Stabsdirektør til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grønland

Stabsdirektør til Nukissiorfiit


Til Nukissiorfiits direktion søger vi en stabsdirektør – og kan du bidrage med politisk tæft, procesmæssig- og organisatorisk erfaring, samt et strategisk blik for forretningsudvikling, er det måske dig, vi søger.

I stillingen bliver dit fokus at skabe en smidig organisation med optimal drift af stabsfunktionerne.

Vi har ambitioner om at skabe grøn vækst og bæredygtighed i det grønlandske samfund og samtidig fastholde en høj forsyningssikkerhed i hele landet til gavn for både borgere og virksomheder.

For at kunne komme i mål med dét er det afgørende, at Nukissiorfiit er en attraktiv og moderne arbejdsplads, som kan tiltrække de relevante kompetencer ved at have et godt arbejdsmiljø, spændende opgaver, karrierer- og uddannelsesmuligheder, effektive arbejdsgange, herunder de rette digitaliseringsværktøjer, og en fortsat væsentlig og stærk position i samfundet.

Derfor har vi hele tiden fokus på at udvikle og styrke virksomheden og sikre en professionelt styret organisation, som lever op til de politisk mål og ønsker.

Placering i organisationen


Stabsdirektøren er en nyoprettet stilling, og som kommende Stabsdirektør vil du indgå i direktionen sammen med Energidirektøren (CEO), Teknisk Direktør (CTO) og Økonomidirektøren (CFO). Stillingen er placeret på hovedkontoret i Nuuk og refererer til Energidirektøren (CEO).

I stillingen vil du få det overordnede ledelsesansvar for:

  • Ledelsessekretariatet, som har ansvar for sekretariatsbetjening af direktionen samt den kommende bestyrelse, politisk/juridisk betjening i forhold til departementerne, intern- og ekstern kommunikation, salgs- og forretningsudvikling, ESG/bæredygtighed, organisationens strategiarbejde og tydeliggørelse af indsatsen inden for VE
  • Digitalisering/IT, som har ansvaret for opgaver vedr. målere, dataopsamling, håndtering af data i forskellige systemer, Geodata, grundlæggende IT-drift, drift af servermiljø, telefoni, IT-sikkerhed samt drift af vedligeholdelsesprogrammet Sertica
  • HR, som har ansvaret for arbejdsmiljø, HR-administration, HR-udvikling og kantinen på hovedkontoret. HR har desuden ansvaret for at udtænke visionen for organisationsudviklingen af hele Nukissiorfiit

Nukissiorfiit er en del af Grønlands Selvstyre med reference til departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø.

Som Stabsdirektør skal du i samarbejde med den øvrige direktion bringe din viden om organisationen i spil over for departementschefer, ministre, regeringsudvalg og øvrige interessenter, så de klædes på til at træffe de bedste beslutninger for landet.

Direktionen samarbejder målrettet med at udvikle organisationen som attraktiv arbejdsplads, og i forhold til den samlede opgaveløsning, i tråd med de givne politiske mål og i tæt samarbejde med departementet, en kommende bestyrelse og Nukissiorfiits medarbejdere.

Er du den rette kandidat?


Vores kommende Stabsdirektør har en relevant kandidatuddannelse, f.eks. inden for samfundsfag, samt relevant erfaring - gerne fra en større, politisk styret organisation – herunder erfaring med ledelse af ledere.

Dertil kommer:

  • Politisk forståelse og erfaring med at begå sig i en politisk styret organisation
  • Solide processtyrings- og organisatoriske kompetencer gerne kombineret med forståelse for forsyningsområdet
  • God indsigt i grønlandske forhold
  • Gode kommunikative kompetencer på tværs af faggrupper og kulturforskelle
  • Er eksekveringsstærk, sikrer systematisk opfølgning i organisationen, og får folk med sig
  • Drager omsorg for organisationens medarbejdere, sikrer trivsel og samarbejde, og som får det bedste frem i folk
  • Har et strategisk overblik, politisk tæft og tør sige sin mening
  • Har integritet og kan stå imod, når virkeligheden bliver kompliceret
  • Er en dygtig leder, der inspirerer sine medarbejdere på alle niveauer
  • Åben, tillidsvækkende og involverende
  • Positiv, professionel og respekterende
  • Engagerende og ansvarlig
  • Løsningsorienteret og kvalitetsbevidst

Løn og ansættelsesforhold


Stillingen er indplaceret på lønramme LR39 på Chefaftalen for Grønlands Selvstyre og Kommunerne (ASG).

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig, såvel som der ydes tiltrædelsesrejse, i henhold til gældende regler.

Yderligere information


Yderligere oplysninger om stillingen og mulighederne i Nukissiorfiit kan fås ved henvendelse til Energidirektør, Cicilie Senderovitz på tlf. +299 553483, e-mail: [email protected]

Generelle spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår kan sendes til [email protected]

Ansøgningsfrist: 12. september 2023.

Om Nukissiorfiit


Nukissiorfiit er som forsyningsvirksomhed ansvarlig for at producere og levere el, vand og varme til størstedelen af forbrugerne i Grønland. Vores vision er at forsyne Grønland uden brug af fossile brændstoffer – og derfor er vores energiforsyning i høj grad baseret på vedvarende kilder.

Nukissiorfiit er ejet af Grønlands Selvstyre og beskæftiger ca. 400 ansatte, der er fordelt på de 17 byer og 53 bygder, som Nukissiorfiit forsyner.

Ansøgningsfrist: 12. september 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Grønland

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Grønland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktør i Grønland

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Grønland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør i Grønland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Grønland over tid

Dato Alle jobs som direktør
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3