Projekt-/byggeleder til renovering og vedligehold af atypisk bygningsmasse ved Flådestation Frederikshavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Vil du gerne se hvad Forsvaret gemmer bag hegnet?Synes du at renovering og vedligehold af bygninger- og anlæg som f.eks. bølgebassin, redningsstationer, skydebaner og flådestation lyder spændende?

Hvis det er tilfældet, så har du lige nu muligheden for at blive en del af vores lille team i Kapacitetscenter Frederikshavn.

Om os

Forsvaret er en af Danmarks største ejendomsbesiddere, og det er kapacitetscentrene i Danmark som planlægger, koordinerer og udfører de fleste renoverings- og vedligeholdelsesopgaver på bygningsmassen samt på de tekniske anlæg. Kapacitetscenter Frederikshavn er et ud af 11 kapacitetscentre på landsplan, og vi har ansvaret for et geografisk område, der strækker sig fra Skagen til Sæby og Saltum mod syd. Inden for dette område varetager vi renovering og vedligehold, af mange super spændende faciliteter. Faciliteterne spænder fra små hjemmeværnsgårde med enkelte bygninger til store etablissementer som Flådestation Frederikshavn.

Blandt bygningerne har vi almindelige bygninger som f.eks. værksteder, kontorbyggeri og indkvarteringsbygninger, men vi har også en lang række mere atypiske faciliteter gemt bag perimeterhegnet. Det er f.eks. specielt indrettede værkstedsfaciliteter, udendørs skydebaner, landstrøm forsyningsanlæg og meget andet.

Kapacitetscenter Frederikshavn er nyoprettet i sommeren 2022, og er fortsat under opbygning. Vores team består pt. af 7 medarbejdere samt chefen for kapacitetscenteret.

Vi har en dagligdag som er præget af en fri og uhøjtidelig tone, hvor vi hjælper hinanden med at komme i mål med projekterne. Ingen af os er dygtige til det hele, men sammen er vi super dygtige til det vi laver.

Om stillingen

Du vil blive ansat med fast tjenestested på Flådestation Frederikshavn. Herfra kører du ud til dine projekter inden for Kapacitetscenterets geografiske område.

Du vil blive ansvarlig for din egen projektportefølje, som selvfølgelig tilpasses i takt med at du føler dig klædt på til opgaverne, og du har altid mulighed for at sparre med dine kollegaer omkring opgaverne. De typiske opgaver vil ligge i intervallet 100.000 – 5.000.000 kroner.

Du er med i hele processen hos Kapacitetscenteret, fra den spæde start, hvor vi i samarbejde prioriterer hvilke projekter der skal iværksættes og frem til projekternes aflevering samt efterfølgende 1 og 5 års eftersyn.

Samarbejde og kommunikation er to af de vigtigste nøgleord for at du får succes i stillingen. Når et projekt er prioriteret, kommer du til at tage de indledende dialoger med brugerne af de enkelte lokaliteter, således at det sikres at projektet lever op til brugernes behov og gennemføres til mindst mulig gene for dem i deres dagligdag.

Opgaverne består primært af planlægning, udbud, projekt- og byggeledelse samt sikkerhedskoordinering af vedligeholdelsesopgaver. Den primære opgaveportefølje planlægges fra år til år, men derudover tilgår der løbende nye projekter, som ofte er af hastende karakter, hvorfor det er vigtigt at kunne have mange bolde i luften på samme tid.

En stor del af vores opgaver udbydes under en rammeaftale, og vi har derfor et tæt samarbejde med en række rammeleverandører som er kendt på vores etablissementer. Som udgangspunkt gennemfører kapacitetscenteret beskrivelse og udbudsopgaven internt. Til de af vores opgaver, der er mere komplekse, anvender vi dog ekstern rådgivning. Inddragelse af ekstern rådgivning samt myndighedsbehandling varetages af dig som projektleder.

Du vil primært arbejde fra kapacitetscenteret i Frederikshavn. Det må dog forventes, at der også kan forekomme projekter, afdelingsmøder og seminarer i resten af landet, vurderet til ca. 10-20 rejsedage om året.

Der er i høj grad tale om en stilling, hvor frihed under ansvar ikke blot er noget vi siger, men også noget vi praktiserer. Du planlægger selv gennemførslen af din projektportefølje, og du har mulighed for at indgå en aftale om hjemmearbejde op til 2 dage om ugen. Derudover har du mulighed for en fleksibel arbejdstid med fleks ordning. Med andre ord er der altså tale om en stilling, hvor en god work-life-balance er mulig.

Om dig

Det er vigtigt for os, at du har den rigtige profil til Kapacitetscenter Frederikshavn. Det betyder, at vi både ser på dine faglige kompetencer og dine personlige kompetencer.
Vi ser gerne at du har en mellemlang videregående uddannelse som arkitekt, bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller lignende. Du kan også have andre beslægtede uddannelser, hvor du har opnået viden omkring bygningsvedligehold og byggeledelse.

Din uddannelsesmæssige baggrund må gerne være suppleret med erhvervserfaring inden for bygningsvedligehold, projektledelse fra en bygherrerolle eller eventuelt et håndværksfag.

Vi ser gerne, at du har praktisk erfaring inden for både udbud og byggeledelse, og at du er velbevandret i Bygningsreglementet samt indenfor byggejura, primært AB18. Det vil være en stor fordel hvis du har erfaring med inddragelse af eksterne rådgivere samt myndighedsbehandling.

Som person har du gennemslagskraft, og du er i stand til at lede et byggemøde og sikre, at projekterne styres sikkert i mål. Du befinder dig godt med at arbejde selvstændigt med planlægning og styring af din egen arbejdsdag. Det er naturligt for dig at tage ansvar for, og være med til at præge de opgaver du bliver stillet over for.

Gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner på dansk, og gerne engelsk, er derudover en grundlæggende del af din personlige værktøjskasse.

Hvis ikke du allerede har den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for koordinatorer når du tiltræder, vil vi sørge for at du får denne indenfor det første år af din ansættelse. Derudover vil du blive klædt på med en række øvrige kurser og uddannelse som er nødvendige for at arbejde i Forsvaret. Du skal derfor finde det interessant at tilegne dig ny viden. IT er tilmed en naturlig del af din hverdag, og kendskab til SAP vil være en fordel.

Kørsel imellem byggepladserne sker i Forsvarets tjenestebiler, og du skal derfor have kørekort til minimum kategori B.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet i henhold til gældende relevant overenskomst i staten. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, har du mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen. Dertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Stillingen er en 37 timers fuldtidsstilling inkl. frokostpause og til besættelse den 1. august eller 1. september 2023.

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

Kontakt og ansøgning:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Kapacitetscenter Frederikshavn, René P. Nielsen på tlf. 4171 0457 eller på e-mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-konsulent Birgit Jepsen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på telefon 7281 9183.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af uddannelsesbeviser. Vær opmærksom på, at bilag skal tilføjes i PDF-format.

Ansøgningsfristen er den 29. maj 2023 og vi forventer løbende, at holde ansættelsessamtaler, så vent ikke med at sende din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed optimerer opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES)
Vi støtter og servicerer militære og civile myndigheder under Forsvarsministeriet. Vores opgave er at levere og udvikle attraktive fysiske rammer, som er nødvendige for deres daglige virke. Vi bygger nyt, vedligeholder, driver kantiner og gør rent på tjenestesteder i hele landet. Vi har på vegne af Forsvarsministeriets koncern ansvaret for det grønne område, der blandt andet omfatter miljø, energi og naturpleje.
Vores hovedkontor er i Hjørring, men vi har medarbejdere i hele landet. Vi er i alt 1600 ansatte, der tæller både civilt og militært ansatte. Vi er en organisation baseret på stærke fagfællesskaber, og vi prioriterer det tværgående samarbejde højt.
Vi har ansvaret for over 600 lokationer spredt ud over hele Danmark. Vi administrer over 6000 bygninger og forvalter øvelsesområder, der samlet set er på størrelse med Mors.
Vi bygger og vedligeholder i år for knap en milliard og er blandt andet bygherre på store projekter som campus til de nye F35-kampfly.

Læs mere på Ejendomsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Frederikshavn
  • Mandag den 29. maj 2023

Lignende jobs

  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Vores koncept Vi har i ofte brug for flere samarbejdspartnere på grund af vores stadig større tilgang af spændende byggetekniske opgaver i hele Danmark. Vores koncept tildeler opgaver til di..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 4 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 4 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
1. maj 2024 1