Afdelingsdirektør til privatkundeafdeling i [xxxxx] Hillerød – Hele Byens Bank

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vi søger en dynamisk og udadvendt afdelingsdirektør, som vil være med til at videreudvikle vores ambitiøse privatkundeafdeling i Hillerød.

Sammen med vores super dygtige rådgivere vil du bidrage til fortsat indfrielse af bankens strategi og sikre vores kunder, og vores gode kolleger, de allerbedste rammer og vilkår.Du er drevet af at skabe udvikling og resultater gennem andre og går forrest med de gode eksempler.

Du vil få det ledelsesmæssige ansvar for at udvikle, inspirere og motivere medarbejderne til at tiltrække nye kunder og selvfølgelig servicere bankens eksisterende privatkunder.

Jobbet der venter dig

Lederteamet består af én direktør og tre afdelingsdirektører, hvoraf to er ledere for privat og én for erhverv. Som afdelingsdirektør for vores ene privatkundeafdeling, bliver du leder for 8 privatrådgivere samt én private banking rådgiver.

Du vil kun få et meget begrænset antal kunder og vil derfor bruge hovedparten af din tid på ledelse. Du har formentlig ledererfaring fra job som souschef, filialchef, filialdirektør eller lign., og du brænder for at lede, motivere og udvikle dine medarbejdere og motiveres af at skabe resultater gennem andre. Vi forestiller os, at du som vores nye kollega vil være med til at videreudvikle Danmarks mest personlige bank.

Om dig

  • Du har stor fokus på at fortsætte væksten på privatområdet i Hillerød.
  • Du tænker ”næste skridt” og deltager aktivt i det strategiske arbejde med at udvikle forretningen og afdelingen i Hillerød.
  • Du har fokus på at implementere og forankre de mange forandringer, der hele tiden sker i vores hverdag.
  • Du præger selvstændigt udviklingen og er ikke blot en del af den.
  • Du bidrager til højt humør og høj energi, og du elsker, det du laver, og det kan dine omgivelser mærke.
  • Du ved, at det er helt afgørende, at vi hele tiden fokuserer på at have tilfredse kunder – blandt andet ved at involvere os i lokalområdets sport, kultur og foreningsliv.

Væsentligst er det, at du motiveres af, at din arbejdsdag består af ledelse af dine medarbejdere. Det gælder både personaleledelse, salgsledelse, driftsledelse og strategisk ledelse.

Vi ser gerne, at du enten er bosat i Hillerød eller omegn og/eller har et godt kendskab til markedsområdet.

En kompetent og ambitiøs afdeling

Bankområde Hillerød har adresse i Hillerød og vi har for nylig åbnet en ny afdeling i Helsinge. Når alle er plads i Helsinge, er vi 25 kolleger i vores samlede område. Vi lægger stor vægt på at yde personlig rådgivning i øjenhøjde til vores kunder. Tonen er uformel, og hos os er humor en vigtig del af hverdagen.

Kulturen i bankområdet er rettet mod at have glade, tilfredse og loyale kunder, som samtidig er helt afgørende for at udvikle vores forretning. Alle medarbejdere er kompetente og ambitiøse, og vores hverdag er præget af høj faglighed, stærkt samarbejde og højt humør.

Nærværende og ordentlige kolleger

Hos Spar Nord Hillerød får du byens bedste kolleger, både fagligt og socialt. Vi lægger stor vægt på at yde personlig og nærværende rådgivning til vores kunder. Dine nye kolleger har evnen til altid at være i øjenhøjde med vores mange kunder, og de har lige præcis det glimt i øjet, som gør arbejdsdagen nærværende.

Om banken

Vi har en ambition om at være Danmarks mest personlige bank. Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud, og derfor arbejder vi ud fra en strategi om at være den personlige bank i en digital verden.

I Spar Nord har vi en ambitiøs forretningsmodel. Vores lokale banker agerer selvstændigt. Beslutningerne træffes lokalt og kan tilpasses den lokale konkurrencesituation. I Spar Nord ved vi, at den personlige kontakt mellem kunde og rådgiver er noget af det vigtigste i vores forretning

Ansøgning

Hos Spar Nord arbejder vi ud fra værdierne Kompetent, Ambitiøs, Nærværende & Ordentlig. Hvis du mener at have potentialet til at komme med på holdet i Spar Nord Hillerød, så hører vi meget gerne fra dig, og du er velkommen til at kontakte direktør Kim Lüning på Tlf: 27 62 92 30.

Ansøgningsfrist er d. 25. april 2023, men søg gerne allerede i dag, da vi løbende behandler ansøgninger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Hillerød
  • Tirsdag den 25. april 2023

Lignende jobs

  • Direktør i Hørsholm

    Do you want to help people with allergy? Is ensuring the highest standards of patient care to the benefit of people living with allergy your passion? ALK is the world leader in allergy immunotherap..
    • Direktør
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Direktør i Kongens Lyngby

    Har du erfaring med arbejdet og beslutningsprocesserne i en stor, politisk styret organisation med mange interessenter? Har du evnerne til at sikre fremdriften for den tekniske udvikling af det nye..
    • Direktør
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Direktør i Hillerød

    På Rigshospitalet arbejder vi for at være til gavn for den enkelte patient og det samlede Sundhedsvæsen. Vi er en del af et stærkt fællesskab, hvor vi sammen med vores kolleger på tværs af sundheds..
    • Direktør
    • Hillerød
    Få mere info
  • Direktør i Hillerød

    På Rigshospitalet arbejder vi for at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Vi er en del af et stærkt fællesskab, hvor vi sammen med vores kolleger på tværs af sundheds..
    • Direktør
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1