Produktionsingeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Brænder du for at arbejde tekniske løsninger og effektiv optimering af produktion og produktionsflows? Silhorko-Eurowater søger en Produktionsingeniør, der vil blive en del af en international virksomhed i vækst og sikre produktionsudviklingen inden for et af fremtidens vigtigste områder – rent vand.

Din rolle

Som vores nye Produktionsingeniør vil du indgå i afdelingen Operations, hvor du vil få til ansvar at håndtere produktionsudvikling i alle Silhorko-Eurowaters produktionsenheder. Silhorko-Eurowater fremstiller og sælger komplette løsninger inden for vandbehandling, som bl.a. afsættes til industrivirksomheder, institutioner, varme- og kraftvarmeværker, vandværker og private forsyninger både i Danmark og i størstedelen af Europa.

Du vil få en væsentlig indflydelse på vores produktionsmetoder fremadrettet, idet du vil få til opgave at sikre et effektivt produktionsflow ved bl.a. at foretage beslutninger ud fra lean-tankegangen og komme med beslutningsoplæg omkring make or buy. Du vil dermed være med til at sikre kvalitet og cost optimering, som har indflydelse på vores konkurrenceevne. Da vi både producerer standardanlæg og kundetilpassede løsninger, vil du skulle tænke begge dele ind i vores produktionsprocesser.

Din daglige gang vil blive på vores hovedkontor i Stilling, hvor du vil referere til Head of Operations. Du vil også samarbejde tæt med vores produktionsledelser i vores datterselskaber både i Danmark og i Polen, og der vil derfor i perioder forekomme nogen rejseaktivitet. Udover den brede kontaktflade med vores datterselskaber, vil du også være i tæt dialog med dine kontaktpersoner ved vores moderselskab, Grundfos, hvor du også har mulighed for sparring.

Primære opgaver

  • Udarbejde beslutningsoplæg omkring produktionsudvikling i alle Silhorko-Eurowaters produktionsenheder i samspil med lokale produktionsledere
  • Drive optimeringsopgaver i henhold til produktionsmetoder- og processer
  • Udarbejde beslutningsoplæg omkring make or buy
  • Skabe oplæg omkring udvidelse af produktion og nyt produktionsflow i Stilling

Hvem er du?

Du er uddannet ingeniør med flere års erfaring inden for strategisk og taktisk produktionsudvikling. Du har en god indsigt i supply chain, er analytisk og strategisk, og formår dermed at kunne foretage det rette beslutningsgrundlag i henhold til kvalitet og cost optimering.

Som person er du god til at tage initiativ, planlægge og arbejde struktureret. Idet du vil skulle inspirere og få dine kollegaer til at følge udviklingen, forventes det også, at du er god til at lede andre, er kommunikativ stærk og rummer gode samarbejdsevner.

Vi er en international virksomhed, og det er derfor også nødvendigt, at du kan kommunikere flydende på engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Vi tilbyder

Silhorko-Eurowater er en virksomhed under vækst og forandring. Vi blev i 2020 opkøbt af Grundfos, som pionerer inden for løsninger, der kan afhjælpe verdens vand- og klimaudfordringer. Hos Silhorko-Eurowater har vi fremstillet driftssikre vandbehandlingsanlæg siden 1936, som bygger på et kvalitetsprincip om lang levetid og minimalt behov for vedligeholdelse. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 460 medarbejdere fordelt på 23 salgs- og servicekontorer i 14 lande.

Vi tilbyder dermed en stilling i en virksomhed med mange års erfaring og teknisk know-how, og ikke mindst en hverdag med mange udfordrende og afvekslende opgaver, hvor du får mulighed for at være med til at gøre en forskel for fremtidens vandbehandling.

Du vil blive omfattet af sundhedsforsikring, firmapension og få mulighed for at tage del i vores frokostordning.

Yderligere information

For yderligere spørgsmål omkring stillingen eller Silhorko-Eurowater som arbejdsplads, kontakt Head of Operations, Kaj Ørndrup, på [email protected].

Ansøgning

Ansøgning sendes til [email protected]. Angiv navnet på stillingen i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: 31/1

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Privacy Policy kan findes på hjemmesiden: www.silhorko.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Skanderborg
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Østjylland

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • Bygningsarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Brædstrup

    Flair søger en produktionsmedarbejder på vegne af Velux A/S i Brædstrup Har du en åben og lærerig indstilling samt hænderne skruet rigtigt på? Så har du nu muligheden for at blive en del af e..
    • Bygningsarbejder
    • Brædstrup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Århus C

    Sommerferien nærmer sig, og det betyder grillaftener med alt, hvad der hører sig til. Supermarkederne over hele landet skal have varer i køledisken, og derfor har vi brug for dig. Har du lyst til..
    • Bygningsarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Hørning

    På vegne af vores kunde i Skanderborg kommune søger vi en medarbejder til at lave montage af dele på døre og porte. Du vil være tilknyttet afdelingen Isolation hvor der bl.a. arbejdes med skum og e..
    • Bygningsarbejder
    • Hørning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2