Henriette Steffensen Copenhagen i Rødovre søger Materiale og Produktionskoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Vi søger en ny kollega til logistik styring af vores materiale lagre mellem vores produktioner rundt om i Europa. Afhængig af dine kvalifikationer kan stillingen være hel eller deltid. Du bliver en vigtig del af vores produktions team med indkøbs- og logistik opgaver. Stillingen er nyoprettet, så du får mulighed for selv at præge jobbet, i det omfang du byder ind og tager ansvar. Stillingen kan tiltrædes med det samme.

Som en del af indkøbsfunktionen skal du være medvirkende til at sikre, at planlægning og styring af materialeleveringer til produktionen, fungerer optimalt. I tæt samarbejde med design og indkøb får du ansvaret for al logistik omkring materialer som metervarer og sytilbehør imellem en række af faste producenter, systuer og eksterne såvel som interne lagre. Hscph er involveret i produktionen af samtlige delelementer til hvert enkelt design. Vi producerer udelukkende i Europa.

Vi har en stabil vækst og mangler en dygtig kollega til styring at disse centrale opgaver. Det bliver således dit ansvar at alle materialer lander de rigtige steder i de rigtige mængder og til tiden. Kvalitetssikring, herunder deadlines, er afgørende i produktionsplanlægningen, så vi i sidste ende leverer vores livsstilsbaserede design til tiden til vores over 850 butikskunder i Europa, USA, og Japan. Hvis du i forvejen har kendskab til certificeringer, er det et plus, da du også skal vedligeholde vores Oeko-Tex® Standard 100 certificering. Hvis ikke erfaringen er der, sørger vi for den nødvendige oplæring.

JOBBESKRIVELSE:

  • Planlægning og styring af stofleverancer fra vores producenter til systuerne
  • Digital styring af eksternt stoflager, du kommer således ikke i kontakt med disse materialer
  • Ordreoprettelse og planlægning af tilbehør, leveringsplanlægning til systuer
  • Digital koordinering af eksterne og interne lagre af sytilbehør
  • Digital styring af lagre af stof og tilbehør på systuerne

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER:

  • Du er struktureret, dygtig til at danne overblik, målrettet og dygtig til kvalitetskontrol af egne opgaver
  • Du elsker at planlægge og have kontrol over din opgaver, Excel er dit værktøj
  • Du har forståelse og respekt for at dit arbejde er en vigtig brik og andre er afhængige at dine resultater
  • Du sylter ikke opgaver, du er vild med at afslutte opgaverne – du har respekt for at andre venter på det
  • Du er serviceminded og fleksibel overfor samarbejdspartnere og kollegaer, du kan arbejde selvstændigt
  • Du arbejder flydende på dansk og engelsk, på skrift og i tale

Vi søger den helt rette personlighed, da det er afgørende, at du passer godt ind i vores team. De faglige kvalifikationer og uddannelse kan variere fra at du har flere års erfaring indenfor området fra en tilsvarende stilling, til at din uddannelse er ny indenfor operationelle områder som f.eks. indkøb, planlægning, kvalitet, distribution og logistik. For os er det afgørende, at du tænker systematisk, elsker at arbejde med tal i Excel ark og tænker i kommercielle løsninger.

VI TILBYDER:

En stilling med stort ansvar og mulighed for udvikling. Vores hovedkontor ligger i Rødovre, tæt på motorvej og offentlig transport. Du bliver en del af en succesfuld mindre virksomhed som har vundet Børsens Gazelle pris 5 gange i træk – senest i år. Vi er stolte af, at vores arbejde og kvalitetsprodukter har bragt os dertil. Du bliver en del af et mindre, effektivt og engageret team hvor beslutningsvejen er kort, omgangsformen uformel, hyggelig og respektfuld. Din hverdag bliver travl og selvstændig, og du får noget fra hånden. Samtidigt træder du gerne til og giver en hånd til en kollega. Der er flere spændende arbejdsopgaver du kan blive involveret i, hvis det matcher dine kompetencer. Et røgfrit miljø inde og ude – vi er alle ikke rygere. Vi samarbejder med en rekrutteringskonsulent på opgaven Else Nørgaard / EN SEARCH, som ser frem til at modtage din ansøgning: [email protected]. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, så snart vi har det rigtige match.

HSCPH er den danske designvirksomhed bag mærkerne Henriette Steffensen Copenhagen og CARL by Steffensen. Vi lancerede de første kollektioner i Danmark for over 20 år siden, men er i dag primært en eksportvirksomhed. Vi er et lille højtspecialiseret team i Danmark. Vi har fokus på gennemsigtighed, bæredygtighed, funktionalitet og høj fleksibilitet i alt hvad vi gør fra design, produktion, markedsføring, salg og levering. Bæredygtighed har været en del af vores DNA længe inden ordet blev opfundet og NO WASTE har længe været en integreret del af vores produktion. Vores livsstilsbaserede design sælges i over 850 butikker i Europa, USA, og Japan.

Kilde: Dansk Mode & Textil


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Rødovre

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i København S

    Job Description Vi mangler medarbejdere til sammenstøbning af elementer til København Vi skal bruge 2 til 3 mand til at hjælpe med at sammenstøbe elementer i København på et større projekt..
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Brøndby

    PostNord Søger produktionsmedarbejder til Pakketerminal Brøndby - Nathold til mandags- og fredagsvagter Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sort..
    • Bygningsarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ballerup

    Do you have experience with data management, production data analysis and databases? Do you like to take part in the ownership of data management in a data-driven production set-up by maintaining a..
    • Bygningsarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ballerup

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Bygningsarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1