Driftsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Revas søger en udadvendt og serviceorienteret driftsleder til affaldscenter og genbrugsstationer, der både kan sikre den daglige drift og som ønsker at komme med på rejsen mod fremtidens moderne affaldslogistikcenter.

Som driftsleder får du ansvar for den daglige drift af Revas’ affaldscenter, genbrugsstationer og modtagestation for farligt affald. Det bliver din opgave at sikre den daglige udførelse og kontraktoverholdelse mv., da store dele af affaldscentrets og genbrugsstationernes drift foregår i et kontraktligt samarbejde med private aktører, som varetager udførelsen af diverse opgaver for Revas.

Du får personaleansvar for 24 dygtige og engagerede medarbejdere, og du bliver en del af en arbejdsplads, der har fokus på det gode arbejdsmiljø, og som efterlever Viborg Kommunes værdier Mangfoldighed, Ordentlighed og Dygtighed (MOD).

Du vil indgå i et lederteam på tre, hvor værdierne ligeværdighed, tillid, loyalitet og vidensdeling er omdrejningspunktet.

Som driftsleder får du fleksibilitet til at tilrettelægge den mest relevante, meningsfulde og effektfulde indsats. Du får gode muligheder for udvikling og sparring samt stor indflydelse på Revas’ udvikling i de kommende år, hvor vi aktuelt tilrettelægger og planlægger fremtidens affaldsordninger og nyt affaldslogistikcenter.

Din opgave bliver desuden at være med til at:
  • lave notater og beslutningsoplæg til ledelse, direktør og det politiske niveau.
  • lave udbud; herunder implementering af de efterfølgende opgaver.
  • implementere kommende driftsmæssige initiativer som følge af den overordnede affaldsplan.
  • lave budget samt budget- og dataopfølgning inden for eget ansvarsområde.
  • styre vedligeholdelsesopgaver og etablering af nye anlægsprojekter i samarbejde med ledelse, rådgivere og entreprenører.


Om dig
Vi forventer, at du:
  • kan lede og udvikle medarbejderne i driften samt har vilje og lyst til at optimere og udvikle driften,
  • kan arbejde resultatorienteret og konstruktivt efter synlige mål, i en åben og udviklende dialog på tværs af organisationen,
  • kan gå forrest i en kulturforandringsproces,
  • har økonomisk indsigt og kan arbejde med kontraktoverholdelse, budgetter, udbud og tilbud og efterkalkulation af samme,
  • har gode IT-kundskaber,
  • kan skabe struktur, overblik og lede projekter.
  • en praktisk tilgang til drift og projektering/styring af anlægsopgaver.


Vi forventer desuden, at du har erfaring i arbejdsledelse, og at du har interesse og lyst til at arbejde med forandringsledelse

Det er godt, hvis du desuden har en vis teknisk, it-mæssig og administrativ erfaring. En relevant uddannelse på bachelorniveau kan være passende - men er ikke afgørende. Din erfaring og tilgang vægter højere.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til affalds- og genanvendelsessektoren – herunder indehaver af A-bevis. Dette er dog ingen betingelse. Du vil blive tilbudt at gennemføre relevante kurser og uddannelser indenfor området.

Om Revas
Revas er Viborg Kommunes kommunale affaldsenhed, som håndterer affald fra kommunens ca. 98.000 indbyggere og virksomheder. Revas administrerer indsamling af dagrenovation, olie- og kemikalieaffald samt genanvendelige materialer. Endvidere forestås den daglige drift af affaldscenter, hvor private aktører kan aflevere affald til viderebehandling, gasanlæg, samt diverse anlæg som knuseanlæg, modtagestation for olie- og kemikalieaffald samt 6 genbrugsstationer.

Revas har for tiden 45 medarbejdere. Herudover er der et stort kontraktligt samarbejde med private aktører, som udfører opgaver for Revas.

Om ledelse i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et nyt styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen. Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk

Løn og ansættelse
Stillingen er på 37 timer og ønskes besat snarest muligt.
Lønnes fastsættes efter gældende overenskomst, herunder aftale om lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist og samtaler
Der er ansøgningsfrist den 10. april 2023. Vi holder første samtale den 18. april 2023, og anden samtale den 24. april 2023. Ansøgere, der går videre, får lavet en profilanalyse inden anden samtale. Det sker ved et interview med en konsulent fra Viborg Kommunes HR-afdeling den 20. april 2023.

Få mere at vide
Du kan læse mere om stillingen i Job- og kompetenceprofilen. Du kan også læse mere om arbejdspladsen på www.viborg.dk og www.Revas.dk.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Gert Schandorff på tlf.: 30 21 38 37.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9d5212e0)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Viborg
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Viborg

    Har du en håndværksmæssig baggrund fra metalbranchen, og vil du være med til procesoptimering af produktionen, samtidig med at du får teknisk indsigt i komponenter til mange forskellige industrier?.
    • Bygningsarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Midtjylland

    Job i stor virksomhed med udviklingsmulighederAbena, Aabenraa søger i øjeblikket nogle friske medarbejdere, som holder af fysisk arbejde og er klar på at tage fat. Det er en fordel med erfaring med..
    • Bygningsarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Midtjylland

    JobbetTil vores kunde i Barrit, nær Juelsminde, leder vi efter dig, som har erfaring med kantbukning og generelt produktionsarbejde.Vi ser gerne at du har erfaring fra lignende stilling - dermed er..
    • Bygningsarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Herning

    PostNord søger produktionsmedarbejder til Pakketerminal Herning på deltid aftenBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget af .
    • Bygningsarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3