Rekrutteringsfirma

CEO til Makin

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

CEO til solid tech-virksomhed i vækst



Er du den CEO, der både kan tegne visionerne, lave planerne og sikre implementeringen for en ambitiøs, vækstorienteret tech-virksomhed? Har du samtidig et internationalt udsyn og stærk kommerciel tæft? Så er du sikkert den CEO, som vi søger til Makin.



Hos Makin står vi for et godt brand, et stærkt teknisk fundament og solide kunderelationer. Det ønsker bestyrelsen videreført samtidig med, at der er store ambitioner om international vækst, særligt inden for Europa og Nordamerika. Det er derfor vigtigt, at du som CEO har et stærkt strategisk og kommercielt blik, som du formår at omsætte til klare mål, effektive processer og inspirerende muligheder for virksomheden og medarbejderne.

Du har måske tidligere taget “rejsen” med en vækstvirksomhed, der skulle udbygge sin internationale tilstedeværelse?


Organisationen, du træder ind i

Virksomhederne Makin og Kinematic er vokset op sammen i et tæt og stærkt strategisk samarbejde. Makin AS er norsk og står for indkøb, lager, distribution og noget administration. Men flertallet af Makins medarbejdere er baseret i Makin ApS i Odense, i samme lokaler som software-virksomheden Kinematic. Det er planen, at virksomhederne skal sammenlægges i løbet af 2024 - med dig ved roret.

Hvis du har erfaring med vellykket sammenlægning, strukturering og styrkelse af organisationer, så er det noget, vi gerne hører mere om.

Makin og Kinematic har arbejdet utrolig tæt sammen hele vejen, og med den intensiverede vækstrejse, vi er på, er det naturligt, at vi nu vil samle virksomhederne under én dansk CEO” udtaler Ole Helge Aalstad, nuværende CEO i Makin. 

Vores organisationsstruktur er pt. relativt flad og uformel. Vi er en teknisk tungt funderet organisation, hvor mange eksperter er vant til at bidrage med værdifuldt input. Vi søger derfor en profil, der sætter pris på at sparre med kompetente og selvdrevne kolleger, og hvor din ledelsesstil både er inddragende og samtidig tydelig og retningsgivende via dit strategiske og kommercielle fokus.

Du vil referere til vores bestyrelse bestående af pt. 4 medlemmer og bliver selvsagt fuldt ansvarlig for virksomhedens overordnede drift, omsætning og resultat samt, i samarbejde med bestyrelsen, at definere den fremtidige strategiske udvikling baseret på både nye og igangværende vækstinitiativer.


Vores kunder er vores drive
Med Makin’ 3D-produkterne, som rummer både software og hardware, leverer vi vitale værktøjer til bygge- og anlægsbranchen, så processerne i anlægsprojekter bedre kan styres og optimeres.

Vores produkter er efterspurgte, og vi har foreløbig modtaget 11 vækstpriser, bl.a. som Gazelle-virksomhed de seneste tre år. Omsætningen er siden starten i maj 2018 vokset til ca. 182 mill. NOK i 2022. Så du træder ind i en solid tech-virksomhed og organisation i stærk vækst.

Vores tilgang til markedet er funderet på ønsket om en anderledes og mere kundeorienteret tilgang.

For os betyder det, at vi er meget efterspørgselsdrevne, og at vi går langt for, at vores tekniske løsninger er state-of-the-art og bidrager til at forbedre vores kunders forretning.

Som CEO er du ikke selv teknikeren. Men du har teknisk forståelse, og så er du forretningsmæssigt særligt skarp på at udvælge og prioritere de værdiskabende initiativer og processer, som fastholder de stærke kunde- og markedsrelationer - og samtidig får vores virksomhed til at vækste i flere markeder i et konkurrencepræget miljø.


Opsummering af vore forestillinger om din profil:


  • Du har demonstreret, at du kan lede og udvikle en forretning, der står overfor en scale-up

  • Du har opnået succes med forandringsledelse og med at skabe resultater gennem andre

  • Du har ledelseserfaring på C-level fra organisationer med international vækst, og gerne fra virksomheder af tilsvarende størrelse

  • Du kommer med en solid økonomisk forståelse samt regnskabsmæssig indsigt

  • Du har stærke ledelseskompetencer og evne til at samle, organisere og motivere specialister om fælles, kommercielle mål

  • Du har erfaring med B2B-salg og formår at skabe langsigtede relationer på C-level med strategiske leverandører og med forhandlere på baggrund af en “win-win”-tilgang til samarbejdet

  • Du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau

  • Du har en relevant teknisk eller videregående uddannelse



Vi vægter det konstruktive samspil mellem mennesker højt, så vores kommende CEO er synlig og tæt på organisationen og prioriterer at møde fysisk ind på kontoret i Odense. Hjemmearbejde vil være en undtagelse.

Der vil være rejseaktivitet ifm. jobbet som på nuværende tidspunkt forventes at være cirka 30 rejsedage om året.


Er du interesseret?
Vi har hovedkontor i Odense i de flotte rammer af Cortex Business Park Vest, hvor der er tilknyttet parkering, alle de nyeste tekniske kontorfaciliteter og en lang række moderne fællesfaciliteter.

Konsulenthuset Ballisager hjælper os med at håndtere rekrutteringsprocessen. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Lisbeth Bachmann Andersen på tlf. 40 96 99 76 eller mail: [email protected], eller Direktør for HR services Ene Charlotte Krog på mail: [email protected], hvis du har uddybende spørgsmål.

Vi modtager ikke ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig – læs mere her.


Uddybende om os


Stærke værdier og høj faglighed er grundlaget for din og vores udvikling og succes. Med Makin’ 3D-produkterne fremmer vi den hastigt voksende digitalisering af den tunge bygge- og anlægsbranche. Den gør industrien mere bæredygtig og er samtidig god forretning - der spares mange arbejdstimer, og forbruget af fossilt brændstof og naturressourcer reduceres.

Vi har på bare 5 år etableret os som én af de førende udviklere af GPS-løsninger til branchens maskiner og processer, med stærke forhandlere i bl.a. Nordeuropa og Australien - og flere på vej. Og vi er markedsledende i verdens to førende markeder, Norge og Sverige.

Tilsammen er vi pt. i Makin og Kinematic 38 kolleger, heraf 16 softwareudviklere, og vi bliver løbende flere. Vi er specialister, nørder og andre ildsjæle kendetegnet af faglig stolthed, samarbejde på tværs, fællesskab og rummelighed. Vi har et særligt fokus på mennesket i alt, hvad vi gør. Vi har god stemning på kontoret, er inkluderende og udvikler os sammen mod fælles mål. Vi lever og ånder for “kort time-to-market” og tilstræber agile processer i alle led.

Vi prioriterer at have den bedste arbejdsplads, hvor tårnhøj faglighed, tryghed, stor fleksibilitet og trivsel i kombination med massivt input fra kunder og slutbrugere giver de bedste rammer for at skabe fantastiske løsninger og stærk vækst.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Odense M

Lignende jobs

  • Direktør i Odense

    Co-Founder / COO søges til et startup, som er klar til markedet! A-Maze Odense Cofounder Salary Unpaid Equity To be negotiated COO og..
    • Direktør
    • Odense
    Få mere info
  • Direktør i Odense

    Direktør søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Direktør
    • Odense
    Få mere info
  • Direktør i Odense

    Byledelse på øverste hylde.Stillingen som stadsdirektør i Odense er en af de i særklasse mest attraktive toplederstillinger i den offentlige sektor i Danmark. En stilling som i helt sjælden gra..
    • Direktør
    • Odense
    Få mere info
  • Direktør i Odense S

    Are you an experienced leader with a passion for quality management and a deep understanding of the pharmaceutical industry? Do you have a proven track record of success in GMP environments and hav..
    • Direktør
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0