Data Engineer til finanssektorens datavirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Data Engineer til finanssektorens datavirksomhed


e-nettets BI team har i 2023 gennemført en fuld transformation af vores BI-setup, og vi mangler dig, der kan sikre stabil drift og videreudvikling af vores data lakehouse i Azure samt udvikle, forbedre og vedligeholde vores dataløsninger til gavn for vores kunder og internt i e-nettet. I e-nettet samler vi finanssektoren og digitaliserer Danmark gennem fælles IT-udviklingsprojekter. e-nettet udvikler egne produkter (løsninger) med både interne og eksterne udviklere i et agilt rammeværk på en top-moderne Azure infrastruktur, hvor Azure Synapse er omdrejningspunktet. Vi er en organisation i bevægelse, og hos os kan du være med til at få indflydelse, ikke bare på dit eget job, men også på vores udvikling.

Hvad skal du lave?

Du bliver en integreret del af teamet, som består af Product Owner, Data Scientist, en student og en række eksterne udviklere. Teamet har implementeret et helt nyt data lakehouse i Synapse, som venter spændt på at blive udvidet med data fra vores produkter til udstilling for produkternes ejere. Det skal du udvikle, implementere og have ansvaret for.

Et eksempel på en konkret opgave: Produktejeren af Ejendomsdata (et af vores produkter) har behov for at forstå, hvordan og hvornår kunderne (ejendomsmæglere og banker) bruger systemet. Dit job vil være at drøfte de præcise behov med den interne produktejer, trække data ud af produktionssystemet i samarbejde med eksterne leverandører, placere det i datalake på Azure via Synapse, transformere og modellere det og gøre det klar til udstilling i Power BI. Dette med afsæt i e-nettets governance struktur og i samarbejde med produktejeren og BI-teamet.

Derudover vil der også være løbende driftsopgaver i form af udvikling og vedligehold af datapipelines til ETL, sikring af et stabilt, skalerbart og ajourført setup.

Hvad forventer vi af dig?

Vi har store forventninger til de resultater, vi skal skabe sammen, og derfor ønsker vi at få en kollega, der kan sige tjek til følgende:

  • Azure Synapse eller Azure Data Factory
  • pySpark, SQL, DAX
  • Dimensionel modellering (Kimball)

Vi forestiller os, at du arbejder systematisk og er detaljeorienteret. Vi tror på, at man kan mere, når det er sjovt at gå på arbejde, og ønsker at være en del af et team, hvor vi er forskellige og arbejder tæt sammen.

Hvad kan du forvente af os?

Vi er en dynamisk og social virksomhed. e-nettet har favorable vilkår, da vi følger finansforbundets overenskomst, som blandt andet indeholder en ekstra ferieuge. Du kommer primært til at arbejde i vores lyse lokaler midt i København, og du kan se frem til stor fleksibilitet i form af mulighed for hjemmearbejde og placering af din arbejdstid.

Både din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, og du har derfor gode muligheder for at deltage i kurser, konferencer og uddannelsesforløb. Vi ønsker at være en inkluderende arbejdsplads med plads til forskellighed, og derfor opfordrer vi dig til at søge uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller funktionsnedsættelse. Vil du være en del af vores uimodståelige arbejdsplads? Send din ansøgning og dit cv via ”Søg denne stilling”. For at sikre en fair rekrutteringsproces skal du ikke inkludere et billede af dig selv eller oplyse din fødselsdato, når du ansøger. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Product Owner, Anne Kristensen på tlf.nr.: 2960 3024 eller e-mail [email protected]

Ansøgningsfrist er den 30. marts. Vi indkalder løbende til samtaler.

Om e-nettet

Hos e-nettet samler vi finanssektoren og digitaliserer Danmark. Vi udvikler unikke løsninger, som leverer konkret værdi til kunder, borgere og samfund. Når en kunde skifter bank uden knas. Når en digital tinglysning sker med få klik. Når en bolighandel kører friktionsløst. Så har e-nettet bygget de usynlige løsninger, der leverer synlige gevinster til alle. e-nettet er ejet af alle penge- og realkreditinstitutter i Danmark, og vi har gennem 25 år været med til at drive digitaliseringen af Danmark. Det fortsætter vi med. Derfor er vores vision at styrke Danmarks førerposition som verdens bedst digitaliserede samfund. Læs mere på e-nettet.dk/karriere, hvor du kan møde nogle af dine kommende kolleger


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • København K
  • Lørdag den 30. marts 2024

Lignende jobs

  • Data manager i København V

    Om rollen som Machine Learning Engineer Rollen som machine learning engineer i Todai er alsidig, da vi løser opgaver for mange forskellige typer virksomheder med mange teknologier. Din rolle bli..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København V

    Forretningsorienteret Data ScientistTodai søger en Data Scientist, der sætter slutbrugeren og mennesker først når kunstig intelligens skal omsættes til praktiske løsninger. Det skal ske sammen..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    At Mover we’re seeking a problem-solving ninja of a full-stack developer with experience in delivering SaaS products and services.You will join a team of experienced engineers and product speci..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere over tid

Dato Alle jobs som data managere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0