Rekrutteringsfirma

Teknisk chef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Har du erfaring fra en lignende rolle i en produktionsvirksomhed, hvor du har arbejdet med PTA, vedligehold, produktimplementering og LEAN-området? Ønsker du at være med til at udvikle tre fabrikkers tekniske område i en mere professionel og moderne retning end i dag via automatisering af processer? Og er du en stærk leder, som formår at balancere effektiv daglig drift med fremadrettet strategisk udvikling understøttet af rette KPI’er og initiativer? Så er du den tekniske chef, som vi søger til Nobia Danmark A/S med base i Ølgod, hvor størstedelen af din tid vil være. Derudover kan du forvente en smule rejseaktivitet til produktionsenhederne i Bjerringbro og Farsø, ligesom du kan forvente en håndfuld rejsedage i forbindelse med udenlandske ledermøder.

Vær med til at udvikle det tekniske område på fabrikker via automatisering og digitalisering
Du kommer til at referere til Direktøren for Supply Chain-området, og du bliver ansvarlig for at drive og udvikle det tekniske PTA-område på virksomhedens tre fabrikker beliggende i Ølgod, Bjerringbro og Farsø. I den forbindelse kommer du til at stå i spidsen for et team, som primært arbejder med PTA-relaterede projekter. Ambitionen er at styrke PTA-området yderligere via automatisering, modernisering og udnyttelse af digitaliseringsmulighederne inden for området, således vækstambitionerne indfries. Du bliver derfor omdrejningspunktet for denne rejse, man kigger ind i, hvor din fornemmeste opgave bliver at lægge strategien, opsætte klare mål og målepunkter samt eksekvere med henblik på at udvikle området og dermed bringe det til næste niveau.

Dine primære opgaver vil knytte sig til:

  • Optimering, automatisering og modernisering af fabrikkerne
  • Opsætning af plan for initiativerne, herunder sætte klare mål og målepunkter for indsatserne
  • Udarbejdelse af investeringsansøgninger i forbindelse med udviklingsinitiativer
  • Ansvarlig for daglig drift ift. at sikre oppetider, reducere nedbrud i produktionen samt vedligeholdelse af maskiner
  • Lede og motivere teamet mod en fælles retning og få teamet med på forandringsrejsen
  • Styre og drive egne budgetter for området
  • Følge op på KPI’er og andre nøgletal

Du bliver en del af den danske supply chain ledergruppe, hvor du forventes at bidrage med produktionsteknisk faglig ekspertise, et kommercielt mind-set og positivt engagement, som sikrer fabrikkernes samlede performance. Ligeledes får du et tæt samarbejde på tværs i organisationen bl.a. med en teknisk chef på en anden fabrik i koncernen, samt områder som produktion, logistik, vedligehold, QEHS, produktudvikling mv.

Robust leder med erfaring inden for PTA og automatisering fra produktionsvirksomhed
Du har formentligt en relevant teknisk uddannelse som fx ingeniør, maskinmester eller lignende. Derudover kommer du med erfaring inden for automatiserings- og PTA-området gerne fra en produktionsvirksomhed, hvor du måske har været med til at drive en lignende forandringsproces. Du arbejder systematisk og analytisk med forbedringer, målstyring og LEAN, og du kan desuden navigere mellem strategi og udvikling samtidig med, at du evner at igangsætte operationelle tiltag. Derudover formår du at navigere i hele organisationen både opad, nedad og ud mod produktionen. Du er den, der sikrer fremdrift samtidig med, at du følger op på igangsatte initiativer. Din lederstil er motiverende, empatisk og konsekvent, og du er tydelig i din kommunikation. Desuden arbejder du struktureret med løbende forbedringer og målrettet mod at sikre, at du og dit team når målene. Endvidere har du flair for IT og forstår, hvordan digitalisering kan reducere manuelle processer. Slutligt kan du kommunikere i såvel skrift som tale på dansk og engelsk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • Driftsleder i Esbjerg Ø

    Driftsleder (Operations Manager) til Recover Miljøservice i EsbjergRecover tilbyder en spændende stilling som driftsleder (operations manager) til vores Miljøserviceafdeling i Esbjerg. Her .
    • Driftsleder
    • Esbjerg Ø
    Få mere info
  • Driftsleder i Vejle

    Ledelse, effektivisering og vedligehold Brænder du for ledelse, og vil du gerne arbejde med komplekse pakkeri- og procesanlæg? Så er her jobbet til dig. Jobbet Jobbet som driftschef ind..
    • Driftsleder
    • Vejle
    Få mere info
  • Driftsleder i Sønderborg

    Driftsleder søges til organisation/virksomhed i 6400 Sønderborg
    • Driftsleder
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Driftsleder i Gram

    Som markforvalter på Gram Slot vil du have det faglige og organisatoriske ansvar for den del af markbruget som omhandler produktion af kornafgrøder og grovfoder på Gram Slot. I henhold til de t..
    • Driftsleder
    • Gram
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
14. juni 2024 17
13. juni 2024 17
12. juni 2024 17
11. juni 2024 17
10. juni 2024 16
9. juni 2024 15
8. juni 2024 15
7. juni 2024 15
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14
4. juni 2024 14
3. juni 2024 16
2. juni 2024 15
1. juni 2024 16
31. maj 2024 15
30. maj 2024 15
29. maj 2024 14
28. maj 2024 14
27. maj 2024 13
26. maj 2024 12
25. maj 2024 12
24. maj 2024 12
23. maj 2024 12
22. maj 2024 12
21. maj 2024 11
20. maj 2024 10
19. maj 2024 10
18. maj 2024 10
17. maj 2024 10
16. maj 2024 8
15. maj 2024 8