Chef for Genbrug og Affald

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Vi skal passe på jordens ressourcer til de næste generationer. Og vi skal være ambitiøse, så vores kunders affald bliver til råvarer til nye produkter eller slet og ret genbruges, som de er. Vores medarbejdere skal trives, yde deres bedste og sikres mulighed for udvikling, så vi alle er klar til de næste udfordringer.

Er du enig? Og vil du have ansvar for, at det sker? Så læs videre…

Som Genbrugs- og Affaldschef i Sønderborg Forsyning får du ansvar for alle affaldstyper, som vores kunder har brug for at sende videre. Du får ansvar for hele værdikæden fra kunden slipper affaldet til det er blevet til en ny vare, eller bortskaffes på bedst mulig vis. Og vi tager hånd om alle affaldstyperne – både de farlige, dem, der hakkes i stykker og genanvendes og de få, som forbrændes eller deponeres. Du får også et særligt ansvar for det affald, som intet fejler, og som vi sælger igen i vores butikker til gavn for gør-det-selv-folket, genbrugselskerne og dem, der går op i at gøre en god handel.

Du står ikke alene. Du har et hold bestående af to afdelingsledere, en administrationshaj, en projektleder og 34 dedikerede medarbejdere i blåt og orange, som får det hele til at ske. Dertil kommer ca. 20 afløsere, som træder til efter behov. Dine kolleger i administrationen sørger for bl.a. kundeservice, HR, kommunikation og hjælp til at styre og udvikle forretningen samt følge op på økonomien.

Branchen har i de seneste mange år været gennem en rivende udvikling. Det kan man se ved at kaste et blik på antallet af affaldstyper, vi efterhånden sorterer derhjemme, i kemirummene og i containerne på genbrugspladserne. Udviklingen fortsætter. Vi venter lige nu på lovgivningen, som skal sætte rammerne for direkte genbrug af affald, som i dag varetages af vores to genbrugsbutikker og vores genbrugsbyggemarked.

Vi vil have den bedste Genbrugs- og Affaldschef, som man kan få!

Vi leder efter:

  • En dygtig leder – for vores medarbejdere har fortjent en dygtig leder, der har overblik, viser retning, involverer, motiverer, informerer og ikke mindst træffer beslutninger (lette som svære) og dermed sikrer fremdrift.
  • En person med økonomisk tæft, der trives med ansvar – du får sammen med afdelingslederne ansvaret for et stort budget, hvor du gennem effektiv drift bidrager til, at Sønderborg Forsyning er veldrevet. Det er en fordel, hvis du har talforståelse, og er vant til at arbejde med forretningsudvikling.
  • En kreativ og innovativ holdspiller, der evner at tænke både strategisk og taktisk. Du skal sammen med medarbejdere og ledere sikre kontinuerlig udvikling, så vores virksomhed er en spændende arbejdsplads, der skaber de bedste løsninger i en verden fyldt med affald.
  • En nysgerrig og videns begærlig person, der ved noget om meget, og som er vant til at tilegne sig ny og kompleks viden. Du behøver ikke at have erfaring med Genbrug og Affald specifikt, men er du ny i faget, forventer vi, at du tilegner dig viden i en fart.

Vi tilbyder

En spændende lederstilling med selvstændigt ansvar. Du får ansvar for direkte ledelse af 2 ledere, 2 administrativt ansatte og genbrugsbutikkernes 6 medarbejdere. Du får det overordnede ansvar for hele afdelingen for Genbrug og Affald. Der vil i starten være et særligt fokus på udvikling og tilpasning af området for direkte genbrug, når lovgivningen er på plads.

Du referer direkte til forretningschef Stinne Stokkebo. Sønderborg Forsyning følger KL’s overenskomster. Løn bliver fastsat med udgangspunkt i dine kompetencer.

Ansøgning

Du søger stillingen ved at sende dit CV og ansøgning via vores hjemmeside på sonfor.dk/job

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte forretningschef Stinne Stokkebo på 60 40 53 63.

Ansøgningsfrist: 26. juni 2023.

Samtaler aftales i løbet af juli måned og der tages hensyn til ferieafholdelse. Der forventes afholdelse af samtaler af 2-3 omgange inden ansættelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Sønderborg
  • Mandag den 26. juni 2023

Lignende jobs

  • Driftsleder i Bolderslev

    Vil du tage ansvar, passe køer, lede medarbejdere? Vil du vise resultater og planlægning i en virksomhed med udviklingsmuligheder og med åbenhed om muligt generationsskifte? Virksomheden Bjolde..
    • Driftsleder
    • Bolderslev
    Få mere info
  • Driftsleder i Egtved

    ”Egeland Gods” ved 6040 Egtved, er centrum i en moderne landbrugsvirksomhed, der primært fokuserer på planteavl. Landbruget drives efter moderne principper, hvor moderne teknologi, opdateret viden .
    • Driftsleder
    • Egtved
    Få mere info
  • Driftsleder i Gram

    Vores nuværende driftsleder gn. 4 år søger nye udfordringer. Gram Slot er en virksomhed i hastig udvikling og med et stort fokus på dyrevelfærd, økologi og grøn omstilling. Vil du med på holde..
    • Driftsleder
    • Gram
    Få mere info
  • Driftsleder i Egtved

    ”Egeland Gods” ved 6040 Egtved, er centrum i en moderne landbrugsvirksomhed, der primært fokuserer på planteavl. Landbruget drives efter moderne principper, hvor moderne teknologi, opdateret viden .
    • Driftsleder
    • Egtved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0