Direktør til GF Klubbernes Serviceselskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Vil du stå i spidsen for vores nyetablerede serviceselskab?

Kan du se dig selv gå foran og løse konkrete faglige opgaver på operationelt niveau, samtidig med at du står i spidsen for serviceselskabets udvikling og strategi?

Har du ledererfaring og lyst til at blive leder for 9 medarbejdere?

GF Klubbernes Serviceselskab er nystiftet og ejes af GF Forsikrings forsikringsklubber, som har lokale klubkontorer over hele landet. Serviceselskabet har som primært formål at udføre generelle administrative services og opgaver for GF Forsikrings forsikringsklubber og GF Fonden som f.eks.: HR-, regnskabsmæssige-, administrative, markedsføringsmæssige- og juridiske services.

Med reference direkte til serviceselskabets bestyrelse, vil du stå i spidsen for et team som på sigt kommer til at bestå af cirka 9 medarbejdere, hvoraf en stor del skal ansættes og oplæres mens andre har mange års erfaring fra GF Forsikring.

Indledningsvist, vil det primære fokus være at få færdiggjort etableringen af serviceselskabet der er i en opbygningsfase, herunder implementeret services og ydelser til gavn for ejerne. Du skal derfor være indstillet på at arbejde i et spændingsfelt mellem operationelle og strategiske opgaver, hvor du selv bidrager til at få nogle af ovennævnte serviceområder etableret med alt hvad det indebærer. Samtidig har du strategisk overblik og formår at arbejde op imod en bestyrelse.

Din arbejdsplads bliver primært i GF Huset i Odense, men kunderne er spredt over hele landet og vil medføre rejseaktivitet. På sigt kan der lejlighedsvis arbejdes hjemmefra, men det er vigtigt at du er synlig og tilgængelig.

Innovativ og driftsfokuseret opbygningen af det bedste serviceselskab

Vi søger en direktør, der optimalt set har erfaring med implementering og drift af services til erhvervsvirksomheder. Samtidig har du erfaring med, og fokus på ledelse og forandringsprocesser. Du bidrager til udvikling af services, forretningsgange og samarbejdsaftaler og er indstillet på at tage meget konkret del i leverancen af de services som din erfaring og kompetencer giver dig mulighed for.

Som leder er du nærværende og synlig. Du har fokus på at coache og sparre med dine medarbejdere i hverdagen, og formår at differentiere din ledelsesform til såvel nyansatte med mindre erfaring, som medarbejdere med mangeårig faglig erfaring og virke i GF. Hvis du har internt kendskab til GF og erfaring med at arbejde op imod en bestyrelse vil det være en fordel, men ikke et krav.

Du har drive og sørger for, at I som team kommer i mål til tiden i en forandringspræget hverdag, hvor der også er fokus på medarbejdertrivsel, produktivitet og forretningsudvikling. Du er relations- og samarbejdsorienteret med flair for at balancere mange forskellige interessenter, og har fokus på at levere og udvikle de ydelser som skal leveres til selskabets ejere.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • Etablering og implementering med efterfølgende drift af services i et nystiftet selskab
  • Med tiden videreudvikling af vores services i tæt dialog med bestyrelsen
  • Dialog med kunderne, der omfatter selvstændige forsikringsformidlere og GF Fonden
  • Ledelse af cirka 9 medarbejdere
  • Ansvarlig for budget og servicemål, så selskabet lever op til samarbejdsaftalen med ejerne
  • Kontakt til, og forhandling med selskabets leverandører (typisk leverandører af IT-systemer)
  • Koordination og samspil med GF a/s i henhold til serviceaftalen mellem selskaberne
  • Levering af services (indgå i driften) i forhold til dine kompetencer og erfaringer
  • Rapportering til bestyrelsen og deltagelse i møder.

Som person er du målrettet med godt humør, også når der er travlt. Du har en løsningsorienteret og konstruktiv tilgang til udfordringer, og formår at navigere i en organisation med en bred interessentsfære. Du arbejder desuden struktureret og har i dit daglige arbejde øje for at optimere processer og arbejdsgange.

Vi har erfaring og viden, som vi giver videre til dig
Vi tilbyder dig en grundig introduktion, hvor dine medarbejdere bidrager til at du hurtigt får indsigt i serviceområderne. Vi giver dig et bredt indblik på tværs af GF Forsikring, dine kollegaer og virksomhedskulturen.

Vi tilbyder dig:

  • Et spændende job i et nyetableret selskab, hvor du kan være med til at sætte agendaen
  • En varieret hverdag med stor selvstændighed og frihed under ansvar
  • En uformel omgangstone og korte beslutningsveje
  • Glade og engagerede kollegaer, som står klar til at tage imod dig
  • Gode løn- og pensionsvilkår

Send os din ansøgning hurtigst muligt

Upload din ansøgning sammen med dit CV og relevante papirer på linket nedenfor hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller GF som arbejdsplads så kontakt Serviceselskabets Bestyrelsesformand Jonas Harbo, +45 29 17 15 35, [email protected] eller Senior business partner Nilsjohan Sunke, +45 20 54 50 56, [email protected]

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

--


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Fyn

Lignende jobs

  • Direktør i Ringe

    med reference til Bestyrelsen GreenPeas A/S Eskemosevej 8 & Industrivej 1E DK - 5853 Ørbæk DK – 5750 Ringe [xxxxx] VIRKSOMHEDEN Igennem 40 år har GreenPeas .
    • Direktør
    • Ringe
    Få mere info
  • Direktør i Middelfart

    Direktør søges til organisation/virksomhed i 5500 Middelfart
    • Direktør
    • Middelfart
    Få mere info
  • Direktør i Middelfart

    Spændende fabriksdirektør stilling til international virksomhed i kraftig omstilling. Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring og søger efter en virksomhed, der er ø..
    • Direktør
    • Middelfart
    Få mere info
  • Direktør i Odense S

    Are you an experienced leader with a passion for quality management and a deep understanding of the pharmaceutical industry? Do you have a proven track record of success in GMP environments and hav..
    • Direktør
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Fyn over tid

Dato Alle jobs som direktør
27. maj 2024 12
26. maj 2024 12
25. maj 2024 12
24. maj 2024 12
23. maj 2024 12
22. maj 2024 12
21. maj 2024 14
20. maj 2024 14
19. maj 2024 14
18. maj 2024 14
17. maj 2024 13
16. maj 2024 14
15. maj 2024 14
14. maj 2024 15
13. maj 2024 15
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 14
9. maj 2024 14
8. maj 2024 14
7. maj 2024 14
6. maj 2024 13
5. maj 2024 10
4. maj 2024 11
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 10
29. april 2024 9
28. april 2024 7
27. april 2024 8