Bygherrerådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

BYGHERRERÅDGIVER TIL BYGGERI, AALBORG, AARHUS, VEJLE OG ODENSE

Vil du være en del af landets stærkeste bygherrerådgiverorganisation?Har du efter 5-8 år i projekteringsmiljøet skabt et fundament, hvorfra du gennem sparring med branchens bedste bygherrerådgivere på få år kan udvikle dig til at blive en af disse?

Er du klar til et karrieremæssigt boost, så send os din ansøgning eller ring til Helle Bundgaard eller Lars Becher.

Bliv en del af COWIs bygherrerådgivningsafdeling Vest med medarbejdere placeret i AALBORG, AARHUS, VEJLE ELLER ODENSE.

COWI Bygherrerådgivning Vest har ca. 30 medarbejdere (Ingeniører, Arkitekter, Jurister, Konstruktører mv.) placeret på kontorerne i Aarhus, Aalborg, Vejle og Odense. Herudover har vi et tæt ressourcemæssigt og fagligt samarbejde med vores tilsvarende søsterafdelinger Bygherrerådgivning Øst med ca. 100 medarbejdere samt Arkitema Bygherrerådgivning i Aarhus og København.

Som bygherrerådgiver er COWI bygherrens nærmeste partner og varetager bygherrens interesser i tillidsfuldt samarbejde fra idé til færdigt byggeri og idriftsættelse. Vi er meget bevidste om, at bygherrerådgiverrollen er en ledelsesrolle og vores faglighed er strategi, proces og ledelse. Som en del af COWIs brede kompetencepalette, ser vi det desuden som en af vores vigtigste opgaver, at sikre vore kunder adgang til alle disse spidskompetencer. Hvad enten det drejer sig om ingeniørrelaterede kompetencer eller arkitekturrelaterede kompetencer i Arkitema.

Du kan få fast arbejdssted på vores kontor i enten Aarhus, Aalborg, Vejle eller Odense, og da mange af vore bygherrerådgivere i vest er placeret i Aarhus, forventes også jævnlig tilstedeværelse på kontoret i Aarhus.

DU HAR ERFARING SOM DELTAGER I PROJEKTERINGSPROCESSER OG PROJEKTLEDELSE

Du har en solid erfaring med byggeprojekter fra min. fem år i projekteringsmiljøet og gerne med indsigt i udbud og totalentrepriser. Du brænder for planlægning, styring og ledelse af sådanne processer og kontakten til bygherren, som dennes repræsentant på projektet.

En del af jobbet omfatter gennemførelse af udbud for offentlige kunder, hvilket forudsætter, at du har interesse for at arbejde med udbudsregler og udarbejdelse af udbudsmateriale. Vi laver desuden en del Teknisk Due Diligence for investorer og ejendomsselskaber, hvorfor sådanne opgavetyper også vil kunne blive en del af jobbet.

Du er motiveret for at tilegne dig de grundlæggende færdigheder inden for traditionel bygherrerådgivning kombineret med strategisk bygherrerådgivning.

Du reflekterer over de udfordringer, du bliver mødt med og er ikke bange for at kaste dig over nye udfordringer.

Du har overblik og besidder grundlæggende viden om de basale discipliner ift. ydelsesbeskrivelser, aftaleforhold, kontraktstyring og kvalitetssikring

I dit daglige arbejde vil du fra starten komme til at arbejde bredt på projekter med følgende opgaver:

  • Assisterende projektleder/bygherrerådgiver på større sager.
  • Selvstændig løsning af mindre opgaver for offentlige, almene og private bygherrer i Vestdanmark.

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende specialister inden for deres fag. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller med overblik, stærke kommunikative evner og lyst til at indgå i et stærkt fagligt fællesskab.

Derudover er du:

  • Uddannet ingeniør, arkitekt, konstruktør eller anden relevant uddannelse.
  • Handlingsorienteret og struktureret, samtidig med at du har en praktisk tilgang til at få leveret kvalitet til rette tid.
  • Klar til at gribe ledelsesrollen på projekterne på vegne af bygherren og sikre, at de kommer i mål indenfor de aftalte rammer.
  • Videbegærlig og interesseret i at sætte dig ind i kundens forudsætninger og lytte ”bagom” kundens ønsker og behov
  • God til at lytte og til at forstå kundernes behov samtidig med at du agerer proaktivt og har gennemslagskraft.
  • Du er tillidsvækkende og evner at facilitere samarbejdet mellem interessenter på et byggeprojekt
  • God til at formulere dig præcist i såvel skrift som tale og har gode kommunikative evner.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Sektionsleder, Helle Bundgaard på tlf. +45 4176 4536 eller Vice President, Bygherrerådgivning Vest, Lars Becher på tlf. +45 4176 6043.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen.

Vi oplever et marked i vækst og rekrutterer løbende nye kollegaer. Vi vil derfor løbende afholde samtaler og ser frem til snarest at modtage din ansøgning.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.

#LI-Hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Bygningsingeniør i København

    Bygningsingeniør søges til organisation/virksomhed i København
    • Bygningsingeniør
    • København
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Århus C

    Skal du være en del af et team, som er i en rivende og positiv udvikling med mange spændende opgaver? Kan du se dig selv i en fagligt dygtig afdeling med rig mulighed for at præge dit job? .
    • Bygningsingeniør
    • Århus C
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Brørup

    For at vores jobdatabase fungerer optimalt, så er det vigtigt, at du accepterer alle cookies på vores hjemmeside. Har du har slået cookies fra – eller kun accepteret de nødvendige, så skal du ind..
    • Bygningsingeniør
    • Brørup
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i København

    Gruppeleder til stærk og innovativ rådgivende ingeniørkoncern: Rådgivning, projektering og commissioning af egne projekter, ledelse af et skarpt team og samarbejde på tværs af disciplinerVores kund..
    • Bygningsingeniør
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
10. juni 2024 55
9. juni 2024 54
8. juni 2024 54
7. juni 2024 55
6. juni 2024 56
5. juni 2024 57
4. juni 2024 56
3. juni 2024 56
2. juni 2024 58
1. juni 2024 59
31. maj 2024 58
30. maj 2024 58
29. maj 2024 58
28. maj 2024 54
27. maj 2024 56
26. maj 2024 56
25. maj 2024 56
24. maj 2024 59
23. maj 2024 59
22. maj 2024 57
21. maj 2024 58
20. maj 2024 58
19. maj 2024 58
18. maj 2024 58
17. maj 2024 60
16. maj 2024 60
15. maj 2024 58
14. maj 2024 57
13. maj 2024 57
12. maj 2024 58
11. maj 2024 58