.NET Software Developer med interesse for Customer Care

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Hesehus turen

Vi udvikler avancerede e-handelsløsninger for top-1000 største kunder som Davidsen, BabySam, Matas blandt andre. Løsninger der er udviklet på vores egenudviklede platform, Bizzkit.

Hos Hesehus prioriterer vi sociale arrangementer med vores kollegaer, der rummer +17 nationaliteter på tværs af forskellige afdelinger med alt fra udviklingsteams til UI/UX, Marketing, Finance, Sales, HR mv.
Vi taler tit om Hesehus-ånden. Den bliver skabt af +200 Hesehusianere, og den opleves netop gennem smilene på gangen, feedbacken på en opgave og en leder, der siger: ”skriv dine ideer ned, for de fortjener at komme ud at leve.”

Du vil også opleve en ledelse, der går op i at skabe nærværende ledelse. Når man spørger din kommende Head of Development Team, Sussi Gudmundsson, hvad ledelse er for hende, siger hun:

"Når jeg ser mit team spille hinanden gode og vokse af samspillet og udfordringerne i de forskellige opgaver går alt op i en højere enhed. Især når opgaverne varierer i karakter og de forskellige kompetencer bliver bragt i spil, ser jeg vi lykkedes særligt godt. Det vigtigt for mig, at alle på teamet bliver hørt og byder ind – det er min opgave at sikre at uanset hvem du er, så bliver du hørt og set.”

Din mission

Det er en stilling, hvor du både får mulighed for at udnytte dine kompetencer som udvikler, men også hjælper med Customer care opgaver. Som .NET Software Developer med et ben i Customer Care vil du hjælpe en bred portefølje af kunder på deres eksisterende løsninger - lige fra når der skal laves nye features, til når én "her og nu" opgave skal løses i Customer Care.

Du vil indgå i et stort team med 12 kollegaer: 1 Head of Development Team, 2 Project Managers, 1 Senior Lead Developer, 1 Lead Developer, 1 Senior Developer, 3 Developers, 2 Frontend Developers og 1 Customer Care Developer.

Som .NET Software Developer hos Hesehus får du større udviklingsopgaver, hvor du optimerer eksisterende løsninger med fokus på nye features, eller med løsninger der er undervejs – altid med øje for at skabe de bedste online oplevelser, der løfter kundens forretning.

I Customer Care vil du have en kollega, som er fuldt ud dedikeret til disse opgaver. Her er opgaverne mangeartede - lige fra fejlsøgning og debugging til mindre udviklingsopgaver på kundeløsninger og driftsmiljøet. Der vil også være serverrelaterede opgaver, deploys og løsninger, som skal sættes i drift. Du prioriterer indkomne opgave fra kunderne og giver tilbagemelding til kunden omkring status og løsning på deres opgaver.

Dine Stats

Vi forventer, at du har en relevant teknisk videregående uddannelse inden for softwareudvikling og minimum 1-2 års erfaring fra en stilling som softwareudvikler. Du er en problemknuser, der motiveres af fejlsøgning og debugging. Du har desuden en god teknisk forståelse, der gør dig i stand til hurtigt at sætte dig ind i kundernes problemstillinger. Vi forventer du har erfaring med C#, .NET, Windows Server og SQL Server. Det er et plus, hvis du har erfaring med VB, CSHTML, jQuery og ASP.NET MVC.

Som person er du udadvendt, serviceminded og trives med kundekontakt. Du kan derfor se dig selv i dialogen med kunder - både når du definerer og estimerer nye opgaver, men også ved løsning af opgaver relateret til Customer Care. Du trives med en varierende hverdag, hvor du arbejder tæt sammen med dit eget team, hvad end det er strukturerede stand-ups, konkrete code reviews, Customer Care opgaver eller spontan sparring over skrivebordet. Det er vigtigt, at du kan skifte kontekst og er klar til at springe til, når dine kollegaer har brug for hjælp.

Du er god til at prioritere mellem indkomne opgaver og vurdere vigtigheden af hver enkelt opgave op imod hinanden ud fra dialogen med kunderne. Samtidig forstår du også at vurdere hvornår, det er nødvendigt at inddrage andre i løsningen.

Begreber som Big O notation og time/space complexity er velkendte for dig, når du arbejder med algoritmer. Du kan spotte forskellen på god og dårlig kode i code reviews og har styr på at bygge relevante test cases, når du unit- eller integrationtester dine løsninger.

Hesehus add-ons:

  • Stor indflydelse på egen karriere og tæt sparring med nærmeste leder om din udvikling
  • Familievenlige og fleksible arbejdstider
  • Forældreorlovsordning med gode vilkår
  • Gratis sundhedsforsikring - der også dækker dine børn til de er 24 år.
  • Stor morgenmadsbuffet hver fredag og frokostordning
  • Flotte lokaler placeret centralt i Aarhus og Odense med firmabetalt parkering
  • Gode rabataftaler bl.a. gennem LogBuy


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Odense

Lignende jobs

  • Data manager i Hele Danmark

    Brüel & Kjær Vibro (B&K Vibro) is one of the world’s largest independent suppliers of machinery protection and condition monitoring systems. The systems are installed on rotating and reciprocating .
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Data manager i Hele Danmark

    Brüel & Kjær Vibro (B&K Vibro) is one of the world’s largest independent suppliers of machinery protection and condition monitoring systems. The systems are installed on rotating and reciprocating .
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Data manager i Odense S

    We are looking for a candidate that can ensure that the digital products we develop has the right amount of data collections build-in and at the same time are able to conclude on data, so that our .
    • Data Manager
    • Odense S
    Få mere info
  • Data manager i Odense C

    Er du hjemmevant i at arbejde med data og datavisualisering? Hvem er vi?[xxxxx] er en dansk rådgivnings- og analysevirksomhed der hjælper virksomheder og organisationer med at skabe væks..
    • Data Manager
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Odense over tid

Dato Alle jobs som data managere
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 12
24. april 2024 10
23. april 2024 11
22. april 2024 12
21. april 2024 13
20. april 2024 14
19. april 2024 14
18. april 2024 12
17. april 2024 13
16. april 2024 13
15. april 2024 13
14. april 2024 14
13. april 2024 11
12. april 2024 15
11. april 2024 15
10. april 2024 16
9. april 2024 17
8. april 2024 16
7. april 2024 16
6. april 2024 17
5. april 2024 17
4. april 2024 20
3. april 2024 15
2. april 2024 17
1. april 2024 18
31. marts 2024 19
30. marts 2024 15
29. marts 2024 17
28. marts 2024 16

Værd at vide når du søger job som data manager i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.