Rekrutteringsfirma

Ejendomsadministrator til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Vil du arbejde i krydsfeltet mellem drift, administration, koordinering og fremvisning? Trives du i en rolle, hvor du hver dag er i kontakt med mange forskellige mennesker – fra kolleger, der har brug for din skarpe support til lejere, der fortjener en sublim oplevelse? Så kig nærmere på denne jobmulighed som ejendomsadministrator hos en seriøs og økonomisk stærk ejendomskoncern.

En stærk og udviklingsorienteret ejendomskoncern


Med mange års erfaring er SVANEN en kompetent aktør, når det handler om fast ejendom. Den familieejede koncern udvikler og administrerer fast ejendom med ordentlighed og ansvarlighed for øje – og det har de gjort i snart 30 år med stor succes. SVANEN har fortsat fart under vingerne, og derfor søges en ejendomsadministrator, der kan hjælpe med at administrere en bred portefølje af udlejningsejendomme – både bolig og erhverv.

Mere specifikt får du følgende arbejdsopgaver:


  • Udlejning inkl. annoncering, fremvisning og praktik ifm. udlejning
  • Gennemførelse af ind- og udflytningssyn
  • Udarbejdelse af lejekontrakter, forbrugsregnskaber, lejereguleringer m.v.
  • Opkræve samt indhente lejerbetalinger via PBS
  • Håndværkerrekvisition
  • Koordinering af små som større arbejder i lejligheder og på ejendomme

I samarbejde med økonomiafdelingen kommer du desuden til at hjælpe med bogføring, moms, budgetlægning og -opfølgning samt medvirken ved udarbejdelse af årsregnskaber.

Din dagligdag vil være meget afvekslende og en kombination af kontorarbejde på virksomhedsdomicilet i Horsens og ude i marken ved genudlejning/koordinering af opgaver på ejendommene. Du refererer til økonomi- og administrationschef, Diana Enevoldsen.

Ejendomsadministration og økonomi


Er du uddannet ejendomsadministrator og har erfaring med hele pakken indenfor ejendomsudlejning og ejendomsdrift? Og har du desuden et stort indblik i den økonomiske del inkl. erfaring med bogføring og moms? Tænker du ”tjek, tjek og tjek”, så er det sådan en som dig, vi leder efter!

Du trives i en hverdag, hvor der er flere projekter i gang ad gangen, og hvor der er behov for, at du evner at prioritere i til tider pressede situationer. Det lykkes du med qua dit store overblik og store selvstændighed. Derfor når du altid i mål med det, du sætter dig for, og selvfølgelig med både kvalitet og ordentlighed for øje. Samtidig har du overskud til at tænke i løsninger fremfor begrænsninger, og det falder dig naturligt at optimere, hvor du kan.

Du har desuden kendskab til Microsoft Office, herunder Excel, og kender du også til Dynamics 365 Business Central, ejendomsmodul eller andet software til ejendomsadministration, så er det et stort plus.

Ordentlighed frem for alt


Der er et stort fokus på ordentlighed i virksomheden. Kan du spejle dig i det, så passer du lige ind! Aftaler og løfter overholdes, og troværdighed tillægges en stor værdi. Derfor taler man direkte og ærligt til hinanden og hjælper og støtter selvfølgelig, hvor man kan.

Du vil hurtigt opleve, at der er frihed under ansvar og en flad struktur. Medarbejderne involveres og inddrages der, hvor det er muligt, for på den måde kan det umulige pludselig blive muligt, når kloge hoveder tænker højt sammen.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsadministrator", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsadministrator
  • Horsens

Lignende jobs

  • Ejendomsadministrator i Hele Danmark

    Har du erfaring med ejendomsadministration bredt og et godt kendskab til lejeloven? Formår du at jonglere med mange bolde og arbejde med orden og struktur? Trives du med rutiner og kender arbejdets..
    • Ejendomsadministrator
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsadministrator i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsadministrator i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsadministrator.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsadministrator over tid

Dato Alle jobs som ejendomsadministrator
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0