver en god arbejdsplads ved at løbende at fokusere på trivsel, udvikling, anerkendelse, og fejring af de små og store succeser i hverdagen.

Rollen som produktionsmedarbejder

Jobbet som produktionsmedarbejder består af sortering, vask, tørring, reparation og pakning af smudsmåtter til vores kunder i Jylland og på Fyn.

Jobbet giver rig mulighed for inddragelse i beslutninger omhandlende produktions flow, produktionsprocesser samt evt. ændringer i vores produktionslayout. Det er, og bliver altid, vores produktionsmedarbejder som kender vores produktion.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en innovativ servicevirksomhed, hvor vi har kunden og bæredygtighed i fokus. Du bliver en del af et uformelt og socialt miljø, hvor omgangstonen er imødekommende og professionel. Du vil komme til at arbejde sammen med engagerede og kompetente kolleger i et dynamisk og i til tider travlt miljø, og med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

”Hos Elis i Karup er fællesskab og udvikling, både fagligt og personligt, i højsæde. Der arbejdes både selvstændigt og i fællesskab, hvilket skaber en arbejdsplads hvor man har det sjovt med sine kollegaer samtidig med, at man er effektiv og føler at man udretter noget i løbet af dagen”: Mads Hansen, Teamleder dagholdDét forestiller vi os om dig
til dig som kommende produktionsmedarbejder har vi en forventning til, at du har en åben og positiv tilgang til opgaveløsningen, med fokus på Sikkerhed, Kvalitet og levering. Du behersker dansk i både skrift og tale og har ikke udfordringer med tal, da flere arbejdsstationer i produktionen stiller krav til forståelse af varenumre.

Vi forventer du er mødestabil og kan lide at arbejde i teams, da vores produktionen er afhængig af det gensidige samarbejde kollegaer imellem. Du kan ligeledes lide at få noget fra hånden, uden at være villig til at gå på kompromis med sikkerheden og kvaliteten.

Om dine kommende kollegaer
Som produktionsmedarbejder hos Elis i Karup vil du indgå i et team bestående af 16 medarbejder fordelt på to skift: Dag- og nathold. Produktionsteamet er en god blanding af erfarne medarbejder samt nytilkomne medarbejdere.

”Vi arbejder i Karup med en flad organisation, hvor vi alle samarbejder omkring kundens behov. Dette sikres igennem en kort beslutningsproces, hvor inddragelse fra medarbejderne er en utrolig vigtig del. Vi går i Karup utrolig høj op i sikkerheden for vores medarbejdere, hvilket påhviler medarbejder såvel som ledelse. Vi skal hjem fra arbejdspladsen i samme tilstand som da vi ankom”: Peder Eriksen, Produktionschef Elis Karup.

Udover produktionen, består fabrikken i Karup af vores Kundeservice, distribution og egen økonomiafdeling.

Og så alt det praktiske…
Løn og pension i henhold til Vaskerioverenskomsten. Attraktiv sundhedsforsikring, kantineordning, frugt – og kaffe ordning, vask af arbejdstøj, samt årlige sommer- og julefrokoster. 37 timers arbejdsuge, hvor arbejdstiden hedder 06:30-14:45 mandag-torsdag og 06:30-14:00 fredag.

Hvis du har spørgsmål til rollen som produktionsmedarbejder, er du velkommen til at kontakte: Peder Eriksen, Produktionschef – tlf. 23 73 90 77 / [email protected]

Vi glæder os til at læse din ansøgning snarest muligt – og senest d. 28.08.2023. Vi indkalder løbende personer til samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Karup J
  • Mandag den 28. august 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Engesvang

    Vil du have et fedt job i et internationalt miljø med lækker frokostordning og det fedeste fitnesscenter, hvor du kan træne før eller efter arbejdstid? Så har vi jobbet til dig!Vi søger lige nu..
    • Bygningsarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Vildbjerg

    Har du lyst til at være en del af en international virksomhed i vækst, der producerer afløbssystemer af højeste kvalitet i rustfrit stål? Så har vi brug for dig hos BLÜCHER A/S, Vildbjerg. Hos .
    • Bygningsarbejder
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Vildbjerg

    Har du lyst til at være en del af en international virksomhed i vækst, der producerer afløbssystemer af højeste kvalitet i rustfrit stål? Så har vi brug for dig hos BLÜCHER A/S, Vildbjerg.Hos B..
    • Bygningsarbejder
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Bygningsarbejder (studiejob) i Engesvang

    Vil du have et fedt studiejob på vores lager, og blive en del af et internationalt miljø med gode faciliteter og et lækkert fitnesscenter, hvor du kan træne før eller efter arbejdstid? Så har vi jo..
    • Bygningsarbejder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0