CH Drift- og Støttesektion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vi søger en erfaren og struktureret teknisk søofficer med godt overblik, der har viden om materieldelen (MM), vedligeholdelsesdelen (PM) mv. i SAP, samt ikke mindst udnyttelse af eksisterende funktionaliteter til understøttelse heraf.
Er det dig? Så har vi en spændende og udfordrende stilling som Sektionschef for Drift- og Støttesektionen i KAMA.

Om os

FMI Maritime Division har hovedkontor i Ballerup og er overordnet systemsansvarlig for alle Forsvarsministeriets skibe, fartøjer og maritime materiel. Sektionschef for Drift- og Støttesektionen, der organisatorisk er placeret direkte under Chefen for Platformsafdelingen, har ansvar for IT-understøttende aktiviteter.
Sektionen har fem faste medarbejdere, samt midlertidigt to konsulenter, der medvirke ved løsning af specifikke driftsopgave.

I Platformsafdelingen er der endvidere 5 kapacitetscentre med separate ansvarsområder, der samlet løser anskaffelses-, drift- og vedligeholdelsesopgaverne for alle Forsvarets skibe og fartøjer. Derudover er der 13 skibsinspektører, som står for den praktiske gennemførelse af vedligeholdelsen, og således bidrager til kapacitetsmanagerens opgaveløsning.

Endvidere samarbejdes der med Skibsteknisk Afdeling, som varetager teknisk sagsbehandling for de respektive skibstyper.

Vi er således et relativt lille, men stærkt hold, der tilbyder en udfordrende hverdag i et dynamisk miljø med en fri og uformel omgangstone, hvor faglighed, daglig sparring og godt kollegaskab er i fokus. Vi tilbyder en fleksibel hverdag med respekt for den enkeltes kompetencer, hvor du har stor mulighed for selv at planlægge opgaver og arbejdsrutiner.

Om stillingen

Opgaverne i stillingen som Sektionschef for Drift- og Støttesektionen er mangeartet, og favner bl.a. tekniske, administrative og kommercielle aspekter. Herudover er der tæt kontakt til kunder og brugerne, hvilket kræver gode samarbejdsevner. Dette er ganske omfattende opgaver, og dagligdagen er derfor både varieret og travl.

Du bliver ansvarlig for, at materiel er til stede og teknisk funktionelt, samt at det administreres hensigtsmæssigt i SAP.
Du skal desuden medvirke til at sikre den operative rådighed af materiellet, så Forsvarets beredskab kan opretholdes på den mest omkostningseffektive måde.

Herudover skal du medvirke ved de kommende erstatningsanskaffelser af skibe, fartøjer og materiel, hvor begge området aktuelt står overfor væsentlige udskiftninger.

Om dig

Det væsentligste kriterium for at kunne bestride stillingen på tilfredsstillende vis er, at du er proaktiv, struktureret og fleksibel, og at du trives godt med mange og samtidige opgaver. Du skal kunne prioritere mellem opgaverne, men samtidig være god til at fokusere på de væsentligste forhold.

Derudover forventer vi, at du er god til at kommunikere og kan arbejde tværfagligt med kollegaer med vidt forskellig baggrund. Du skal derfor besidde en god dømmekraft i det store perspektiv og have gennemslagskraft i din kommunikation. Du skal kunne formulere dig på skrift og i tale såvel på dansk som på engelsk.

Vi forestiller os derfor, at du enten er;

– Teknisk orlogskaptajn med gode kompetencer i SAP, eller
– erfaren teknisk kaptajnløjtnant, med gode kompetencer i SAP, der vil kunne udnævnes til orlogskaptajn.

Det er væsentligt, at du har stor viden materielanskaffelse og materieldrift, og er erfaren bruger af SAP.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter majorer og orlogskaptajner.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Stillingen kan evt. besættes ved funktion i højere stilling, så hvis du er kaptajn/kaptajnløjtnant og er i gang med at gennemføre Master i Militære Studier, kan du ansættes i stillingen som kaptajn/kaptajnløjtnant mod, at der indgås en uddannelsesaftale indtil uddannelseskravet kan honoreres. Ansættelse og aflønning sker i så fald som kaptajn/kaptajnløjtnant i henhold til reglerne for funktion i højere stilling. Udnævnelse og overgang til varig ansættelse som major kan finde sted, når uddannelseskravet er opfyldt.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen kommandørkaptajn Stig Kastberg, der kan træffes på telefon 7281 5440 eller på mobil 4010 9774.
Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 7281 9178.

Ansøgningsfristen er den 28. august 2022.
Vi afholder løbende samtaler og forventer ansættelse hurtigst muligt og ikke senere end den 1. oktober 2022.

Du søger via linket. For at kunne komme i betragtning, anmodes du om at vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Karup J
  • Søndag den 28. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0