Vi søger direktør for kommunikation og digitale medier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Læger uden Grænser søger engageret leder af kommunikationsafdelingen, der tør råbe op.

”Vi er ikke sikre på, at ord altid kan redde liv, men vi ved, at stilhed helt sikkert kan dræbe.”

James Orbinski, Læger uden Grænsers Internationale formand, 1998-2001, under modtagelsen af Nobels Fredspris i 1999.

Hos Læger uden Grænser (MSF) søger vi en passioneret, strategisk tænkende kommunikationsdirektør, der skal være en central drivkraft i at fortælle danskerne om vores medicinske nødhjælpsarbejde til verdens mest udsatte mennesker.

Din rolle


Som direktør for kommunikation og digitale medier bliver du en del af vores ledelsesteam, og du får blandt andet ansvaret for at koordinere og styrke vores kommunikationsindsats på tværs af platforme og afdelinger.

Hos Læger uden Grænser er en af vores grundsten at råbe op – speak out with outrage – når vi oplever uretfærdigheder, og det er altid med vores patienter i fokus, uanset om det handler om mennesker, der drukner i Middelhavet, verdens fattigste, der ikke har råd til vacciner, eller manglende medicinsk hjælp til kvinder i Afghanistan.

Du bliver ansvarlig tovholder for vores kommunikationsteam, der arbejder med at øge kendskabet og opbakningen til Læger uden Grænser blandt andet ved at få vores historier i medierne, på sociale medier, i nyhedsbreve til vores donorer og i vores magasin Journalen. Du skal være med til at sørge for, at indholdet altid er troværdigt, engagerende, on brand og strategisk prioriteret.

Du forstår at udnytte både traditionelle og digitale kanaler til at få opmærksomhed fra medierne, skabe engagement i befolkningen og handling fra beslutningstagerne.

I din hverdag kommer du til at samarbejde med kommunikationskollegaer over hele verden, hvor Læger uden Grænser har projekter. I Danmark arbejder du tæt sammen med kontorets øvrige afdelinger; Advocacy, HR og Fundraising, for at sikre sammenhæng og genkendelighed i de budskaber, vi formidler på tværs af organisationen.

Dine ansvarsområder


  • Strategisk: Udvikle og implementere vores kommunikations- og digitale engagementsstrategi for at øge organisationens rækkevidde og indflydelse.

  • Ledelse: Inspirere, lede og udvikle et team af kommunikations- og digitale medieprofessionelle. Du sikrer teamet struktur, rammer og fælles retning og arbejder opfølgende for, at den enkelte medarbejder trives og udvikles. Læger uden Grænser i Danmark arbejder med høj fokus på tværfaglighed, hvilket betyder, at du skal facilitere, at hele din afdeling arbejder aktivt for at støtte op om vores fundraising-mål, vores fortalervirksomhed og i rekrutteringen af nye medarbejdere.

  • Medierelationer: Opbygge og vedligeholde konstruktive relationer til medier, andre NGO’er og meningsdannere for at sikre saglig og engageret dækning af vores arbejde og fokusområder, hvor ”Speak out with outrage” er et vigtigt omdrejningspunkt.

  • Indhold og styring af kanaler: Overordnet ansvar for indholdsproduktionen på organisationens trykte såvel som digitale publikationer og SoMe-konti samt effektiv styring og udvikling af vores digitale kommunikationskanaler.

  • Performance: Analyse af data for at måle effekt af og rækkevidde på vores kommunikation og løbende justering af strategien for at optimere vores kommunikation.

Kvalifikationer


Grundlæggende krav:

  • Bachelorgrad i kommunikation, journalistik eller andet relevant område.
  • Dokumenteret erfaring fra en seniorrolle inden for kommunikation og digitalt engagement.
  • Et veletableret pressenetværk og politisk tæft.
  • Hands on-erfaring med digitale kommunikations- og marketingværktøjer.
  • Enestående kommunikationsevner med blik for de overbevisende fortællinger.
  • Lederevner, der kan inspirere og vejlede et team til effektfuld kommunikation på tværs af på tværs af kanaler
  • Erfaring fra journalistisk redaktionsarbejde.
  • Erfaring med krisekommunikation og problemhåndtering.

Det vil være en fordel, hvis du også har:

  • Erfaring fra en international, multikulturel organisation med mange interessenter.
  • Et stærkt fokus på retfærdighed, mangfoldighed og inklusion. Læger uden Grænser prioriterer EDI (Equity, Diversity & Inclusion) højt og arbejder målrettet med dette fokusområde.

Sprog:

Du behersker fremragende dansk både skriftligt og mundtligt og kan tale og begå dig på engelsk i kommunikationen med dine internationale kolleger.

Vi tilbyder


  • En central rolle i en global humanitær organisation med en stærk mission og formål.
  • En sund balance mellem arbejde og privatliv med fleksible arbejdstider -og steder. Din base er på vores kontor på Strandlodsvej, København S, men vi arbejder med en meget høj grad af fleksibilitet og tilbyder mulighed for at arbejde eksternt flere dage om ugen.
  • En opbakkende ledelse og fem gode lederkolleger med mange forskellige fagligheder og baggrunde.
  • Et uformelt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer, der hver dag arbejder på at gøre en forskel for verdens mest udsatte mennesker.
  • Mulighed for faglig udvikling og samarbejde med et internationalt team af højt kvalificerede mennesker.

Bemærk, at lønningerne hos Læger uden Grænser Danmark afspejler vores humanitære identitet og markedssatsen for NGO-sektoren i Danmark.

Sådan ansøger du


Send din ansøgning, CV (uden foto) og eventuelle relevante certificeringer til [email protected] Skriv venligst ”Direktør for Kommunikation og Digitale medier” i emnelinjen.

Ansøgningsfrist: 12/11 2023

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Malin Palmér på [email protected].

Ansøgningsfrist / Application Deadline: 12. november 2023

Send din ansøgning til / Send your application to: [email protected]

Médecins Sans Frontières
We are a movement of doctors, nurses, midwives, and many other professionals. Every year, we provide emergency health care to millions of people affected by catastrophes, conflicts, and epidemics, or who are otherwise deprived of access to a healthcare system.
We go where the need is greatest, regardless of who our patients are and where they come from. We are committed to our principles of neutrality, impartiality and independence and bear witness to what we see while providing medical care to the people we assist. In 1999, we received the Nobel Peace Prize in recognition of our work.
We value diversity and strive for an inclusive and accessible workspace and encourage all individuals with the required qualifications to apply, irrespective of ethnic, national, or cultural background, age, gender, sexual orientation, religious beliefs, disabilities, or any other aspect of their identities.
Work with us.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Søndag den 12. november 2023

Statistik over udbudte jobs som direktør

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
9. juni 2024 116
8. juni 2024 114
7. juni 2024 116
6. juni 2024 114
5. juni 2024 118
4. juni 2024 118
3. juni 2024 116
2. juni 2024 114
1. juni 2024 120
31. maj 2024 120
30. maj 2024 126
29. maj 2024 125
28. maj 2024 124
27. maj 2024 125
26. maj 2024 120
25. maj 2024 119
24. maj 2024 122
23. maj 2024 126
22. maj 2024 128
21. maj 2024 124
20. maj 2024 125
19. maj 2024 125
18. maj 2024 120
17. maj 2024 109
16. maj 2024 104
15. maj 2024 107
14. maj 2024 107
13. maj 2024 106
12. maj 2024 107
11. maj 2024 107
10. maj 2024 110