Chef til Det Tværfaglige Kompetencecenter ved Skole og Dagtilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Vi søger en chef til Det Tværfaglige Kompetencecenter, der er den tværfaglige support til skoler og dagtilbud i Allerød Kommune. Du skal være med til at styrke børns deltagelsesmuligheder og til at (med-)udvikle udviklende lærings- og legemiljøer for alle børn.

Vi søger en tydelig og motiverende leder med faglig og ledelsesmæssig erfaring med børne- og ungeområdet til at stå i spidsen for vores tværfaglige supportfunktion, som understøtter trivsel, udvikling og dannelse for vores børn og unge på vores skoler, klubber og dagtilbud i Allerød.

Vores supportfunktion består af et kompetencecenter med bl.a. psykologer, konsultative pædagoger, sundhedsplejersker og logopæder.

Du får ansvaret for at bringe vores velfungerende tværfaglige support til det næste niveau. Med blik for kontinuerlig inddragelse af børneperspektiver – skal samarbejdet med vores dygtige kollegaer styrkes omkring og sammen med den daglige praksis. Vores børne- og ungepolitik sætter en tydelig retning for arbejdet, hvor flest mulige børn og unge trives, dannes og udvikler sig så i vores almene skoler og dagtilbud.

Det er en vigtig og kompleks opgave, og det forventes, at du går forrest og viser retningen, og leder efter læringspotentialer ved at søge de gode løsninger sammen med børn, forældre, medarbejdere, ledere og øvrige samarbejdspartnere.

I de kommende år bliver det vigtigt, at du sammen med ledere og medarbejdere får leveret på vores politiske målsætning om tidligere indsats, hvor vi dels sikrer at vi hjælper børn og deres familier tidligere end nu, samt at vi styrker koordineringen med øvrige indsatser i familien fra kommunens øvrige fagområder.

Om dig:
  • Du har erfaring med personaleledelse, og du har en anerkendende ledelsesstil og formår at få medarbejdere, ledere og brugere til at trives og arbejde konstruktivt i et tværgående samarbejde på tværs af forskellige fagligheder.
  • Du har kendskab til børne- og ungeområdets professionsfelter, og du har erfaring med og kender til kerneopgaven i en tværfaglig støttefunktion for dagtilbud og skoler.
  • Du har kendskab til visitationsprocesser og lovgivningen på specialområdet.
  • Du ser det som en naturlig del af den strategiske udvikling af området, at brugerne – institutioner, skoler, børn og forældre – inddrages, for at skabe de bedste resultater.
  • Du er god til at skabe positive relationer – både for dig selv, men også for og mellem dine omgivelser.
  • Du brænder for udviklingen af inkluderende læringsmiljøer og kan se muligheder i en tættere sammenhæng mellem specialområdet og almenområdet.
  • Du er generøs i din omgang med mennesker, og du har plads til overskud og humor – også når der er travlt.


Vi tilbyder:
  • Enspændende og dynamiskarbejdsplads med masser af dygtige medarbejdere, der brænder for at skabe de bedst mulige rammer for alle børns læring, udvikling og trivsel.
  • 30 kompetente og erfarne medarbejdere, som glæder sig til sammen med dig at skabe fremtidens tværfaglige support til dagtilbud og skoler.
  • Fire faggrupper består af 5 – 8 medarbejdere. Til at understøtte den direkte faglige og personalemæssige ledelse af faggrupperne er der en teamleder for hver faggruppe. De 4 teamledere refererer direkte til dig.
  • En lederstilling, hvor du får stor indflydelse på at gennemføre de politiske visioner om øget inklusionskraft på almenområdet via kompetenceudvikling og kapacitetsopbygning på almenområdet.
  • En lederstilling, hvor du får stor indflydelse på, hvordan vi skal arbejde med ydelsesprofiler og servicekataloger for den tværfaglige support for dermed at sikre en styrkelse af den tværfaglige support til dagtilbud og skoler.
  • En samlet Skole- og Dagtilbudsafdeling, hvor du bliver del af afdelingens øverste ledelse.

Du vil referere direkte til skole- og dagtilbudschefen.

I Allerød Kommune arbejder vi ud fra et fælles pædagogisk grundlag i form af vores børne- og læringssyn. Vi tror på, at børn og unge skal udvikle sig til hele mennesker, hvor både faglige, personlige og sociale kompetencer er lige vigtige. Vi tror på, at alle 3 kompetenceformer er afgørende for et velfungerende og berigende liv med trivsel og aktiv deltagelse i de fællesskaber, børn og unge indgår i.

Vi vægter en anerkendende tilgang i arbejdet og tror på, at resultater skabes gennem dialog og et tværfagligt samarbejde på tværs kommunen og sammen med samarbejdspartnere. Du kan læse vores børne- og læringssyn her – samt børne- og ungepolitikken i Allerød Kommune her.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her.

Er du interesseret?
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Skole- og Dagtilbudschef Dorthe Lund Nielsen på 20 29 26 58.

Løn- og ansættelsesvilkår er fastsat efter gældende overenskomst.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 26. februar 2023.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Vi forventer at afholde 1. runde ansættelsessamtaler 28. februar og en 2. runde i uge 10 eller 11. I ansættelsesforløbet indgår en personprofil.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a990add4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Allerød
  • Søndag den 26. februar 2023

Lignende jobs

  • Direktør i Hørsholm

    Do you want to help people with allergy? Is ensuring the highest standards of patient care to the benefit of people living with allergy your passion? ALK is the world leader in allergy immunotherap..
    • Direktør
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Direktør i Hillerød

    På Rigshospitalet arbejder vi for at være til gavn for den enkelte patient og det samlede Sundhedsvæsen. Vi er en del af et stærkt fællesskab, hvor vi sammen med vores kolleger på tværs af sundheds..
    • Direktør
    • Hillerød
    Få mere info
  • Direktør i Hillerød

    På Rigshospitalet arbejder vi for at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Vi er en del af et stærkt fællesskab, hvor vi sammen med vores kolleger på tværs af sundheds..
    • Direktør
    • Hillerød
    Få mere info
  • Direktør i Allerød

    Weibel is the leading developer of Doppler radar systems for customers over most the world. We have been experiencing growth over a longer period of time, and are now expanding our activities in No..
    • Direktør
    • Allerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1