Rekrutteringsfirma

Data Analyst, Quality & Governance - Kemp & Lauritzen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Data Analyst, Quality & Governance – Kemp & Lauritzen


Kemp & Lauritzen (K&L) er traditionelt kendt for at være Danmarks største tekniske installationsvirksomhed og er nu også i gang med flere store digitaliseringsprojekter, der kræver, at korrekte data bliver udstillet og brugt på nye måder. Det er her, at du vil spille en vigtig rolle, da du i en nyetableret stilling får mulighed for at være med næsten fra begyndelsen i at definere og implementere de strukturer, regler og processer, der skal sikre kvaliteten af data, som er afgørende for succesfulde digitaliseringsprojekter.

Arbejdspladsen er på K&Ls hovedkontor på Roskildevej i Albertslund, naturligvis med mulighed for hjemmearbejdsdage. Du vil blive en del af et team med store ambitioner og forventninger fra forretningen, og som samtidig formår at have et enormt stærkt sammenhold og gode relationer. Dette bekræftes jævnligt ved de løbende medarbejdertilfredsmålinger.

Vil du spille en central rolle i at definere og følge op på datakvalitet?


Det overordnede formål vil være at sikre effektiv anvendelse af korrekte og relevante data til at støtte forretningen, og det vil du gøre i en virksomhed, hvor der fra alle er en anerkendelse af, at korrekte data og adgang til data er nøglen til succes. Derfor vil du spille en vigtig rolle i at fastsætte parametrene for datakvalitet, finde hullerne i nuværende arbejdsgange med data og stille krav til modellering af data i projekter og det daglige arbejde. Du vil ikke være alene, da der på tværs af forretningen er data stewards og dataejere, som du vil samarbejde tæt med. Dine nøgleopgaver vil inkludere:

  • Dataanalyse: Udføre dataanalyser og oprette/bestille visuelle rapporter med fokus på master data management og forretningsmål.
  • Datarevision: Udføre datakvalitetskontrol på tværs af projekter for at sikre, at de overholder master data management politikkerne.
  • Teknisk dokumentation: Fremstille dokumentation, der beskriver relevante datamodeller, dataprocesser og styringspolitikker.
  • Vurdering af forretningsprocesser: Evaluere og rapportere om datastyringens indvirkning på forretningsprocesser og systemeffektivitet, og give handlingsrettet indsigt.

Har du passion for data på tværs af en forretning og har du øje for kvalitet og datastrukturer?


Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du allerede en af de vigtigste kompetencer. Du har også en god fornemmelse for, hvornår du skal balancere dit datafokus med at skabe relationer til andre – og du er derfor komfortabel med at arbejde på tværs af en organisation, interagere med mange interessenter, og at præsentere og facilitere din viden og agenda.

Der er selvfølgelig også noget faglighed, som følger med. Med afsæt i en kandidatuddannelse fra CBS, DTU eller tilsvarende, hvor du både har lært metode, struktur og at modellere data, har du også opnået erfaring med følgende:

  • Data governance, hvor du har en god forståelse for politikker, procedurer, roller og ansvarsområder for effektiv styring og kvalitetssikring af data.
  • Datamodellering og måden, hvorpå data indgår i automatisering af forretningsprocesser.
  • Forretningsforståelse i form af at kunne forbinde databeslutninger med forretningsmål og spotte forbedringsområder.
  • 2-4 års erfaring i en dataanalytikerrolle eller praktisk dataanalyseerfaring som konsulent.
  • En vis erfaring med at facilitere workshops og andet samarbejde og erfaring med, at forandringer skal understøttes både før og efter, at de gennemføres.

IT-organisationen


Du vil blive en del af en succes, og hvor fokus er på vækst frem for begrænsninger. Teamet i IT er gennem de sidste 3 år vokset til at være mere end 30 engagerede medarbejdere, og det stopper ikke her, da IT er en essentiel støtte i K&Ls generelle udvikling og vækst ved bl.a. at drive en øget digitalisering og standardisering af systemer og værktøjer.

Dit team vil være Data & Analytics, hvor du vil rapportere til Data Analytics Chef, og hvor du vil få tre andre kollegaer, som arbejder med Data Warehousing (Microsoft), Visualisering (Power BI) og Data Engineering (Azure Service Bus). Der er en forventning om, at afdelingen vil vokse yderligere.

Om Kemp & Lauritzen


Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Gennem årene har K&L stået for en række af Danmarks største teknikopgaver – fra servicering af Storebæltsforbindelsen til udvikling af driftskoncepter for flere af Danmarks store erhvervsvirksomheder. I alt har K&L 2.700 medarbejdere og en omsætning på 3,3 mia. dkr. – og har et mål om en omsætning på 5 mia. dkr. i 2025.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 15.04.2024
  • Data Manager
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Data manager i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du erfaring med master data management (MDM)? Har du lyst til at kommunikere med kolleger og interessenter, så vigtige stamdata indsamles og processeres? Kunne du tænke dig en rolle, hvor du gennem systematisering og automatisering er med til at maksimere den operationelle effektivitet?
    • Data Manager
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Data manager i København

    Om Garmin: Bygget til at holde. Disse fire ord beskriver deres produkter, deres virksomhed og deres kultur, og som verdensledende producent af navigationsudstyr er Garmin dedikeret til udviklinge..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i Søborg

    Do you want to be a part of Process Support in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing company, ready to invest in you. Here you will n..
    • Data Manager
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som data managere
28. april 2024 10
27. april 2024 9
26. april 2024 9
25. april 2024 10
24. april 2024 8
23. april 2024 9
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 11
19. april 2024 11
18. april 2024 9
17. april 2024 10
16. april 2024 10
15. april 2024 10
14. april 2024 11
13. april 2024 8
12. april 2024 12
11. april 2024 12
10. april 2024 13
9. april 2024 14
8. april 2024 13
7. april 2024 13
6. april 2024 14
5. april 2024 14
4. april 2024 16
3. april 2024 11
2. april 2024 13
1. april 2024 14
31. marts 2024 15
30. marts 2024 11
29. marts 2024 13