Arbejdsleder, produktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

TEAMLEDER TIL STØBERIET

Tasso A/S i Odense søger en kompetent teamleder til støberiets daghold.

STILLINGEN & ARBEJDSOPGAVER

Vil du være med til at udvikle effektive teams i et støberi i en rivende udvikling? Har du en baggrund inden for teamledelse, og ønsker du at udleve drømmen om at lede et ambitiøst og dygtigt team i en vækstende virksomhed?

I tæt samarbejde med Produktionschefen er din hovedopgave som hands-on teamleder at videreudvikle støberiets dagholdsteam. Målet er at udvikle et effektivt team, hvor samarbejdet og arbejdsglæden er i højsædet. Afhængig af din personprofil, og det du brænder for, vil du få indflydelse på yderligere ansvarsområder efter eget ønske, såsom: videreudvikling af 5S, indkøb af forbrugsmaterialer, definering af operatørvedligehold, deltagelse i forbedringsprojekter mm. Primære arbejdsområder:

  • Dine primære arbejdsområder vil, dog ikke begrænset hertil, være:
  • Ledelse af teamet
  • Ansvar for, at teamet arbejder sikkerhedsmæssigt forsvarligt
  • Sikre et fleksibelt og robust team
  • Videreudvikling af kultur, trivsel og samarbejde internt i eget team og på tværs af teams
  • Opretholde procesudførelse i henhold til forskrifter og kontroltjeklister
  • Sikre, at teamet arbejder i henhold til 5S filosofien og LEAN generelt

KVALIFIKATIONER

Der kan være flere indgangsvinkler til stillingen som teamleder, og der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt.

Vi mangler dig, der har en solid ledelsesbaggrund fra en anden industrivirksomhed, og som har arbejdet med forandringsprocesser.

Du har en bred faglig viden, med erfaring inden for produktionsprocesser og er i stand til at tilegne dig ny viden.

Du har viljen, lysten og evnerne til at udvikle dig fagligt og personligt, samtidig med at du har en naturlig, menneskelig forståelse og drives af at at arbejde med og gennem mennesker.

Uagtet din baggrund trives du i et industrielt produktionsmiljø, hvor du formår at arbejde selvstændigt, systematisk og effektivt, samtidig med at du er engageret og vedholdende i missionen om at løfte og videreudvikle dit team. Har du LEAN erfaring er det et stort plus.

VIRKSOMHEDEN

Tasso A/S er en del af BIRN Group, og er en international fokuseret virksomhed beliggende i hjertet af Odense. Virksomheden er en af Europas førende producenter af strengstøbt støbejern. Virksomheden blev grundlagt i Odense i 1856 og producerede oprindeligt brændeovne og radiatorer. Med mere end 160 år på bagen kræver de markeder vi er i interaktion med innovation samt høj attention på kontinuerlige proces- og kvalitetsoptimeringer. Virksomheden eksporterer 90 % af produktionen, og er derfor en stærk international partner, der skaber værdi i mange industrier. Kunderne findes bl.a. i vindmølleindustrien, den hydrauliske industri, glasindustrien og meget andet. Med en årlig støbekapacitet på 18.000 tons er Tasso A/S derfor en af de betydelige producenter af strengstøbte støbejernsprodukter i Europa, og der samarbejdes med grossister over hele Europa samt på oversøiske markeder. Virksomhedens kvalitets-, miljø- og energiledelsessystem er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 50001og prioriterer bæredygtig fremstilling og adfærd.

Tasso A/S TILBYDER

En udviklende og faglig spændende stilling i en virksomhed i vækst, hvor der sættes pris på samarbejde med mennesker med fokus på nye idéer og perspektiver. Samtidig arbejder vi struktureret og vedholdende for at udvikle og forbedre vores processer.

Vi arbejder værdibaseret og målrettet med team- og kulturudviklingen i virksomheden. Derfor vil der for den rette kandidat være gode muligheder for selv at præge og udvikle sin egen hverdag med fortsat at forbedre trivslen og produktiviteten i teamet.

Din gage forhandles individuelt på et niveau der matcher dine kvalifikationer.

Hertil er der en attraktiv PFA-pensionsordning med tilhørende sundhedsforsikring for dig og din familie.

YDERLIGERERE INFORMATION

Rekrutteringen foretages af BIRN Gruppens Koncern HR. Ønsker du yderligere information om Tasso A/S henvises til www.tasso-bar.com

Har du spørgsmål til stillingen, eller BIRN Gruppen, bedes du kontakte Group HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt, og senest den 20. januar 2024, at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Odense C
  • Lørdag den 20. januar 2024

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Odense C

    Vi søger m/k til forsikringsopgaver og alm. kloakarbejde, det vil fortrinsvis være arbejde Fyn. Du må gerne også kunne køre gravemaskine, lave kloak, samt have erfaring med betonarbejde, vi går..
    • Bygningsarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Odense C

    Job Description 1 Allround betonarbejdere med erfaring til Odense søges For en virksomhed søger vi 1 betonarbejder/ jernbinder med god erfaring til et job i Odense Du skal kunne lave alt..
    • Bygningsarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Odense C

    Vil du bidrage til den grønne omstilling hos Vestas? Ønsker du forskellige arbejdsopgaver, hvor du har mulighed for at udvikle dig i et stærkt team? Har du erfaring fra vind, robotteknologi eller l..
    • Bygningsarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Odense SØ

    Er du kvalitetsbevidst? Trives du med rutinepræget arbejde? Møder du glad på arbejde, og bidrager du til at dine kollegaer går glade hjem? Så er det måske dig vi søger! Om jobbet: [xxxxx]
    • Bygningsarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 8
16. maj 2024 7
15. maj 2024 8
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5