Dataanalytiker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I HOFOR er der sat tryk på hvordan vi kan få data ud og leve i organisationen, og derfor har vi brug for en dataanalytiker. Det er en nyoprettet stilling, hvor fokus vil være at få struktureret data, samt at få udrullet data til for forretningen gennem rapporter i Power BI.

Dataanalytiker i Økonomi
Som Dataanalytiker kommer du til at blive indgangsvinklen for teamets arbejde med Power BI og datahåndtering i kuber. Du får en nøglerolle i at realisere, at de øvrige controllere får værktøjer, som gør at de kan formidle viden på den mest optimale måde til forretningen samtidig med, at data bliver udstillet og gjort tilgængelig for ledere.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter, at du:

  • Udvikler og kvalitetssikrer BI-platform for HR
  • Transformerer de nuværende finansdata og udstiller dem i Power BI
  • Sikrer at de udstillede rapporter/datakilder til en hver tid er valideret og retvisende
  • Optimerer og udvikler den nuværende rapportering visuelt

Dataforståelse og visualiseringsevner
Vi forestiller os gerne, at du er nyuddannet, f.eks. cand.merc., og at du glæder dig til at vise hvad du kan. Du er dygtig i excel og har måske stiftet bekendtskab med Business Intelligence og visualiseringsværktøjer som Power BI. Har du arbejdet med access og SQL vil det også være positivt, men stilles ikke som et krav. Det vigtigste er, at du brænder for at dygtiggøre dig og gerne vil sidde og nørde med data. Er passionen og lysten til stede, kommer læringen også naturligt.

Vi forventer derudover, at du:

  • Har en god forståelse for data – Struktur, modellering og udstilling
  • Ønsker at arbejde med best practice for principper for datavisualisering

Som person arbejder du struktureret, selvkørende og kan planlægge din egen tid, så du formår at sikre fremdrift i dine opgaver og projekter. Du besidder gode analytiske færdigheder og vil trives med at samarbejde med mange datakilder i forretningen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen
Du bliver en del af teamet FP&A, som består af 5 medarbejdere, der gerne vil hinanden. I teamet har vi et stort fokus på at have det sjovt - såvel på arbejdet, men også gennem fejring af succeser ved sociale arrangementer uden for arbejdstiden. Der er højt til loftet og en stor interesse i at støtte hinanden i teamet, samtidig med at vi sætter en stor ære i at holde en høj faglighed. Teamet er en del af et velfungerende økonomiområde med mere end 60 engagerede medarbejdere.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 21. juli 2023.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Michael Lund Sahl, Teamleder, 27952146 og/eller [email protected] din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • København S
  • Fredag den 21. juli 2023

Lignende jobs

  • Data manager i København V

    Om rollen som Machine Learning Engineer Rollen som machine learning engineer i Todai er alsidig, da vi løser opgaver for mange forskellige typer virksomheder med mange teknologier. Din rolle bli..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København V

    Forretningsorienteret Data ScientistTodai søger en Data Scientist, der sætter slutbrugeren og mennesker først når kunstig intelligens skal omsættes til praktiske løsninger. Det skal ske sammen..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København V

    Om rollen som Senior Machine Learning Engineer Rollen som Senior Machine Learning Engineer i Todai er alsidig, da vi løser opgaver for mange forskellige typer virksomheder med mange teknologier..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere over tid

Dato Alle jobs som data managere
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1