Køkkenansvarlig med børnetimer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Er du vores nye anker i køkkenet? Vi mangler en køkkenansvarlig som brænder for at lave sund og ernæringsrigtig mad til børn i alderen 0-6 år og deres voksne. Du elsker liv omkring dig og kan i perioder have børn med til arbejdet i køkkenet og dele glæden omkring at lave mad med dem. Du kan lave mad som pirrer børnenes nysgerrighed og som taler til alle sanser.

Vi forventer at du selvstændigt kan lave madplaner med udgangspunkt i sundhedsstyrelsens anbefalinger. Du kan lave indkøbssedler til vores fleksjobber, som handler 3 gange om ugen. Du kan bevare overblikket og selvstændigt styre et budget. Du kan få noget fra hånden, selvom det syder med liv og snak omkring dig. Du kan selvstændigt sørge for egenkontrol og rengøring af køkkenet.

Dine primære opgaver bliver at sørge for planlægning og indkøb til alle måltider, tilberede frokost mandag - torsdag og forberede eftermiddagsmad alle dage.

Du følger generelt med i udviklingen på kostområdet og kender de nyeste anbefalinger for kost til børn.

Af stillingens 30 timer er de 10 timer børnetimer, hvor du har børnene med i køkkenet. I kan bage boller til vores fredagsmorgenmad og tilberede eftermiddagsmaden sammen.
Ansættelsen står til 1. juli, men der er mulighed for at starte allerede 1. juni 2023, hvis man gerne vil.

Onkel og Tante er et lille privat børneunivers med plads til 56 børn i alderen 0-6 år. Vi vægter udeliv og hjemlighed i vores hverdag og forældrene er velkomne til at slå sig ned i vores hus både morgen og eftermiddag til kaffe, ligesom vi tilbyder fælles morgenmad til hele familien hver fredag. Det forventes, at du er med til at sørge for morgenmaden hver fredag morgen.

Børnene hos os er delt i tre grupper, larver 0-1 år, pupper 2-3 år og sommerfugle 4-6 år. Det vil primært være pupperne, som kommer med i køkkenet.

Lyder det som et sted for dig, så se meget mere om os på vores hjemmeside www.onkelogtante.dk og hvis du stadig tænker, det er et sted for dig, så ring og aftal et besøg med Heidi. Det er nemlig en forudsætning for at komme i betragtning til stillingen, at du har været på besøg. Besøgsdagen vil blive indledt med en rundvisning og vi vil fortælle om vores sted. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til jobbet og vores hverdag. Vi forventer, at besøget vil vare ca. en time. Ring og tilmeld dig hos Heidi på tlf. 28 35 95 25. Kun ansøgere, der har været på besøg, vil få svar på deres ansøgning.

Der vil blive holdt samtaler onsdag den 24. maj 2023 om eftermiddagen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Vejle
  • Mandag den 22. maj 2023

Lignende jobs

  • Diætist i Sønderborg

    Ny kollega til produktionskøkkenet ved Sygehus Sønderjylland. Køkkenet, Sygehus Sønderjylland, Sønderborg søger kollega med køkkenfaglig baggrundTil Køkkenet på Sygehus Sønderjylland, Sønde..
    • Diætist
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Diætist i Broager

    Strandhjem søger en ernæringsassistent til en fast stilling på 32 timer ugentligt. Arbejdsområdet er i køkkenet med fremstilling af kost, indkøb, planlægning og rengøring m.m. Arbejdstiden vil være..
    • Diætist
    • Broager
    Få mere info
  • Diætist i Esbjerg

    Er du uddannet klinisk diætist, og har du lyst til at dygtiggøre dig og få erfaring med både ernæringsterapi til indlagte samt vejledning af ambulante patienter med IBS og Hjertesygdomme, så har du..
    • Diætist
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Diætist i Sydjylland

    Har du fornemmelse for mad til ældre mennesker, så du rammer deres livsfortællinger? Betyder det noget for dig om maden smager dem, der skal spise den? Kan du vække appetitten og fortællingerne om .
    • Diætist
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som diætister i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister over tid

Dato Alle jobs som diætister
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1