Tekniker med flair for vedligeholdelse som søger spændende og faglige udfordringer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Har du flair for vedligeholdelse, pneumatik, hydraulik, el, mekanik, vand flow, PLC-styring og IT?
Holder du af at blive fagligt udfordret? Og er du god til at planlægge og derved sikre dig et kontinuerligt vedligeholdelsesflow?
Så er det måske dig vi mangler hos os i Elis i Karup!


Rollen som teknikker
Med reference til den tekniske chef bliver du en del af det daglige produktionsteam i Karup, som er afhængig af at maskinerne kører - Derved har du en nøglerolle i at holde vores maskiner i god stand.

Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, når du i samarbejde med den tekniske chef og den øvrige produktionsledelse planlægger og udfører opgaverne i dagligdagen. I afdelingen er der en venlig og uformel omgangstone, og du vil opleve en arbejdsplads hvor vi har stort fokus på et godt arbejdsmiljø.

Som tekniker kommer du til at arbejde med en bred pallette af tekniske opgaver, som fagligt spænder meget vidt. Du får bl.a. ansvaret for tekniske projekter, herunder opbygning af flow, installation af nye maskiner, etc. Derudover får du det daglige ansvar for at sikre, at vores maskiner og installationer fungerer optimalt. Med til jobbet følger bestilling af reservedele og koordinering med leverandører til den tekniske afdeling i samarbejde med Indkøbsafdelingen på hovedkontoret.

Dine primære opgaver/ansvarsområder bliver:

  • Vedligeholdelse af maskinparken igennem vedligeholdelsesprogram (CRM)
  • Udføre reparationer på maskinpark
  • Udvikling og optimering af flow
  • Implementering af ny tillægsprogrammer til vedligeholdelsesdatabase

Vi forestiller os om dig, at du

  • har erfaring med reparationer af maskiner.
  • har interesse og flair for lidt af hvert inden for vedligeholdelse, pneumatik, hydraulik, el, mekanik, vandflow, og IT.
  • er fleksibel, da produktion består af toholdsskift. Arbejdstiden er på 37 timer/uge.


Om dine kommende kollegaer
Afdelingen i Karup består af et miks af erfarne og nye kollegaer, som til dagligt alle sammen er at finde på adressen og som glæder sig til at byde dig velkommen.
Vi tilbyder et spændende job i en professionel virksomhed med høje standarder for den daglige drift af vaskeriet.

Som kollega hos os bliver du en del af et uformelt og socialt miljø, hvor omgangstonen er imødekommende og professionel, og hvor vi sætter en ære i at høre dine idéer og bidrage til din fortsatte personlige og faglige udvikling. Du vil komme til at arbejde sammen med engagerede og kompetente kolleger i et dynamisk og til tider travlt miljø, hvor vi står sammen om at give kunderne de bedste serviceoplevelser og opnå de bedste resultater til gavn for virksomheden.

”Arbejdsmiljøet i Karup er rigtig inspirerende i dens opbygning. Det daglige arbejde er præget at stor selvstændighed blandet med en god portion fleksibilitet. Der lægges stor vægt på udviklingen/sparringen kollegaerne imellem. Derudover er vi et hus med store selvstændige beføjelser, som gør arbejdsdagen spændende og særdeles udfordrende”: Peder Eriksen, Produktionschef.

Du kan møde flere af dine kommende kollegaer her.

Og så alt det praktiske…

Du vil som teknikker hos Elis i Karup have fysisk arbejdsplads i produktionen sammen med den tekniske chef og produktionschefen.

Løn og vilkår aftales med udgangspunkt i din erfaring, dine kompetencer samt vores overenskomst. Derudover tilbyder vi sundhedssikring og pension, frugtordning og sjove aktiviteter som medlem af vores personaleforening, lodtrækning om forskellige kunstværker som medlem af vores kunstforening, en årlig sommerfest og julefrokost samt fri telefon og internet.

Hvis du har spørgsmål til rollen som teknikker i vores virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte: Peder Eriksen, Produktionschef Karup – tlf. 23739077 / [email protected] eller Teknisk Chef Jørgen Jacobsen - tlf. 23739015 / [email protected]

Hvis du kan se dig selv i jobbet, glæder os til at læse din ansøgning snarest muligt – og senest d. 11.08.2023.
Da vi har svært ved at styre vores spænding og nysgerrighed, indkalder vi løbende de personer til samtale, hvor vi kan se, at der er et match.

Det skal du vide om Elis

Med ønsket om at være ’Den bedste arbejdsplads for os alle’ har vi i den seneste strategiperiode givet alle medarbejdere mulighed for at komme med input til, hvad der skal til for at gøre Elis til den bedste arbejdsplads for dem hver især. På den baggrund er der blevet søsat en masse nye initiativer lokalt i vores mange afdelinger.

Det er endvidere vigtigt, at vores medarbejdere føler sig trygge, når de er på arbejde, og derfor har vi altid fokus på deres sundhed og sikkerhed. Vi har eksempelvis udvalgt nogen lokale elastikambassadører, der står for den daglige elastiktræning, ligesom vi har et velfungerende system til indberetning af ulykker og nærved uheld, så vi fremover kan forebygge lignende situationer.

Derudover ved vi, at vores ledere har stor indflydelse på trivslen blandt vores medarbejdere. Alle ledere kommer derfor på en intern ”Leder DNA”-uddannelse, der skal sikre, at vores ledere bliver mere bevidste om deres egne styrker og udviklingspotentialer, så de kan drive medarbejderenes trivsel ud fra virksomhedens værdier og seks lederkompetencer. Du kan finde flere gode artikler om vores fokus på ledelse her.

CSR er ligeledes vigtigt for os som virksomhed, og det er derfor en integreret del af vores forretningsmodel og de bæredygtige løsninger, som vi tilbyder vores kunder. Vi har forpligtet os til at gøre reelle sociale og miljømæssigt ansvarlige fremskridt - både ved at reducere vores vand-, energi- og kemiforbrug, implementere "øko-design" og mindske miljøpåvirkningen fra vores transport. Vores CSR-profil understøtter også forretningen ved at styrke vores relationer til lokalsamfund, forretningspartnere og myndigheder. Du kan læse meget mere om vores CSR-arbejde i CSR-rapporten her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Karup J
  • Fredag den 11. august 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Vildbjerg

    Har du lyst til at være en del af en international virksomhed i vækst, der producerer afløbssystemer af højeste kvalitet i rustfrit stål? Så har vi brug for dig hos BLÜCHER A/S, Vildbjerg. Hos .
    • Bygningsarbejder
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Vildbjerg

    Har du lyst til at være en del af en international virksomhed i vækst, der producerer afløbssystemer af højeste kvalitet i rustfrit stål? Så har vi brug for dig hos BLÜCHER A/S, Vildbjerg.Hos B..
    • Bygningsarbejder
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ølgod

    Brænder du for at arbejde med træ, og går du op i god kvalitet, så grib chancen, og bliv en del af Nobia HTH.Nobia søger en produktionsmedarbejder på aftenhold til deres skuffeområde. Der er ta..
    • Bygningsarbejder
    • Ølgod
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ølgod

    Brænder du for at arbejde med træ, og går du op i god kvalitet, så grib chancen, og bliv en del af Nobia HTH.Nobia søger en produktionsmedarbejder på aftenhold til deres skuffeområde. Der er ta..
    • Bygningsarbejder
    • Ølgod
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1