Måledatabehandler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

”Datadrevet, fyldt med ansvar og ikke mindst sjov.” Sådan beskriver Ida Joel, Funktionsleder for Måledata og Aktørkommunikation, en dag som måledatamedarbejder i Evida. Det team mangler en kollega. Er det dig?

Vi søger dig, der har analytiske evner, en teknisk baggrund og kan bevare det gode overblik. For i afdelingen for ”Måledata & Aktørkommunikation” samler og sikrer vi data på gasforbruget ved de enkelte kunder i hele Danmark og leverer dagligt data til gasleverandørerne.

Dine arbejdsopgaver har fokus på det samlede flow fra måleropsætning til dataleverancerne, herunder

  • Opsætning og vedligehold i målersystem
  • Databehandling
  • Beregninger
  • Fejlrettelser
  • Dataforsendelse
  • Diverse ad hoc-opgaver

Som kandidat har du 3-5 års erfaring inden for området eller lignende stilling.

Vi søger en teknisk profil med lyst til at knytte teknikken sammen med databehandling. Er du superbruger i Office-pakken? Så er det helt klart et kæmpe plus for at besætte stillingen. Derfra er det mest centrale for os, at du har gode samarbejdsevner og er vedholden i dit arbejde.

Du tilbydes en spændende stilling med gode muligheder for faglig som personlig udvikling. Du kommer til at arbejde i en udviklende branche sammen med andre motiverede og dedikerede kolleger, der brænder for at arbejde i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur. Så hvis du leder efter meningsfuldt arbejde og i en virksomhed, der gør en forskel for den grønne omstilling, så er Evida lige stedet for dig.

Evida har blik på det hele menneske
Vi bruger de fleste af vores vågne timer på jobbet sammen med vores kollegaer, og derfor synes vi, at det er fundamentalt, at vi er glade for at gå på arbejde. Hos os bliver du en del af en dejlig arbejdsplads, hvor respekt, ordentlighed, samarbejde og humor er nøgleord. Du vil opleve, at vi prioriterer den sunde balance. For vi mener, at der skal være plads til det hele menneske.

Din arbejdsgang vil være på Evidas hovedkontor i Viborg, men vi har også en høj fleksibilitet, og tilbyder derfor op til to hjemmearbejdsdage om ugen. Så i pendlerafstand kan du nemt komme fra Aalborg, Holstebro, Silkeborg, Skive eller noget helt femte. Den bedste del af jobbet er, at du bliver en del af et stærkt og energisk team med stor holdånd. Nå ja, og så er vores kantine faktisk også pænt god, hvis vi selv skal sige det!

Den sidste nødvendige information
Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Ida Joel, Funktionsleder for Måledata og Aktørkommunikation ved Evida, på mail: eller [email protected] eller tlf. +45 5362 5693.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Viborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som data managere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere over tid

Dato Alle jobs som data managere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1