Direktør til Børn, Skole og Familier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Hillerød er en kommune i rivende udvikling. Det er en ambitiøs vækstkommune, der vokser i forhold til befolkning, virksomheder, kultur og uddannelser. Det er en metropol i Nordsjælland, og ikke mindst er det en markant og stor uddannelsesby. Som ny direktør med ansvar for børn, skoler og familier får du mulighed for at blive en central del af dette, og du får rig mulighed for at præge udviklingen i de kommende år.

Du vil træde ind i en kommune, der er meget optaget af at skabe konstruktive, holdbare og gode løsninger for de unge og familierne. Du vil opleve et stort og vedvarende engagement i, at de har de godt og får de bedst mulige muligheder for at trives og udvikles. Det politiske klima er konstruktivt og respektfuldt. Det er et ambitiøst byråd, der sætter barren højt i forhold til nye mål og de langsigtede ambitioner.

Den administrative organisation er gennemsyret af et højt fagligt niveau og en stor faglig stolthed. Man går i dybden, og man gør sig umage. Det er en flad organisation, hvor der er en solid tradition for at arbejde helhedsorienteret og tænke på tværs af fag- og sagsområder. Kommunen er kendetegnet ved en uformel og uhøjtidelig omgangstone. Man teoretiserer ikke unødigt, og der er et tydeligt fokus på at skabe løsninger, der fungerer i virkeligheden.

Stillingen


Du vil referere til kommunaldirektøren og indgå i direktionen, der består af fem personer. Du vil få det overordnede ansvar for børn-, skole- og familieområderne og for betjening af ét politisk udvalg, nemlig Børn, Familie, og Ungeudvalget. Du får tre afdelingschefer i reference, og der er i alt ca. 1.750 medarbejdere på områderne.

Generelt er der hele vejen rundt om direktørområdet tale om veldrevne, velorganiserede og velfungerende afdelinger og institutioner. Byråd og udvalg arbejder med udgangspunkt i et ambitiøst og langsigtet perspektiv, hvor man er tydelig mht. de mål og pejlemærker, som man stræber efter. Den strategiske ramme for området – og dermed også for en del af dit kommende arbejde – er sammenfattet i dokumentet ’Fælles Børn – Fælles Ansvar – Den røde tråd i arbejdet med børn, unge og familier i Hillerød Kommune’.

Ovenstående betyder ikke, at der ikke er nok at tage fat på som ny direktør. Der vil være masser af både svære opgaver og komplekse udfordringer, men der er i kraft af klare politiske strategier og en veldrevet organisation et godt afsæt for at løse disse på en konstruktiv og holdbar måde uden at gå på kompromis med et højt fagligt niveau.

Vores forventninger


Vi forventer, at du har solid erfaring med ledelse på et strategisk niveau fra et eller flere af de områder, som du bliver direktør for. Du har længerevarende erfaring fra en større politisk ledet organisation. Du har som selvstændig motivation at ville arbejde for det lokale demokrati.

Som et naturligt element har du god indsigt i offentlig økonomistyring og offentlig forvaltning.

Du er en værdibaseret topleder, der praktiserer en dialog- og tillidsbaseret ledelsesstil, hvor du evner at lytte, anerkende og involvere. Du har en uformel omgangstone og er i det hele taget kendetegnet ved en uhøjtidelig og imødekommende (samarbejds)stil.

Yderligere information


Vi har udarbejdet en uddybende job- og personprofil, hvor du finder yderligere oplysninger om stillingen, forventningerne og processen. Den finder du her: https://www.hillerod.dk/nyheder-og-fakta/job-i-hillerod-kommune/stillingsprofil/

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte kommunaldirektør Erik Nygreen på tlf. 72 32 00 02 eller partner i Genitor Jens Marcussen på tlf. 31 41 05 87 eller [email protected].

Ansøgningsfristen er den 26. januar 2024, og du ansøger via Hillerød Kommunes hjemmeside: https://bitly.ws/38Dew.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Nordsjælland
  • Fredag den 26. januar 2024

Lignende jobs

  • Direktør i Hørsholm

    Do you want to help people with allergy? Is ensuring the highest standards of patient care to the benefit of people living with allergy your passion? ALK is the world leader in allergy immunotherap..
    • Direktør
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Direktør i Kongens Lyngby

    Har du erfaring med arbejdet og beslutningsprocesserne i en stor, politisk styret organisation med mange interessenter? Har du evnerne til at sikre fremdriften for den tekniske udvikling af det nye..
    • Direktør
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Direktør i Hillerød

    På Rigshospitalet arbejder vi for at være til gavn for den enkelte patient og det samlede Sundhedsvæsen. Vi er en del af et stærkt fællesskab, hvor vi sammen med vores kolleger på tværs af sundheds..
    • Direktør
    • Hillerød
    Få mere info
  • Direktør i Hillerød

    På Rigshospitalet arbejder vi for at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Vi er en del af et stærkt fællesskab, hvor vi sammen med vores kolleger på tværs af sundheds..
    • Direktør
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som direktør
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 10
12. maj 2024 10
11. maj 2024 10
10. maj 2024 10
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 11
6. maj 2024 11
5. maj 2024 9
4. maj 2024 9
3. maj 2024 9
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 9