Ingeniører til Lufthavns- og anlægsopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Hvis du drømmer om stor variation i opgavetyper, kan du blive en del af en tværfaglig anlægsafdeling med særligt fokus på lufthavne samt et bredt fokus på anlægsarbejder og sikring generelt.

Lige nu søger vi ingeniører til vores afdeling for Lufthavne & Anlæg. En fagligt og socialt stærk afdeling der deltager i løsningen af en meget bred vifte af både store og mindre projekter. Vi er på udkig efter nye kolleger – yngre ingeniører, erfarne ingeniører og Projektledere der alle har lyst til at arbejde med alle former for anlægsopgaver, enten afdelingens egne eller i tværfaglige sammenhænge på store byggeopgaver. Du vil oftest følge projekterne fra den første kundekontakt og til endelig aflevering. Som en del af den globale virksomhed Artelia Group, vil der også være mulighed for at arbejde med internationale opgaver.

Stor diversitet i projekter
Afdelingen er kendetegnet ved flere fagligheder:

  • Lang og solid erfaring med anlægsarbejder generelt,
  • Opgaver der udføres i og omkring lufthavne. Gennem årene har vi løst opgaver i de fleste danske lufthavne og især i alle hjørner af Københavns Lufthavn, fra standpladser og terminalbyggeri til store afvandingsprojekter og udvidelser af landingsbaner,
  • Sikrings opgaver, afdelingen løser mange opgaver der kombinerer anlægsprojektering med sikring/sikkerhed.


Afdelingen involvereret i mange typer projekter, der spænder fra rene afløbsopgaver til byggemodninger for kraftværker, industri og byggerier af vidt forskellig karakter. Lige nu har vi bl.a. et helt unikt projekt med at projektere en ny opgraderet lagerfacilitet, hvor Danmarks radioaktive affald skal kunne opbevares frem til 2073. Her gør vi brug af flere af afdelingens fagligheder indenfor anlæg og sikring. Af andre markante opgaver deltager afdelingen også i udviklingen af et helt nyt produktionsanlæg for en stor dansk Pharma virksomhed, fra bar mark og til produktionsklart anlæg. Afdelingen varetager alle anlægs- og infrastruktur- og sikringselementer af projektet. Udover anlægsopgaver i Københavns lufthavn udarbejder afdelingen lige nu også en masterplan for Århus lufthavn.

Vi er en del af en division, der omfatter alle planlægnings-, anlægs- og miljø- og naturdiscipliner inden for infrastruktur. Der er tradition for et tæt og godt samarbejde mellem de forskellige afdelinger, hvilket er med til at sikre høj kvalitet af vores projekter og et godt kollega-fællesskab.

Plads til personligheder
Hos Artelia har vi veldefinerede karriereveje og jobfunktioner, men de står ikke skrevet i sten. Alle mennesker har deres egne unikke spidskompetencer og ambitioner, som de skal have mulighed for at dyrke. Derfor stræber vi efter, at den enkelte kan være med til at forme sin egen rolle i videst muligt omfang. For herigennem opstår det dybe engagement og den passion, der kommer alle til glæde.

Rum til fællesskaber
Vi mener det dybt seriøst, når vi siger, det skal være sjovt at gå på arbejde. Både i dagligdagen, men også uden for arbejdstid, hvor der er et væld af muligheder for at dyrke sammenholdet med kolleger. Som en fast del af vores kultur, arrangeres der årlige tekniske ekskursioner og/eller fag dage. Samtidig driver vores medarbejdere talrige aktiviteter, som Artelia støtter. Det er kulturklubber, strikkeselskaber, e-sport, fodbold, golf, cykling og meget andet.

Det handler om at have det sjovt sammen, og vi værdsætter stærke personlige relationer, da vi ved, at de bidrager til videndeling, godt samarbejde og succesfulde projekter. Vi ønsker ikke at have siloer, men derimod en stærk holdånd, hvor alle arbejder mod samme mål.

Din profil

  • Du har en ingeniøruddannelse inden for infrastrukturområdet
  • Du har erfaring med anlægsprojektering
  • Du har lyst til at tage del i tværfaglige projekter og samarbejde bredt med mange parter
  • Du vil gerne følge et projekt fra start til slut
  • Du har erfaring med brugen af digitale projekterings værktøjer
  • Du kan begå dig på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.


Dine primære arbejdsopgaver

  • At projektlede eller projektere afløbssystemer, klimatilpasning, belægninger og byggemodninger. Herunder koordinering af andre forsyninger
  • At yde bygherrerådgivning
  • At varetage rollen som fagansvarlig og gennemføre projekter af enhver størrelse
  • At indgå i projektteams på tværfaglige projekter internt i Artelia
  • At være ansvarlig for eller selv kunne arbejde i forskellige digitale projekterings værktøjer
  • At samarbejde med danske og internationale kunder
  • At føre tilsyn med små og store opgaver samt give feedback til de projekterende fra erfaringerne i udførelsen.


Vi tilbyder

  • Mange spændende og udfordrende projekter
  • Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer
  • En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt
  • Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”frihed under ansvar” er en kerneværdi
  • Gode karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb i Artelia Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM, og andre faglige områder
  • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Søborg
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1