Centerchef for Kultur og [xxxxx] - Frederikshavn Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Er du netværksorienteret og en naturlig brobygger, der forstår at samle mennesker om fælles projekter og skabe faglige inspirerende og innovative arbejdsfællesskaber? Kan du sætte en tydelig strategisk retning og er du garant for en god service og sikker drift? Vil du indgå i et aktivt samspil i chefgruppen og tage medansvar ind i det store fællesskab på tværs af de forskellige fagområder med fokus på det tværfaglige samspil? Så er Center for Kultur og borgerservice i Frederikshavn Kommune måske noget for dig.

I Frederikshavn Kommune er der en lang og stærk tradition for at få ting til at ske ved at rykke sammen. Der er en grundlæggende tro på, at de bedste løsninger findes i fællesskab. Vi søger en centerchef for Center for Kultur og borgerservice, der har samme grundholdning og kan bidrage til den positive synergi på tværs af organisationen.

Opgaven
Som centerchef for Kultur og borgerservice skal man varetage chefansvaret for en bred vifte af opgaver, hvilket kræver en chef, der er kan navigere i et bredt ledelsesspænd med mangfoldige interesseområder. Chefen skal kunne sætte retning i forhold til kulturpolitiske dagsordener og visioner, håndtere både lovbundne og ikke lovbundne områder på samme tid og agere proaktivt i forhold til den teknologiske udvikling.

Foruden den daglige ledelsesopgave i Center for Kultur og borgerservice, vil en af de vigtigste opgaver for den nye centerchef være at sikre et højt serviceniveau i centeret og få opbygget gode og bæredygtige samarbejder mellem kommunen og borgerne. Det kræver en samspilsorienteret og nytænkende chef med øje for at styrke samarbejdet både internt i centret og på tværs af centrene, der kan række ud og bygge broer til kultur- og foreningslivet i Frederikshavn Kommune.

I Frederikshavn Kommune er fællesskab udgangspunktet for alt hvad vi gør og den nye chef skal bidrage med energi, proaktivitet og relationsopbygning som redskaber til at sikre et godt, konstruktivt og udviklende samarbejde i den kommunale chefgruppe og centerets ledergruppe.

Personen
Vi søger en person, der har erfaring med og lyst til at være leder, særligt i en kommune hvor fællesskabet definerer hvem vi er og hvad vi gør, og hvor tillidsbaseret ledelse er en kernedyd. For at få succes i stillingen er det afgørende, at du besidder kompetencerne til at balancere en sikker og serviceorienteret drift af borgerservice, samtidig med en åben og inkluderende håndtering af kultur og fritidsområdet.

Vi søger en chef, der er synlig, udadvendt og tør udfordre vanetænkningen med øje for samarbejde og dialog, så nye tiltag og indsatser får følgeskab og ejerskab både i organisationen og blandt borgerne. Det kræver en samspilsorienteret person med et godt strategisk overblik og en sikker hånd på driften, der med integritet og autoritet sikrer at Center for Kultur og borgerservice har de bedste rammer for at gøre en positiv forskel for borgerne i Frederikshavn Kommune.

Andet

Du kan læse mere om stillingen og Frederikshavn Kommune i stillings- og kompetenceprofilen.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til direktør, Lone Becker, tlf. 20 55 70 78 eller administrerende direktør i MUUSMANN Chris Petersen, tlf. 81 71 75 16.

Ansættelsesproces

Ansøgningsfrist: mandag den 4. december 2023.

1. samtalerunde: Onsdag den 6. december 2023

Testforløb hos MUUSMANN: Torsdag den 7. december 2023

2. samtalerunde: Onsdag den 13. december 2023

Tiltrædelse: 1. februar 2024.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6f9f8370)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Frederikshavn
  • Mandag den 04. december 2023

Lignende jobs

  • Direktør i Hirtshals

    Er du udadvendt og serviceorienteret? Kan du yde hurtig og effektiv IT-support til dine kolleger og samtidig bevare roen i en hektisk hverdag? Fristes du af at arbejde med en bred palette af teknik..
    • Direktør
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Direktør i Nordjylland

    Vil du sammen med en velfungerende direktion væ..
    • Direktør
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Direktør i Aalborg

    Virksomhedsanalyse blev etableret i foråret 2023 med ønsket om at centralisere kompetencerne på regnskabsanalyse samt på den individuelle risikoklassifikation af bankens erhvervskunder. Målet er at..
    • Direktør
    • Aalborg
    Få mere info
  • Direktør i Nordjylland

    Direktør søges til organisation/virksomhed i Nordjylland
    • Direktør
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1