Driftsleder med Installatørbaggrund søges til grøn energivirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Driftsleder med Installatørbaggrund søges til grøn energivirksomhed

Er du på udkig efter en udfordrende stilling, hvor du vil stå for driftsledelse af alt elektrisk arbejde for vores solparker og på sigt PtX-anlæg i Danmark? Vil du være motiveret af at være med til at starte et nyt arbejdsområde op i European Energy og dermed sætte dit præg på virksomheden? Så er vi måske dine nye kolleger.

European Energy er en dansk grøn virksomhed i stor vækst. Vi udvikler, bygger og forvalter projekter inden for sol- og vindenergi globalt samt Power-to-X. Vores kerneværdier danner grundlaget for alt vi gør; In it together, Trust and courage, Ambition, Excitement, Inclusion og Agility.

Dit nye team

I Operations Execution er vi 10 teknikere fordelt rundt om i Danmark, og vi står den daglige drift og service af vores 23 solparker. Vi sørger for, at parkerne drifter som de skal, og vi leverer tal i forhold til produktionen. Vi prioriterer erfaringsudveksling og har et månedligt møde på Teams samt et fysisk møde hvert kvartal hvor vi alle samles og gennemgår fokusområder.

Vi er en del af et større team, Asset Management and Operations, der primært sidder på hovedkontoret i Søborg, København. Teamet er ansvarlige for både den tekniske og kommercielle side af vores sol- og vindparker i drift og vi arbejder tæt sammen om drift og optimering.

”Kulturen i European Energy er helt speciel – vi har en naturlig indstilling til, at det kan lykkes. Der er en tiltro til, at vi hver især gør vores job og det giver en følelse af frihed under ansvar der er meget motiverende,” fortæller din nye leder, Carsten Bak, Head of Operations Execution (Denmark).

Din nye rolle

Stillingen som Driftsleder er ny i European Energy og du vil derfor være ansvarlig for at opbygge et helt nyt og centralt område indenfor elektrisk arbejde internt i virksomheden. Til at starte med bliver du ansvarlig for, at vi følger lovpligtige krav i forhold til lavspænding, og på sigt også højspænding. Du vil stå for kontakten med elselskaber, at al el arbejde udføres i henhold til gældende reglementer samt at der udføres de nødvendige lovpligtige eftersyn på vores udstyr.

Da det er en nyoprettet stilling, vil du være med til at udarbejde procedurer og processer fra bunden. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med interne afdelinger som Operations Management, EPC og PtX samt eksterne stakeholdere som net selskaber og underleverandører.

Ansvarsområder

  • Du er ansvarlig for Installationspligten i forhold til LV-installationen i vores parker.
  • Du udarbejder KLS-D i forbindelse med overtagelse af drift ansvaret for PV-parker og PTX og på sigt også driftsansvaret for højspænding anlægget for vindparker.
  • Du etablerer et system for overvågning af drift og vedligehold af lavspænding og højspændingsanlæg.
  • Du udfører audits på vores respektive anlæg for at tilsikre efterlevelse af interne procedure og lovgivning.
  • Du sikrer, at værktøj og udrustning er i orden og stemmer overens med de arbejdsopgaver der udføres.

Vi forestiller os, at du har følgende kompetencer

  • Du er uddannet Elinstallatør, Maskinmester med Installatør uddannelse, eller du er El Ingeniør med relevant speciale inden for elektriske anlæg
  • Du har minimum 3-5 års erfaring og kan dokumentere relevant praktisk erfaring med drift og vedligehold af både lavspænding- og højspændingsanlæg

  • Du taler og skriver dansk flydende, og engelsk på et fornuftigt niveau i forhold til samarbejde med interne kolleger af udenlandsk baggrund
  • Du er fortrolig med Microsoft 365 som Outlook, Excel og PowerPoint

Erfaring med installation, drift og vedligehold af elektriske anlæg i eksplosionsfarlige områder (ATEX) er en fordel.

Som person er du venlig, struktureret og trives med at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du har overblikket til at kunne drifte og opbygge det nye område, og du har samtidig styr på detaljerne i forhold til lovpligtige krav. Du er komfortabel med at udstikke retningslinjer og stå fast på den rette beslutning, også selvom det kræver nogle interne diskussioner.

Hos os får du

  • Du får mulighed for at opbygge et nyt og centralt område og dermed være med til at sætte dit præg på virksomheden.
  • Du får indsigt i drift af vedvarende energianlæg herunder også vores PtX anlæg.
  • Du bliver en del af et væksteventyr. Vi har budt næsten 270 nye kolleger velkommen i 2022.
  • Vi har en entreprenørtilgang til vores arbejde, derfor har vi også behov for at du kan bevare roen og overblikket i en hverdag hvor tingene kan gå stærkt.

Virksomheden

European Energy er en dansk privatejet virksomhed grundlagt i 2004. Vi er med hele vejen fra udvikling, byggeri, drift og vedligehold samt til salg af vind- og solcelleparker på land såvel som på vand i Danmark og rundt om i verden. Herudover arbejder vi også med udvikling af fremtidens energiløsninger, blandt andet indenfor Power-to-X. Vi har et solidt samarbejde med lokale aktører og vi ønsker at involvere alle parter i processen.

Vi er nu mere end 670 dygtige kolleger med 44 forskellige nationaliteter repræsenteret i 20 lande. Vi arbejder alle for vores mål om at være den mest innovative aktør indenfor den grønne omstilling og skabe The Power of Tomorrow, Today.

Læs mere om vores arbejde her eller følg os på LinkedIn

Ansøg nu

Arbejdssted: Søborg HQ (ved København), Kassø (ved Aabenraa) eller Mors (Limfjorden)

Nærmeste leder: Carsten Bak, Head of Operations Execution (Denmark)– arbejder fra kontoret på Mors

Rejseaktivitet: I Danmark

Ansøgning: Send dit CV og motivation for jobbet via linket til højre. Vi kalder løbende til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Kontaktperson: Du er velkommen til at kontakte Cecilie Ettrup, Talent Acquisition Specialistpå e-mail [email protected]



Vores arbejdsmiljø er baseret på gensidig respekt for hinandens styrker og talenter. Vi har et fladt hierarki og en entreprenørisk tankegang. Vores medarbejdere værdsætter den fleksible arbejdskultur, som tillader en sund balance mellem arbejde og privatliv. Når vi er afsted på vores virksomhedsture og deltager i workshops, så er vi en del af et hold fremfor en del af et arbejde. Hos European Energy får du fantastiske kollegaer, men også nye venner fra alle hjørner af jordkloden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder

Statistik over udbudte jobs som driftsledere

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
11. maj 2024 60
10. maj 2024 61
9. maj 2024 65
8. maj 2024 63
7. maj 2024 59
6. maj 2024 59
5. maj 2024 58
4. maj 2024 58
3. maj 2024 55
2. maj 2024 56
1. maj 2024 55
30. april 2024 60
29. april 2024 62
28. april 2024 59
27. april 2024 59
26. april 2024 57
25. april 2024 54
24. april 2024 56
23. april 2024 56
22. april 2024 56
21. april 2024 60
20. april 2024 60
19. april 2024 61
18. april 2024 66
17. april 2024 65
16. april 2024 68
15. april 2024 64
14. april 2024 66
13. april 2024 67
12. april 2024 64
11. april 2024 68