Dataanalytiker til indkøb og salg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Stillingsbetegnelse

Vi søger en kollega, som kan bidrage til vores udvikling, og som kan stå i spidsen for vores data analytics med formålet at sikre en bedst mulig afkastningsgrad på varelageret. Varelageret har en maksimal kapacitet, der er begrænset af vores nuværende lagerplads, og det er din opgave at sikre, at vi besidder de bedst omsættelige varer, anskaffet til den bedst mulige indkøbspris. Derudover skal du indgå i et team, hvor vi er sammen om at udvikle forretningen, og hvor vi hjælper hinanden med at nå de fælles mål.

Du får en selvstændig rolle med meget frihed under ansvar. Dine primære arbejdsopgaver er at udarbejde analyser baseret på historiske indkøbs-, salgs- og produktdata, og herefter lægge strategier for indkøb af varer til lageret, for til sidst at handle på dine egne analyser og strategier, og sikre at indkøb og import processerne udføres korrekt.

For at opretholde et varelager med en god afkastningsgrad, så er det en naturlig del af stillingen bl.a. at placere daglige ordrer hos leverandører, identificere fejlindkøbte varer, kategorisere varebeholdningen, medvirke til at udvikle prisstrategier, foretage datavalidering af produktudvalg, analysere og finde mønstre i øvrige datasæt, som vi besidder.

Yderligere har du ansvar for at kontrollere beløb på leverandørfakturaer, samt at koordinere med leverandører og logistikpartnere. Du kan også blive udfordret med at fremsøge og kontakte nye leverandører, eller analysere dig til forhold, der har betydning for efterspørgsel og udbud af et produkt på markedet.

Din rolle i vores team

Du skal have interesse for at sætte dig ind i vinyl- og musikbranchen, og derudover lære essentielle e-handels- og forretningsprincipper.

Du skal have en stærk analytisk tilgang med en uddannelsesbaggrund, der viser, at du kan arbejde med statistik og er i stand til at foretage kvantitative analyser af vores data.

Du skal have teknisk snilde og forståelse, der gør dig i stand til at anvende vores websystemer, samt involvere dig i den løbende udvikling af vores interne IT-system.

Du skal kunne se dig selv i en rolle med meget ansvar og tæt kommunikation med de ansvarlige for IT, økonomi, drift og support. Derudover skal du trives med at arbejde i et lille team, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs som en startup-virksomhed, og hvor man træder ud af sin normale rolle, når der midlertidigt kan være brug for hjælp i et andet sted.

Du skal have en videregående uddannelse, som har fællesnævner med flere af følgende stikord (men ikke nødvendigvis med alle):
Data analytics: Statistik, datahåndtering, machine learning, regression, datavisualiseringIT: Statistisk programmering, Excel formler og filtrering, HTML, Python, Php, SQLE-handel: Procurement, indkøb, supply chain management, logistik, økonometriErhvervsøkonomi: Prisstrategi, marketing, e-handel, innovation, forhandling

Vækstvirksomhed med start-up kultur og flad struktur

Vinylpladen er en virksomhed i vækst. Vi breder os i nye markeder uden for landets grænser, og vi har opbygget et større varelager. Vi har en vision om, at vinyl er et produkt for alle uanset musiksmag og demografi, og vi følger en “nede-på-jorden” strategi, for at både nye og erfarne entusiaster føler sig trygge hos os.

Vi har gode arbejdsforhold og et hold af dygtige kolleger, som hver har deres eget ansvarsområde. Vi fungerer som en start-up/scale-up, bestående af et mindre team, hvor alle har store muligheder for indflydelse og ansvar. Vi kan godt lide at gøre tingene på vores egen måde, og gentænke forretningsgange, i stedet for at følge i andres fodspor.

Vi har en flad struktur, hvor vi hjælper hinanden, når der opstår behov. Alle, uanset normale ansvarsområder, kan komme ud for at skulle tage kundetelefonen, eller hjælpe til på lageret under peak på black friday eller ved sygdom og ferie.

Og sidst, men ikke mindst, så har vi altid god musik på afspilleren og friskkværnet kaffe på kanden. Fredag kan også byde på bordfodbold, dart og fadøl 🙂

Vi håber på at modtage en ansøgning fra dig.

Send spørgsmål og/eller CV+ansøgning til [email protected] med emnet: “Dataanalytiker til indkøb og salg

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Århus C
  • Søndag den 30. april 2023

Lignende jobs

  • Data manager i Århus C

    Are you a data enthusiast with strong technical skills? Are you eager to make a tangible impact on daily operations? If so, you might be the perfect fit for the Data Engineering position in the met..
    • Data Manager
    • Århus C
    Få mere info
  • Data manager i Århus

    Vi leder lige nu efter to fullstack-udviklere med erfaring enten inden for frontend- og/eller backend-udvikling. Du vil blive en del af en innovativ virksomhed i Århus, der arbejder hen imod at ska..
    • Data Manager
    • Århus
    Få mere info
  • Data manager i Århus N

    Join our costumer, Safty, as a Senior Data Engineer/Scientist in the Fintech sector! Do you enjoy tackling complex challenges while engaging with customers? If so, you could be the ideal candidate..
    • Data Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Data manager i Hasselager

    Do you want to play a key role in improving performance in the pharmaceutical and industrial manufacturing? Are you passionate about finding patterns in data? And do you dream of a flexible work we..
    • Data Manager
    • Hasselager
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere over tid

Dato Alle jobs som data managere
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4