Ingeniør eller maskinmester søges til tilsyn med risikovirksomheder (SEVESO)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Vil du være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på danske virksomheder? Og har du erfaringer inden for procesanlæg, reguleringsteknik eller kemi? Så har vi en spændende stilling som tilsynsførende i Arbejdstilsynet, hvor du skal sagsbehandle og føre tilsyn med risikovirksomheder i hele landet.

Vær med til at flytte arbejdsmiljø på risikovirksomheder Arbejdstilsynets opgave med tilsyn og kontrol af risikovirksomheder omhandler forebyggelse af større uheld som fx udslip, brand eller eksplosion af større omfang som følge af ukontrollerede hændelsesforløb og er forankret i bekendtgørelsen om ”Kontrol med arbejdsmiljøet ved risiko for større uheld med farlige stoffer”. Du kan læse mere om bekendtgørelsen her.

Sagsbehandlingen omfatter en kortlægning af det konkrete anlæg, herunder en vurdering af virksomhedens forebyggende sikkerhedsforanstaltninger og virksomhedens sikkerhedsniveau. Sagsbehandlingen sker i et samarbejde med såvel virksomheden som med øvrige relevante myndigheder på området fx miljømyndigheder, det lokale beredskab, politiet og Beredskabsstyrelsen. Du kan læse mere om risikovirksomheder her.

Risikosagsbehandlingen er en spændende helhedsorienteret opgave, der sker i samarbejde med andre risikomyndigheder, hvor det primære fokus er forebyggelse af større uheld med farlige stoffer. Du skal forvente, at omkring 2/3 af din arbejdstid skal anvendes på forberedelse og afrapportering, det er derfor vigtigt at have lysten til at fordybe dig kombineret med evnen til at prioriterer og afslutte sagsbehandlingen.

Opgaven er organisatorisk forankret i Tilsynscenter Syd i Kolding, hvor er vi ca. 150 medarbejdere, heraf ca. 96 tilsynsførende. Du bliver her del af et fagligt stærkt team, der består af 8 engagerede kollegaer, hvor videndeling og sparring er en naturlig del af hverdagen. Vi sørger naturligvis for, at du får en grundig oplæring og er klædt på til de opgaver, du skal varetage. Da vi er en landsdækkende enhed, kan du være bosat i hele landet. Vi arbejder ofte virtuelt, men du må påregne rejseaktivitet og enkelte overnatninger i løbet af året.

Bliv vores nye kollega Vi forestiller os, at du:

  • er procesingeniør, maskiningeniør, kemiingeniør, maskinmester eller lignende, men vi modtager også gerne ansøgninger fra kandidater med andre kompetencer inden for maskin-, proces- og kemiområdet
  • har myndighedserfaring og erfaring med sagsbehandling
  • har gode formuleringsevner og kompetencer på det skriftlige område, idet kommunikation med både virksomheder og andre myndigheder fortrinsvis er af skriftlig karakter
  • har gode mundtlige formidlingskompetencer og kan fremføre myndighedens vurderinger og grundlag for vurderinger
  • er positiv og konstruktiv i dit samarbejde både internt og eksternt og har forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation
  • er struktureret og har en systematisk tilgang til sagsbehandling
  • har erfaring med risikovurdering
  • kan arbejde selvstændigt, men samtidigt er en udpræget holdspiller
  • er ansvarsfuld og trives i en hverdag hvor tingene går stærkt

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter snarest eller senest den 1. marts 2024.

Du ansættes som tilsynsførende efter gældende overenskomst. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Er du ingeniør eller har du en anden akademisk uddannelse, ansættes du i henhold til overenskomsten for akademikere i staten. Er du maskinmester, ansættes du efter OAO-S-fællesoverenskomsten og orga-nisationsaftalen for maskinmestre i land.

Der er mulighed for at udføre arbejdsopgaverne på distance fra din bopæl.

Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte tilsynschef Eva Blach på mail [email protected] eller på tlf. nr. 7220 8877.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer elektronisk senest fredag den 5. januar 2024 kl. 12.

Vi forventer at holde samtaler i uge 2 og 3.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Kolding
  • Fredag den 05. januar 2024

Lignende jobs

  • Driftsleder i Fredericia

    Brænder du for personaleledelse, planlægning, medarbejderudvikling samt implementering og styring af processer? Har du et godt overblik, og mestrer du kommunikation? For at sikre et fortsat væ..
    • Driftsleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Driftsleder i Bolderslev

    Vil du tage ansvar, passe køer, lede medarbejdere? Vil du vise resultater og planlægning i en virksomhed med udviklingsmuligheder og med åbenhed om muligt generationsskifte? Virksomheden Bjolde..
    • Driftsleder
    • Bolderslev
    Få mere info
  • Driftsleder i Bramming

    ul,li {margin:0px;} Uddeler søges til [xxxxx] i Bramming Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at: Få ansvaret for en butik med 40 me..
    • Driftsleder
    • Bramming
    Få mere info
  • Driftsleder i Egtved

    ”Egeland Gods” ved 6040 Egtved, er centrum i en moderne landbrugsvirksomhed, der primært fokuserer på planteavl. Landbruget drives efter moderne principper, hvor moderne teknologi, opdateret viden .
    • Driftsleder
    • Egtved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1