Rekrutteringsfirma

Business Unit Manager Service til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Ligger dine spidskompetencer i krydsfeltet mellem teknisk indsigt, strategisk ledelse, udvikling af kunderelationer og sublim service? Så kunne det meget vel være dig, der skal sætte den fremtidige retning for serviceområdet i Nordomatic A/S, som er en global pioner inden for bygningsautomatik, også kaldet Smart Buildings.

På en mission for at fremskynde en åben og bæredygtig fremtid


Nordomatic sigter mod at blive en global impact leder inden for Smart Buildings ings. Med mere end 50 års erfaring med at integrere åbne BMS-løsninger i bygninger har virksomheden fået positioneret sig som en værdifuld trusted partner – og medarbejderne er stolte af hver dag at arbejde systematisk for øget miljømæssig og social bæredygtighed. Alene sidste år bidrog virksomhedens løsninger til at nedbringe CO2-udledningen med 130.000 tons hos kunderne.

Virksomheden har det seneste årti været på en imponerende vækstrejse – og for at sikre fortsat professionel service, en løbende tæt dialog med kunderne og udvidelse af kundeporteføljen leder virksomheden nu efter en Business Unit Manager Service, som kan se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Prioritere og strukturere indsatsen på serviceområdet med øje for det overordnede fastsatte budget
  • Ansvar for at sikre omkostningseffektivitet og kundetilfredshed
  • Motiverende ledelse og udvikling af serviceteamet bestående af 25 medarbejdere
  • Sikre kapacitet gennem intern effektivitet, uddannelse og rekruttering
  • Vedligeholde og udvikle kunderelationer (primært i Herning/Esbjerg-området) samt videreformidle leads til salgsafdelingen med henblik på at udvide kundeporteføljen
  • Rapportere, monitorere og følge op på budgetter og andre KPI’ere

Du får base på det levende virksomhedsdomicil i Herning, som netop er rykket i nye og flotte lokaler. Du refererer til Business Area Manager, Jacob Haulrich, som du vil indgå i tæt samarbejde med.

Motiverende leder med teknisk indsigt


Vi er på udkig efter dig, som har en solid ledelseserfaring – og som leder med udgangspunkt i motivation, anerkendelse, synlighed og holdånd. Du sætter en ære i selv at gå forrest som det gode eksempel, når det kommer til hurtig og professionel service, og din inddragende facon kombineret med din strategiske indsigt sikrer dig både respekt og følgeskab. Som person er du relationsskabende og tillidsvækkende, og det kommer dig både til gode som leder, som sparringspartner og i dialogen med kunder – eksisterende såvel som potentielle.

Du kommer formentligt med en teknisk uddannelse kombineret med en kommerciel og ledelsesmæssig overbygning. Tilsammen sikrer det, at du har den rette tekniske indsigt i bygningsautomatik samt forretningsforståelse til at udvikle og sætte retningen for serviceområdet. Her er din tilgang præget af, at du er løsnings- og handlingsorienteret, og at du går struktureret, strategisk og målrettet til værks.

IT-mæssigt er det et plus, hvis du har kendskab til Microsoft Office, Sharepoint og Dynamics 365, og sprogligt begår du dig på dansk og engelsk på et højt niveau, mens du også har forståelse for øvrige skandinaviske sprog.

Vækstvirksomhed med et grønt hjerte


I 1967 så Nordomatic dagens lys for første gang og siden da, er det gået stærkt. Spoler vi tiden +50 år frem, så har nøgleordene for den sidste årrække heddet ’vækst’, ’internationalisering’ og ’opkøb’.Nordomatic er i dag den førende uafhængige BMS-systemintegrator i Skandinavien med 20 kontorer og mere end 850 dygtige medarbejdere, som betjener de største og mest krævende ejendomsejere i verden.

Bygninger tegner sig for 40 % af Europas CO2-emission.
Det er EU’s målsætning at reducere udledningen af
drivhusgasser med 50 % frem til 2025. Her kommer
Nordomatic ind i billedet.

Som den nye Business Unit Manager bliver du en del af en vækstvirksomhed med et grønt hjerte, hvor der er ambitioner om – og vilje til – at gøre en forskel på den miljømæssige bundlinje. Samtidig træder du ind i en kommercielt orienteret organisationskultur, hvor det gode købmandskab hyldes, barren er sat højt, og det interne motto er ”løsninger frem for produkter”.

Virksomheden har en flad struktur og en værdidrevet kultur, hvor man som medarbejder vil opleve, at der er kort vej til topledelsen – og fra tanke til handling. Der er rig mulighed for at blive set og hørt, og den enkeltes faglige og personlige udvikling prioriteres højt af ledelsen, som gerne investerer i sine medarbejdere. Du bliver en del af et dynamisk miljø med fleksibilitet i hverdagen og spændende sociale arrangementer.

Læs mere om Nordomatic A/S på www.Nordomatic.com og LinkedIn.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Driftsleder i Herning

    Vedligeholdelseschef For vores samarbejdspartner, en produktionsvirksomhed i den sydlige del af Herning Kommune, søger vi en vedligeholdelseschef. Vi søger en person der har erfaring med ve..
    • Driftsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Driftsleder i Hele Danmark

    Driftsleder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Driftsleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Driftsleder i Hele Danmark

    Driftsleder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Driftsleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Driftsleder i Herning

    Your tasks: Daily management of logistics and warehouse Coordinate sales and operations Acting as a manager for drivers and warehouse employees Qualifications You master Turkish and En..
    • Driftsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1