Rekrutteringsfirma

Erfaren konstruktionsingeniør til Leth Beton i Aalborg – få dine faglige talenter i spil

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vil du være en del af den grønne omstilling i byggebranchen og bidrage til fremtidens bæredygtige bygninger? Trives du med at se den direkte effekt af dit arbejde og føler du en tilfredsstillelse, når der kommer styr på den sidste detalje? Så er her en unik mulighed hos Leth Beton.

Grundet høj ordreaktivitet hos Leth Beton, søger vi på vegne af virksomheden endnu en erfaren konstruktionsingeniør til deres kontor i Aalborg. Virksomheden har de seneste år haft fokus på udvikling og bæredygtighed af deres produkter kombineret med fortsat fokus på at være branchens bedste samarbejdspartner. Disse ambitioner skal støttes op af de bedste medarbejdere og derfor søger de nu en erfaren konstruktionsingeniør til en ansvarsfuld stilling med mulighed for faglig udvikling.

En dagligdag med gensidig interesse og faglig sparring
I teamet vil du opleve en høj grad af både fagligt fællesskab og ikke mindst kollegialt fællesskab. Teamet består på nuværende tidspunkt af syv konstruktionsingeniører samt to tegnere. Du vil få en ledende ingeniør som primær reference, og I vil sammen skulle videreudvikle det faglige niveau i teamet og hos hinanden. Du får således en central rolle i den faglige udvikling og vil skulle agere som stedfortræder i perioder. Desuden vil din erfaring komme i spil ved team-/ingeniørmøder, hvor den faglige udvikling og sparring planlægges.

Selve produktionen af elementerne sker i Bedsted Thy, hvor du også vil skulle på besøg for dermed at se produktet og skabe relationer til resten af dine kollegaer. I dagligdagen vil du blandt andet opleve, at kollegaer fra salg og ledelsen har deres gang på kontoret, hvorfor der er rig mulighed for at blive opdateret og tage uformelle snakke – hvilket i øvrigt kendetegner Leth Beton som helhed, hvor der hersker en naturlig respekt og interesse for hinanden.

Hvordan er det at arbejde hos Leth Beton
Emilie Bonne Andersen, Civilingeniør konstruktion (Cand.polyt) beskriver det med følgende punkter:

  • Bred mulighed for at få masser af ansvar, føle sig vigtig og værdsat i de forskellige processer.
  • Man har egne sager, hvilket giver god mulighed for selvbestemmelse.
  • Ledelsen giver mulighed for god fleksibilitet som ansat (arbejdstider og hjemmearbejde).
  • Flad organisationsstruktur, som giver god kommunikation mellem medarbejder og ledelse, samt god kommunikation til Bedsted-afdelingen.
  • Generelt rigtig gode kollegaer, med god diversitet. Der er både plads til private og professionelle samtaler i hverdagen.

Vekslende arbejdsopgaver med stor berøringsflade
Hos Leth Beton får du i høj grad mulighed for at omsætte personlige såvel som faglige færdigheder. Som konstruktionsingeniør har du i samarbejde med tegnerne direkte kontakt til kunden, rådgiverne og selve ’byggeriet’, og du har derfor mulighed for at påvirke projekter og beregninger på et tidligt stadie. Din hverdag vil hertil veksle mellem kundekontakt og den mere hardcore beregningsdel. Med dine faglige kompetencer vil du primært udføre statistiske beregninger på vægge, hvor du får et meget specifikt kendskab til bærende beton og ikke mindst letbetonkonstruktioner samt træelementer, da hybridbyggerier vinder frem.

Det unikke ved Leth Beton, som de har stor succes med, er denne samlede ‘pakke’, som de tilbyder kunden. Dette omfatter alt fra sparring og know-how i det tidlige stadie af et byggeri til produktion, montering og den endelige dokumentation. I løbet af de år hvor Aalborg-kontoret har eksisteret, har fokus været på optimering af processer, som du også vil have indflydelse på.

Dine opgaver omfatter, at:

  • Granske og analysere konstruktionsgrundlaget.
  • Gennemskue de rådgivende ingeniørers forudsætninger til dimensioneringen af betonelementer for dermed at kunne give råd og sparring om den optimale løsning.
  • Holde styr på dokumentationen og kvalitetssikringen fra start til slut, herunder DGNB og Svanemærket.
  • Udarbejde elementstatik på primært vægge.
  • Koordinere og samarbejde med kunder og rådgivergruppen.
  • Samarbejde med salg, tegnestuen, produktionen og montagen, samt dokumentationsteamet på de enkelte sager.
  • Bidrage til udvikling af det faglige niveau og interne processer.

Din profil
Vi er på udkig efter en uddannet ingeniør med 3-5 års erfaring fra en lignende stilling, som også ønsker at indgå i et homogent team, hvor man både bliver set og hørt som menneske og fagperson. Man skal være interesseret i at indgå i et fagligt fællesskab, hvor der er mulighed for at dygtiggøre sig og bidrage til de faglige diskussioner. Man vil både skulle arbejde selvstændigt med egne projekter, men også indgå i samarbejde med kollegaer og kunder, hvorfor man skal kunne trives i begge opsætninger.

Yderligere ser vi gerne:

  • Du har et ønske om at udvikle dig selv og det team, du indgår i.
  • Du har som en selvfølgelighed IT-værktøjskassen i orden, herunder fagrelateret software.
  • Du er på den ene side omhyggelig og har øje for detaljen, og på den anden side bevarer det forkromede overblik.
  • Du sætter kvaliteten højt og kender betydningen af omhyggelig dokumentation.
  • Du er ambitiøs og sætter en ære i at agere proaktivt for at opnå resultater.
  • Du er en omgængelig kollega, som bidrager til den gode stemning i en travl hverdag.

Om Leth Beton
Siden 1993 har Leth Beton A/S haft en ambition om at være leverandøren, der bedst tilfører værdi til sine kunder ved at have den højeste kvalitet i projektering, fremstilling og montering af betonelementer. I dag er også den grønne omstilling blevet implementeret i deres ambitioner, hvor fokus er på at sænke deres overordnede CO2-aftryk lige fra produktionen til montagen samt fokusere på optimal anvendelse af råmaterialer, hvor mere end 99% af alt affald (målt i tons) genbruges. Alle elementer designes og produceres specifikt til hvert byggeri, hvor Leth Beton har implementeret hybridbyggeri mellem træ og beton således, at de kan tilbyde et råhus med reduceret CO2 aftryk, optimal anvendelse af råvarer og en bygning, som har gode egenskaber, hvad angår indeklima.

Disse ambitioner ville ikke være en realitet uden virksomhedens ca. 230 medarbejdere fordelt mellem kontorerne i Bedsted Thy og Aalborg. Leth Beton prioriterer medarbejderne ved at skabe gode fysiske rammer, ved at værne om det psykiske arbejdsmiljø og ved at give medarbejderne indflydelse i det daglige arbejde. Der er en uformel omgangstone og god stemning på arbejdspladsen. Det skal være en daglig glæde for virksomhedens medarbejdere at komme på arbejde og der bliver praktiseret overskudsdeling til medarbejderne.

Leth Beton tilbyder
En plads på holdet i Aalborg, hvor du starter med sidemandsoplæring og sparring fra en erfaren kollega, der tager hånd om dig. Du vil ligeledes komme et par dage til Bedsted for at se produktionen, så du bliver bekendt med de forskellige stationer og processer. Du får en attraktiv lønpakke, der passer til dine kvalifikationer og erfaring. Holdet i Aalborg er selvkørende og alle refererer til den ledende ingeniør 

Læs mere på www.lethbeton.dk eller se deres LinkedIn nyheder her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
9. maj 2024 61
8. maj 2024 61
7. maj 2024 60
6. maj 2024 59
5. maj 2024 62
4. maj 2024 63
3. maj 2024 60
2. maj 2024 61
1. maj 2024 58
30. april 2024 57
29. april 2024 51
28. april 2024 52
27. april 2024 53
26. april 2024 55
25. april 2024 56
24. april 2024 58
23. april 2024 59
22. april 2024 58
21. april 2024 59
20. april 2024 59
19. april 2024 58
18. april 2024 60
17. april 2024 57
16. april 2024 58
15. april 2024 57
14. april 2024 59
13. april 2024 59
12. april 2024 61
11. april 2024 61
10. april 2024 61
9. april 2024 60