Vil du (også) gøre en KÆMPE forskel for rigtig mange mennesker? [xxxxx] i Farum søger en ambitiøs, smilende ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

NU har DU muligheden for at søge og besætte den måske vigtigste stilling som ernæringshjælper i kantinen på Lyngholmskolen fra 1. august 2023. Hvis du kan svare JA til følgende, er du det krydderi, som vi mangler til at sætte smag på vores hverdag:

  • Du elsker at lave og servere spændende og næringsrig mad for vores elever og medarbejdere i skolens kantine.

  • Du trives i en hverdag, der kræver overblik, og hvor du har kontakt med mange mennesker dagligt.

  • Du er imødekommende med smil og glimt i øjet, en holdspiller, serviceminded og grundig.

  • Du holder af at samarbejde med både elever og voksne, fordi du har lyst til at være en del af noget større og brænder for at gøre en betydningsfuld forskel for både STORE og små?


Dine opgaver på skolen vil hovedsageligt være:

  • At lave mad, der sælges i kantinen i vores 10-pause og frokostpause. To gange om ugen vil madlavningen og serveringen foregå i samarbejde med elever fra 6. årgang og en lærer. Èn gang om ugen vil nogle interesserede elever være med i køkkenet.

  • At planlægge ugens menu i samarbejde med lærere og elever og stå for indkøb.

  • At sikre, at hygiejne- og egenkontrol lever op til fødevarestyrelsens regler.

  • At sørge for forplejning til blandt andre vores tirsdagsmøder, skolebestyrelsesmøder og to årlige arbejdslørdage. Dette vil medfører, at du skal arbejde nogle eftermiddage, aftener og to lørdage hen over året.

  • At være med til at holde køkkenet i personalerummet pænt.

Hvad får du så til gengæld? En skole, hvor alle gør sig umage for at være den bedste skole for vores børn, et tillidsfuldt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er latter, højt til loftet og et stærkt kollegialt fællesskab. Og vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN!

Lyngholmskolen i Furesø Kommune er en skole organiseret i et børnemiljø [0-5. kl.] og ungemiljø [6-9. kl.] og 2 gruppeordninger. Skolen ligger 5 minutters cykeltur fra Farum Station og med et fantastisk naturområde i "baghaven".

Arbejdstid og ansættelsesvilkår

Stillingen er en 30 timers stilling, hvor årsnormen fordeles hen over 42 uger - dvs. arbejdstiden følger skoleåret og skoleferierne.

Frihed under ansvar vil være kendetegnet for dit arbejdsliv. Hvis du ønsker at arbejde på fuld tid, så kan vi også tilbyde opgaver hos vores sekretær i administrationen cirka to eftermiddage om ugen i tidsrummet 13-16.

Ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet børne- og straffeattest.

Såfremt du ønsker nærmere oplysninger, kan du kontakte skoleleder Pia Christensen på 72 16 41 80.

Ansøgningsfristen er mandag d. 5. juni kl. 23.59. Send din ansøgning, CV, og relevant dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse via linket. Vi afholder samtaler onsdag d. 14. juni kl. 14-17.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=320498b3)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Farum
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

  • Diætist i Helsingør

    Børnehuset Stauninggården er en privat 0-6 års institution beliggende i Helsingør med en skøn 7000m2 stor naturgrund. Vi serverer dagligt mad og mellemmåltider til ca. 28 vuggestuebørn og ca. 45 bø..
    • Diætist
    • Helsingør
    Få mere info
  • Diætist i Fredensborg

    Er du passioneret omkring ernæring og madlavning? Vil du være en del af et dedikeret team, hvor vi leverer høj kvalitet og nærende måltider til blinde og svagsynede mennesker med multiple funktions..
    • Diætist
    • Fredensborg
    Få mere info
  • Diætist (elev) i Kongens Lyngby

    Vi søger en elev der har lyst til at blive uddannet ernæringsassistent i et fantastisk fagligt miljø.Vi er et team på 5 personer bestående af kokke, bagere, ernæringsassistenter og ufaglærte il..
    • Diætist
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Diætist i Hillerød

    Vores fastansatte økonoma er på nedsat tid i øjeblikket, så vi vil meget gerne byde dig velkommen til at støtte op om aktiviteterne i køkkenet.Om stedetVingen er et blivende bosted ( §105/85).
    • Diætist
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som diætister i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister over tid

Dato Alle jobs som diætister
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2