Ernæringsassistent, Trige

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Trige

Vi mangler dig på vores hold af fantastiske kollegaer Du får hele pakken hos os
Hvis du bliver ansat i Det Danske Madhus, får du gode vilkår:
- Løn efter egen overenskomst
- Årlig overskudsdeling
- Deltagelse i flere arrangementer/fester om året
- Fri i weekenderne
- Du arbejder i dagtimerne inklusiv to pauser dagligtI hverdagen arbejder vi med høj arbejdsmoral, med opskrifter, teknologisk udstyr og med fokus på at sikre god sensorisk kvalitet og hygiejne.Uanset om du kommer til at arbejde i vores køkken eller i vores pakkeri, så er vi et samlet hold, som har en god hverdag, hvor der også er plads til højt humør og gode (og dårlige) jokes.OpgaverAfhængig af din faglige kompetencer og erfaring, har vi mulighed for at tilpasse dine arbejdsopgaver, som blandt andet kan indebære:Hvem er du? Du har en uddannelse som ernæringsassistent, erfaring fra et sygehuskøkken eller et stort plejehjemskøkken. Vigtigst af alt – god energi, godt humør og elsker at arbejde i et team.Hvem er vi? Vores hold består af produktionsmedarbejdere, der har en uddannelse indenfor mad og ernæring, og medarbejdere, der ikke har en faglært uddannelse, men som har holdning og lyst til at arbejde med mad.Hos os starter dagen kl. 7.00, hvor vi producerer og pakker mad til vores ca. 4.000 kunder, der har behov for god og sund mad med den rette næring samt kunder med specielle ernæringsbehov. Det er vi eksperter i. Vi sætter en ære i at kunne producere så bredt et udvalg, at vi kan servicere alle vores kunder.Vil du med på vores hold, så send et motiveret CV til os hurtigst muligt til [email protected], med emnet: Ansøgning Medarbejder Trige. Vi holder løbende samtaler.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Trige.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Trige

Lignende jobs

  • Diætist i Trige

    - Vær med til at skabe livskvalitet og madglæde for ældre og mennesker med særlige kostbehov Er du passioneret omkring madlavning lavet fra bunden? Sætter du en ære i at sikre ernærringsrigtig .
    • Diætist
    • Trige
    Få mere info
  • Diætist i Horsens

    Diætist søges til organisation/virksomhed i 8700 Horsens
    • Diætist
    • Horsens
    Få mere info
  • Diætist i Horsens

    Velkommen til!Vi er et køkken i rivende udvikling med guldmærke i økologi og bæredygtighed som omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør.Vores ungdommelige og energiske team er det vigtigste i køkkenet..
    • Diætist
    • Horsens
    Få mere info
  • Diætist i Østjylland

    I køkkenerne i Område Vest har vi stort fokus på at lave hjemmelavet mad af høj kvalitet, hvor økologi og madspild spiller en central rolle.Vi arbejder med udvikling af samlet menuplanlægning for..
    • Diætist
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som diætister i Trige

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Trige over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister over tid

Dato Alle jobs som diætister
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1