Afdelingsdirektør - IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 350.000 medlemmer. Der er 800 kolleger, som arbejder ud fra hovedkontoret i Odense og lokalt i 46 lokale GF kontorer, der er spredt ud over hele landet. Selvom det er en virksomhed, der har rødder tilbage til 1967, er de moderne og investerer meget i nutidige værktøjer – således er GF Forsikring 2 år i træk kåret som ”Årets Digitale Finansvirksomhed” inden for forsikring. For GF handler det altid om at give medlemmerne den hjælp og service, de har brug for. Og når året er gjort op, så deler de overskuddet. I 2023 er overskudsdelingen mere end 260 mio. kroner til medlemmerne. Som et væsentligt bidrag til GF Forsikrings fortsatte udvikling, søges nu en:

Afdelingsdirektør


It systems & Services


kan du skabe en IT infrastruktur der sikrer at GF Forsikring er klar til fremtiden?


GF Forsikring har netop offentliggjort deres nye strategi frem til år 2028, og som et meget væsentligt bidrag for at indfri de ambitiøse planer indgår området ”Digitalisering, Data & Forretningsudvikling”. Området indbefatter både driftsdelen med hard-/software, en lang række systemer og it-arkitekter, it-udviklere, analytikere og digitaliseringsmedarbejdere, som i fællesskab skal sikre den gode drift, samtidig med at der løbende udvikles og tilpasses relevante it-værktøjer – i et kommercielt miljø, som hele tiden forventer hurtigere og mere brugervenlige løsninger.

Med reference til direktøren (CDO) for Digitalisering, Data & Forretningsudvikling bliver du ansvarlig for at etablere en moderne og fremtidssikret it-infrastruktur, -platforme og -arkitektur. Samtidig er du ansvarlig for GRC i Digitalisering, Data & Forretningsudvikling, og du skal derfor bl.a. sikre overholdelse af diverse lovgivninger og standarder. Du får dog hjælp fra en række meget dygtige medarbejdere, som hver især har god erfaring med deres områder. Som direkte leder for afdelingens 3 chefer og 2 teamledere forventer vi en involverende stil, med personlig pondus og evnen til at skabe helikopterblikket, samtidig med at du evner at gå i detaljen, når det bliver nødvendigt.

It-kernen i GF Forsikring står foran en stor opgradering og der vil over de næste år blive behov for væsentlige investeringer, så infrastrukturen er teknisk klar til fremtidens muligheder og forventninger. Vi forventer derfor, at du har god erfaring med at vurdere forskellige løsninger og kan skabe overblik i forhold til, hvad der er relevant at fastholde og hvad der skal opgraderes – dette i tæt samspil med CDO og øvrige interessenter. Du er nysgerrig på nye teknologier og forstår at balancere mellem ”det sikre valg” og spændende muligheder.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

  • Strategisk blik for IT infrastruktur og erfaring med at konvertere/opgradere systemer
  • Stærk indsigt i IT-drift
  • Forståelse for at compliance og risk er væsentlige elementer i beslutningerne
  • Leder af ledere, som formår at skabe helhedsløsninger med fokus på performance og gode leverancer

Du har en baggrund fra en tilsvarende rolle og gerne fra en større organisation, hvor du er vant til at have ansvaret for virksomhedens IT drift. Det er et krav, at du kan dokumentere stærke kompetencer og har vist, du kan skabe og drive processer, der er med til at understøtte hele virksomheden. Du kommer sandsynligvis fra en produktionsvirksomhed, alternativt et stort konsulenthus, hvorfra du kan dokumentere god viden om IT driften. Det er ikke et krav, at du har kendskab til den finansielle sektor.

Som medarbejder i GF bliver du en del af en virksomhed med stærke rødder, store ambitioner og en stærk kultur, som er i gang med en større forandringsproces. Du får unik mulighed for at sætte dit præg på udviklingen i en medlemsejet organisation med fokus på ”overskud til hinanden” og med mennesket i centrum. Tonen er uformel og seriøs på samme tid. Man har det sjovt sammen og siger tingene, som de er og alle bidrager til fællesskabet med respekt for diversiteten.

Lyder dette som jobbet for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. Du ansøger ved at bruge ”søg stillingen” funktionen herunder.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte partner Lars Mikkelsen på 72 10 00 30.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Kolding

Lignende jobs

  • Direktør i Esbjerg

    Fabriksdirektørmed ansvar for beregning, produktkonstruktion og produktionHar du erfaring fra en bred lederrolle i en metalproducerende projektorganisation, og har du lyst til at effektivise..
    • Direktør
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Direktør i Vejle

    Ambassadør for at tegne sparekassens nye navn og brand i et område med stort forretningsmæssigt potentialeSydjysk Sparekasse leder efter en ny afdelingsdirektør til Vejle, da den tidligere .
    • Direktør
    • Vejle
    Få mere info
  • Direktør i Kolding

    I [xxxxx] Gruppen tilbyder vi en verden af muligheder og giver dig det bedste afsæt til at skabe en lys fremtid. Vi går forrest, når det kommer til at skabe et bæredygtigt og sundt liv i hjemmet, o..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info
  • Direktør i Kolding

    Vil du lede og motivere et team af rådgivere, der gør drømme til virkelighed og giver flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Og har du mod på at sætte retning, fortsætte udbygning..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1