Teknisk serviceleder med pædagogisk medhjælperfunktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Arden

Spændende sjælden kombinationsstilling tilbydes Teknisk serviceleder med pædagogisk medhjælperfunktion søges med tiltrædelse 1. marts 2023, alternativt 1. april 2023

Til vores ungeuddannelse i Arden søger vi nu en medarbejder, der har faglige kompetencer og interesse i både den teknisk/praktiske del som teknisk serviceleder og den pædagogiske del i form af pædagogisk medhjælp i vores specialundervisning for unge.

Eleverne er unge, som af forskellige grunde ikke kan benytte de ordinære ungdomsuddannelser og derfor henvises til STU – Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse eller bliver aktiveret efter Lov om en Aktiv Beskæftigelsesindsats.

Målet er at udvikle eleverne til et voksenliv så selvstændigt som muligt og gennem undervisning, rådgivning og vejledning hjælpe dem videre til eventuel uddannelse eller beskæftigelse. Eleverne kan have generelle, sociale, kognitive eller emotionelle vanskeligheder, ADHD, autisme m.m. Undervisningen foregår på små hold med udgangspunkt i en individuel undervisningsplan, og de pædagogiske medhjælpere fungerer som medhjælpere i undervisningsdelen og ansvarlige i fritidsdelen, som ligger både før og efter undervisning. Arbejdstiden bliver fordelt på 5 arbejdsdage pr. uge og placeres typisk i tidsrummet kl. 7.30-16.00. Der arbejdes med faste ferieuger (8, 28-31, 42) og vi aftaler evt. årsnorm med den nyansatte. Ligeledes aftaler vi et ugeskema, hvor vi sikrer tid til opgaver af praktisk karakter, hvor der ikke skal indgå elever samt tid, hvor du skal være sammen med elever. Fordelingen vurderes til at være 22 timer ugentligt på pædagogmedhjælperdelen og 15 timer ugentligt på teknisk servicelederdelen, hvilket også danner udgangspunkt for lønindplacering.

Vi søger en ny kollega…
der kan være en central person på vores skole, og som har snitflader til alle ansatte og elever. Det er vigtigt, man er socialt anlagt, har nemt ved at skabe konstruktive relationer til sine kolleger og indgå i alle kollegiale sammenhænge ved at være nysgerrig og åben.

Interessen for at arbejde med unge med særlige behov er omdrejningspunktet, men samtidig skal man kunne varetage opgaven som teknisk serviceleder. Måske har du en håndværksmæssig baggrund eller er pædagogisk uddannet eller erfaren med hænderne skruet godt på og lysten til praktisk arbejde. Vi søger en kollega med en anerkendende tilgang til elever og kollegaer, og som er rummelig og kan håndtere vidt forskellige elever med hver sine problematikker. Evnerne til at være fleksibel og kunne omstille sig til nye opgaver, hvis akutte behov opstår, er vigtige, for det forekommer ofte. Vores nye kollega skal kunne guide og coache de unge og være behjælpelig med opgaver, som kan være af praktisk (pædagogisk) karakter men også eksempelvis at skabe struktur og genkendelighed i hverdagen for dem.

Se endvidere en liste over de udfordringer og opgaver du kan forvente at blive mødt med i stillingen. Listen er ikke udtømmende men mere tænkt som retningsgivende ift. den særlige kombinationsstilling. Tryk her for at se listen.

Bliver du en del af holdet…

Måske bliver du inden længe en del af det hold, der i fællesskab arbejder med at skabe den bedst mulige hverdag for vores unge mennesker. Vi har rigtig gode faciliteter, hvilket giver et væld af muligheder. Du vil komme tæt på både elever og kollegaer i mange sammenhænge. Og du skal være forberedt på at engagere dig i elevernes drømme, glæder og bekymringer.

Vi favner mangfoldigheden, og vi opfordrer dig derfor til at smide os en ansøgning, uanset hvilken faglig og personlig baggrund du har, det vigtigste er at du vil og forstår vores elevgruppe. Vores kolleger kommer med vidt forskellige kompetencer, hvilket skaber livsbekræftende og jantelovsfornægtende vibes.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst, som efter rammeaftalens principper betyder, at det er overenskomst for omsorgs- og pædagogmedhjælpere samt pædagogiske assistenter (64.41), da størstedelen af timerne ligger i denne del af kombinationsstillingen. Der indplaceres med de forudsætninger, der i forhåndsaftalerne mellem Vesthimmerlands Kommune og FOA på både omsorgs- og pædagogmedhjælpere samt tekniske serviceledere.

Da CKU Himmerland består af 4 afdelinger på 4 forskellige adresser, er det et krav, at man har bil til rådighed, så man kan fragte sig selv mellem afdelingerne. Det primære arbejdssted er i Arden.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at ringe til skoleleder Jan Riel Christensen på nr. 22711721 eller viceskoleleder Stinne Yde-Lakmann på nr. 25524955 på hverdage. Du kan også finde mere information om CKU Himmerland på www.ckuhimmerland.dk.

Vil du være med til at tage udfordringen op sammen med en engageret medarbejderstab, skal vi have din ansøgning digitalt via www.vesthimmerland.dk - ledige stillinger senest d. 9. februar 2023, kl. 24.00. Kun digitale ansøgninger kommer i betragtning. Samtaler afholdes i uge 7, 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Arden.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Arden
  • Torsdag den 09. februar 2023

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i Hobro

    Facility Tekniker Vil du have en alsidig hverdag med opgaver, som både inkluderer ansvar for mindre projekter samt reparations- og vedligeholdelsesopgaver på Ballard Europes lokationer i Hobro..
    • Ejendomsfunktionær
    • Hobro
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Nordjylland

    Mesterassistent med håndværksmæssig baggrund Trives du med en hverdag, hvor ikke to dage er ens? En hverdag med en kombination af både selvstændighed og samarbejde i et team og hvor du skal..
    • Ejendomsfunktionær
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Skagen

    Campingmedarbejder til First CampEr du en camouflageekspert, der tilpasser dig enhver situation? Kan du jonglere mellem reception, håndtere viceværtsopgaver og sprede magi, hvor end du går? Så er d..
    • Ejendomsfunktionær
    • Skagen
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Løgstør

    Vi forestiller os at du på nuværende tidspunkt sidder i en leder stilling, og du mangler at kunne udfolde dine tekniske evner i dit daglige arbejde. Er du en nørd indenfor teknologi? og savner..
    • Ejendomsfunktionær
    • Løgstør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Arden

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Arden over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0