BI-udvikler søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Brænder du for at imødekomme forretningsmæssige behov ved at omsætte data til brugbar viden? Så har VIA en rigtig spændende stilling som BI-udvikler.

Sæt aftryk på VIAs dataunderstøttede organisation

VIA ønsker at gøre aktivt brug af data i vores arbejde med at understøtte og udvikle organisationen. Som BI-udvikler spiller du en nøglerolle i at skabe et solidt datagrundlag i VIAs datawarehouse, hvorfra data kan anvendes til forskellige formål. Du vil blive en del af et team der tilsammen skal løse opgaven med at identificere forretningens behov, udvikle integrations- og forretningslaget samt udstille de bearbejdede data i VIAs ledelsesinformationssystem. I den proces vil din primære funktion være i ETL-laget.

De centrale arbejdsopgaver er at:

  • Modellere og opbygge VIAs datawarehouse.
  • Sikre sammenhæng mellem datawarehouse og VIAs data-/informationsarkitektur.
  • Løbende vedligeholdelse af datamodellerne i VIAs datawarehouse.
  • Forstå og omsætte forretningsmæssige behov til den rigtige datamodel.
  • Sikre den fornødne dokumentation af VIAs datawarehouse.
  • Understøtte organisationen i løbende at modne forståelsen af, og arbejdet med data.
  • Rådgive og sparre ledelsen i BI-spørgsmål.

Erfaren og analytisk BI-udvikler med flair for at omsætte data til viden

Den ideelle kandidat har erfaring fra en lignende stilling og har en velfunderet indsigt i opbygning og vedligeholdelse af et datawarehouse. Det vil være en fordel hvis du også har færdigheder i at analysere og omsætte forretningsmæssige behov til datamodellen.

Det er afgørende, at du har kendskab til Microsoft Azure Data Factory. Du har færdigheder i datamodellering og opbygning af datamodeller der understøtter de forretningsmæssige behov. Du skal være i stand til at gennemskue datastrukturer i de kildesystemer der skal levere data til VIAs datawarehouse. Du skal være i stand til at identificere de rigtige data og transformere disse til VIAs datawarehouse. Dette sker bl.a. under hensyn til de forretningsmæssige behov og under hensyn til en dataarkitektur der gør det enkelt løbende at vedligeholde og udvikle datamodellerne til nye behov.

Selv om dine primære opgaver relaterer sig til arbejdet med VIAs datawarehouse, er det en fordel hvis du har en god indsigt i den samlede leverancekæde i et BI-forløb. Fx har du kendskab til Qlik Sense. Der vil være behov for at være i dialog med interessenter fra forskellige fagområder, og det vil være en klar fordel, at du er i stand til at skabe fælles fundament i disse dialoger.

Det falder dig naturligt at kommunikere om dit arbejde og det falder dig naturligt at understøtte samarbejdet med andre interessenter i BI-værdikæden. Du tager ansvar for dine leverancer og du har høje standarder for kvalitet til dit eget arbejde. Du skal have lyst til både at arbejde selvstændigt og indgå i samarbejder med kolleger fra flere forskellige steder i organisationen. Det fordrer en god evne til, at du løbende strukturerer og dokumenterer dit arbejde i en grad, der styrker samarbejdet mellem alle interessenter på dataområdet i VIA. For den rette kandidat kan det komme på tale at aftale mere ledelsesansvar i stillingen.

Om VIA IT
VIA IT er ansvarlig for IT dels til VIAs egne uddannelser og dels til en række ungdoms- og erhvervsuddannelser i det midt- og nordjyske. Samlet set omkring 60.000 mennesker.

VIA IT har medarbejdere på ca. 45 adresser samt to centre i hhv. Aarhus og Holstebro. På den tekniske side, råder VIA IT over et omfattende Microsoft Enterprise miljø med, MS SQL og AD, Exchange og Office 365 og SharePoint som de centrale platforme. Vi forventer at dine kompetencer og interesser matcher dette.

Vi tilbyder blandt andet:

  • en dynamisk hverdag med mange forskelligartede opgaver.
  • stor indflydelse på det daglige arbejde.
  • god balance og fleksibilitet mellem arbejds- og privatliv.
  • et arbejde, hvor dem du arbejder for er dine kollegaer eller studerende, som du ser i øjnene hver dag.
  • løn der matcher dine kvalifikationer.
  • personalegoder, herunder betalt frokostpause og relevante værktøjer.
  • mulighed for løbende opkvalificering og kompetenceudvikling.

Praktisk information
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler på området.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Din arbejdsplads vil være hos VIA University College, Campus Aarhus N, Hedeager 2 i Skejby, men der kan forekomme opgaver på andre adresser.

VIA har mange adresser. Der kan forekomme arbejdskørsel, hvorfor det forudsættes at du er i besiddelse af kørekort samt indstillet på at bruge egen bil.

For yderligere information kontakt afdelingsleder Allan Nordestgaard - 87 55 12 17 ([email protected]).

Ansøgningsfrist: 13. november 2022.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt, dog senest 1. januar 2023.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. Fordi det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Århus N

Lignende jobs

  • Data manager i Århus N

    Din Mjølner-hverdag Som backend udvikler i Mjølner bliver du en del af den største faglighed hos Mjølner, som primært fokuserer på Net og Java udvikling, sikkerhed, arkitektur og DevOps. D..
    • Data Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Data manager i Århus

    Vi leder lige nu efter to fullstack-udviklere med erfaring enten inden for frontend- og/eller backend-udvikling. Du vil blive en del af en innovativ virksomhed i Århus, der arbejder hen imod at ska..
    • Data Manager
    • Århus
    Få mere info
  • Data manager i Hasselager

    Do you want to play a key role in improving performance in the pharmaceutical and industrial manufacturing? Are you passionate about finding patterns in data? And do you dream of a flexible work we..
    • Data Manager
    • Hasselager
    Få mere info
  • Data manager i Risskov

    Har du passion for operationsanalyse og programmering? Er du dygtig til at tackle optimeringsproblemer og kunne du tænke dig at udvikle algoritmer til ruteplanlægning og optimeret transport. Så er .
    • Data Manager
    • Risskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere over tid

Dato Alle jobs som data managere
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3