Rekrutteringsfirma

Driftsleder med flair for ledelse og optimering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Er du skarp på ledelse og kan du lide at løse faglige udfordringer i fællesskab med engagerede kollegaer? Har du en indgroet nysgerrighed for samspillet mellem mennesker og optimering af drift og produktion? Så er dette stillingen for dig.

Til Agri-Norcolds største frysehus placeret i Vejen søger vi en kommunikativ stærk driftsleder med solide kvalifikationer inden for ledelse og drift. I stillingen vil du komme til at referere til sitemanageren og indgå i den lokale ledelsesgruppe, hvor du vil få en bred og alsidig berøringsflade, idet du agerer sparringspartner på tværs af hele lokationen. Med direkte ledelse af 8 teamledere, får du medansvaret for ca. 140 medarbejdere, som tilsammen skal sikre den daglige drift og videreudvikling frysehuset.

Hvordan ser din arbejdsdag ud? 

Hos Agri-Norcold er kundernes behov altid i første række, hvorfor frysehuset altid agerer fleksibelt og hvorfor der aldrig er to dage, som er ens. I samarbejde med den lokale ledelsesgruppe får du ansvaret for at resultaterne, driften og personaleplejen går op i en højere enhed. Der er ikke langt fra det operationelle niveau til den øvre ledelse, hvorfor der er gode muligheder for at sætte sit personlige præg på stillingen. Du vil skulle forholde dig til KPI’er på daglig basis og være klar til at fortage korrigerende handlinger såfremt det kræves og på månedsbasis kommer du til at sidde sammen med sitemanageren og se på de overordnede tal og tiltag.

Virksomheden bærer præg af en positiv medarbejderkultur, hvor der er høj anciennitet blandt medarbejderne og hvor der løftes i flok for at nå de fastlagte målsætninger. Agri-Norcold er også en innovativ virksomhed, som kontinuerligt arbejder med optimering af deres performancekultur, hvor virksomheden vil sikre høj kvalitet via deres engagerede medarbejdere. Dette skal gøres på den helt rigtige måde, hvortil driftslederen skal agere det gode forbillede og drive denne proces. God ledelse er i Agri-Norcold beskrevet som:

Konsekvent – Dedikeret - Fokuseret – Kommunikation – Involvering - Forandringsdriver

Din succes afhænger i høj grad af din evne til at synliggøre dig i organisationen og eksponere dig som en essentiel sparringspartner og leder for lokationens rutinerede teamledere. Det skal prioriteres at komme rundt på lokationen og få koordineret din arbejdsuge således, at du får mødt alle vagtholdene og får dannet gode relationer til kollegaerne på alle niveauer. På samme tid opnår du dermed en indsigt og viden om arbejdsgange og udfordringer, og kan på den måde bidrage til generel optimering og effektivisering af virksomhedens drift. Et opmærksomhedspunkt ift. effektivisering og optimering er, at tiltagene aldrig går på kompromis med arbejdsmiljøet og specielt ikke sikkerheden, som vægtes højt.

Du bliver ansvarlig for: 

  • Sikre resultatorienteret drift med fokus på lokationens mål.
  • Gennemførelse af tavlemøder.
  • Arbejdsmiljøet - herunder sikkerhed, sundhed og trivsel. Du vil ligeledes indgå i arbejdsmiljøorganisation som lederrepræsentant.
  • Daglig kontrol af oplagring og lokationer på lageret samt den generelle kapacitet.
  • Almen ledelse, herunder personalemøder, ansættelser/afskedigelser, samtaler osv.
  • Udvikling af den enkelte teamleder, således de også styrkes i deres lederskab
  • Sparringspartner for frysehusets ledergruppe og teamledere.
  • Sikre efterlevelse af virksomhedens processer og politikker.
  • Deltage ved audits, certificeringer samt kundebesøg efter behov.
  • Medansvarlig for opretholdelse, implementering og dokumentering af opgaver i henhold til QA.

Hvem er du? 

Det er alfa omega, at du er en stærk kommunikatør og kulturbærer, som både er resultatorienteret og drives af at arbejde med mennesker og processer. Vi forestiller os, at du har en relevant ledelsesmæssig baggrund understøttet af praktisk erfaring med ledelse. Det er en fordel, hvis du har interesse eller erfaring med driftsledelse og/eller produktionsanlæg indenfor fødevareindustrien.

Yderligere er du løsningsorienteret og har forståelse for at drive en proces, hvor man får alle medarbejdere med på rejsen. Som leder inspirerer du positivt til, at dine teamledere tager ansvar for en høj performance i driften, så den nødvendige kvalitet i processerne sikres. Sammen træffer I beslutninger på et databaseret grundlag og er gode til at holde hovederne kolde i pressede situationer. 

Du arbejder målorienteret, men har samtidig fokus på processen frem mod målet, så frysehuset får en endnu stærkere performancekultur med et stærkt teamarbejde. Feedback både op og ned i organisationen falder dig naturligt, samtidig med at du er en teamplayer og villig til at yde en ekstra indsats, når dette kræves af dig og dine medarbejdere.

Vi forventer at du: 

  • Har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling og derigennem har opnået erfaring med ledelse 
  • Har flair for drift og forståelse for at drive en produktion
  • Bor i rimelig afstand fra Argi-Norcolds site i Vejen
  • Fleksibilitet i forhold til arbejdstider, da frysehuset er aktiv hele døgnet alle dage i ugen

Agri-Norcold

Agri-Norcold er fødevareindustriens servicepartner indenfor indfrysning, frostvarebehandling og lagring af fødevarer. Virksomheden står for knap 1/3 af Danmarks samlede frostlagerkapacitet og er i besiddelse af 11 frostvareterminaler med tilsammen 1.000.000 m3 frostlager herunder Nordeuropas største frysehus.

  • En stilling med høj grad af ansvar og medbestemmelse i en organisation med en flad struktur og kort vej til virksomhedens overordnede ledelse.
  • En stilling hvor du med garanti kommer til at få alle dine talenter i spil.
  • En stabil og social bevidst arbejdsplads og en økonomisk solid, international og fornyende forretning, hvor service og kvalitet er de vigtigste parametre. 
  • En arbejdsplads som har fokus på involvering og uddannelse af den enkelte.
  • En kultur hvor der hersker en naturlig respekt for hinanden og en anerkendelse af hvad den enkelte bidrager med.
  • Sundhedsordning og en fordelagtig pensionsordning.

Læs mere om Agri-Norcold her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder

Statistik over udbudte jobs som driftsledere

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
15. maj 2024 59
14. maj 2024 59
13. maj 2024 59
12. maj 2024 60
11. maj 2024 60
10. maj 2024 61
9. maj 2024 65
8. maj 2024 63
7. maj 2024 59
6. maj 2024 59
5. maj 2024 58
4. maj 2024 58
3. maj 2024 55
2. maj 2024 56
1. maj 2024 55
30. april 2024 60
29. april 2024 62
28. april 2024 59
27. april 2024 59
26. april 2024 57
25. april 2024 54
24. april 2024 56
23. april 2024 56
22. april 2024 56
21. april 2024 60
20. april 2024 60
19. april 2024 61
18. april 2024 66
17. april 2024 65
16. april 2024 68
15. april 2024 64