LEDER DU EFTER SOMMERJOB I MAGISKE LØNSTRUP?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

VI SØGER BAR- OG KØKKENPERSONALE

Den Blå mad- og sommerbar åbner snart for sæsonen 2024. Derfor søger vi efter personale, som sammen med os vil være med til at skabe ægte sommer-og-sol-stemning for vores mange skønne gæster.

Ansættelsesperioden 2024 løber fra d. 25. marts til sidste uge i august, vi leder derfor efter personale allerede fra slut marts- men også deltidspersonale, der for eksempel er under uddannelse og først starter deres ansættelse, når de har fået sommerferie.

Hvem er vi?
Den Blå mad- og sommerbar drives af et mindre team med ægteparret Malte og Mathine Herold i spidsen. Vi er at finde i Lønstrups smukke gamle blå biograf. Vi nært beslægtet med Keramikcafé Møllehuset/Lønstrup Bryghus lidt udenfor Lønstrup, som vi bl.a. får vores lækre surdejsbrød og håndbryggede øl fra.

Menukortet på Den Blå er småt og godt, og vi sætter en ære i at servere friske, lokale og bæredygtige retter. Bl.a. har vi et samarbejde med Markliv (Vrå), som dyrker de skønneste, sprødeste og økologiske grøntsager til os. Derudover sanker og plukker vi, hvad vi kan finde langs vestkystens strande og skove.
Der vil sideløbende med madbaren også afholdes en række arrangementer i løbet af sæsonen, f.eks. det tilbagevendende koncept “Jazz på Den Blå”, hvor bygningen fyldes med liv og lystig musik.
Den Blå skal være et uformelt, rart og inspirerende sted at besøge. Den solskinsbadede terrasse plejer at være et stort trækplaster for de mange forbipasserende turister.

Hvem er du?
Vi behøver nye kollegaer i såvel køkken som bar. Opgaverne i køkkenet består naturligvis af for- og tilberedning af vores menukort, som vi laver fra bunden, opvask og almen rengøring. I baren har man til opgave at møde og velkomme vores mange søde gæster, lave kaffe på vores Cimbali espressomaskine, kolde drikke, servere, afrydde og rengøre.

Travlhedsniveauet kan og stige og falde, så det er vigtigt, at man kan holde hovedet koldt og synes at en travl service er sjov, men ligeledes at man kan holde sig selv i gang, hvis der skulle blive stille.
Du skal være glad for at møde mange mennesker, og så er det bestemt et plus, hvis du har erfaring fra lignende service-jobs. Men først og fremmest leder vi efter de helt rette personligheder, så dette er ikke et krav.

Lyder dette interessant for dig eller en du kender? Så send en ansøgning og CV til os på

mail: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Malte og Mathine, Den Blå

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Cafémedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Cafémedarbejder
  • Hjørring
  • Søndag den 24. marts 2024

Lignende jobs

  • Cafémedarbejder (studiejob) i Løkken

    Vi går nu i gang med at søge personale til den kommenede sæson, så vi er klar til at lukke dørene op, når regeringen tillader det. Vi søger engagerede tjenere, som trives med travlhed og godt k..
    • Cafémedarbejder
    • Løkken
    Få mere info
  • Cafémedarbejder i Aalborg SV

    Vi søger juniorbarista under 18 år til [xxxxx]Vil du have en plads på et godt team, hvor vi har det sjovt, mens vi arbejder?Vi søger en dygtig og dedikeret juniorbarista, der brænder for at lær..
    • Cafémedarbejder
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Cafémedarbejder i Aalborg SV

    Salling Group søger crew under 18 år til Carl’s Jr.®Vil du også være en del af stjerneholdet? Er du serviceminded og smilende? Vil du være del af et stærkt team?Vi søger en en..
    • Cafémedarbejder
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Cafémedarbejder i Blokhus

    Arbejdsopgaverne er servering af is og kaffe til vores mange gæster samt servering af lettere madlavning. Rengøring, opvask og oprydning er ligeledes opgaver vi vægter højt, og alle deltager på..
    • Cafémedarbejder
    • Blokhus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som cafémedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte cafémedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal cafémedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte cafémedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som cafémedarbejdere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2