[xxxxx] en produktionsmedarbejder med god fysik til Try & Hire forløb hos virksomhed i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Er du i fysisk god form? Er du tålmodig? Vil du arbejde i produktion og på daghold? Så er det måske dig vi leder efter!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger en produktionsmedarbejder til et Try & Hire forløb på daghold for en virksomhed i Odense. Du vil blive en del af en velrenommeret virksomhed med et sundt arbejdsmiljø. Din arbejdsdag vil primært bestå af praktiske opgaver i produktionen, og du vil bidrage til at sikre effektivitet og kvalitet i samarbejde med dine kollegaer. Jobbet er fysisk krævende, og det er derfor vigtigt at du har en god fysik. Det kræver desuden en stor portion tålmodighed og præcision.

Arbejdstid:
Mandag-torsdag: 07:00 – 15:00
Fredag: 07:00 – 14:30

Vi forventer:

Det er en fordel, hvis du erfaring fra lignende arbejde, men ikke et krav. Vi forventer, at du har en god fysik, da arbejdet er fysisk krævende, og du vil tilbringe størstedelen af din arbejdstid stående. Vi forventer, at du er tålmodig og detaljeorienteret, da arbejdet kræver præcision. Det er et krav, at du kan læse, tale og forstå dansk, samt kan fremvise en straffeattest.

Din profil:

Du møder på arbejde med en positiv indstilling og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Du er ansvarsfuld, mødestabil og én man kan regne med. Du trives i selvstændigt arbejde og motiveres af at komme i mål med dine opgaver. Vi forventer, at du er kvalitetsbevidst og omhyggelig i dit arbejde.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et Try & Hire forløb i en spændende virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for produktionsområdet. Du vil blive en del af en virksomhed, der vægter trivsel og arbejdsglæde højt. Der er klargjort et oplæringsforløb, og du vil blive taget godt imod. Derudover, tilbyder vi et godt samarbejde, hvor vi løbende har fokus på din trivsel som vikar.

Ansøgning:

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Send din ansøgning og CV til [email protected] og skriv ”Produktionsmedarbejder – Odense” i emnefeltet. Vi afholder samtaler løbende og ansætter når den rette er fundet. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at ringe på tlf.: 70 15 20 10 mellem 9-16 alle hverdage.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Odense SV
  • Fredag den 01. december 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Odense C

    Job Description 1 Allround betonarbejdere med erfaring til Odense søges For en virksomhed søger vi 1 betonarbejder/ jernbinder med god erfaring til et job i Odense Du skal kunne lave alt..
    • Bygningsarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Odense C

    Vil du bidrage til den grønne omstilling hos Vestas? Ønsker du forskellige arbejdsopgaver, hvor du har mulighed for at udvikle dig i et stærkt team? Har du erfaring fra vind, robotteknologi eller l..
    • Bygningsarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Odense C

    Er du en erfaren Brolægger med lyst til at arbejde i Odense? Vi søger en dygtig Brolægger til vores team, der er klar til at håndtere en række brolægningsprojekter, fra private haver til større off..
    • Bygningsarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Odense C

    Vi søger en brolægger til en veletableret virksomhed med ekspertise inden for anlægsarbejde og brolægning. De udfører projekter med fokus på kvalitet og professionalisme. Og søger nu en dygtig brol..
    • Bygningsarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 2
13. april 2024 2