Ejendomschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Brænder du for at lede og sætte retning, er du god til at kommunikere på forskellige niveauer og er du velbevandret både i forhold til anlæg og drift af bygninger, så er du måske vores nye ejendomschef?

Brøndby er en kommune i vækst, og de kommunale bygninger er rammen om den nære velfærd og de kommunale kerneopgaver, der udføres i daginstitutioner, skoler, kultur- og fritidsfaciliteter, ældrecentre mv.

I Brøndby Kommune har vi en strategi, der sætter retning for, hvor vi skal hen, og hvad vi skal prioritere frem mod 2030 – Strategi Brøndby 2030. Vi står derfor overfor at skulle sikre kloge kvadratmeter og nøgleordet for udviklingen af den fremtidige bygningsmasse er multifunktionalitet. Der er derfor fokus på at skabe fleksible rum, der kan tilpasses forskellige formål og brugere. Dette skal ikke kun bidrage til effektivitet, det skal også mindske miljøbelastningen og CO2-aftrykket. Space Management kommer til at spille en stadig større rolle i at opnå dette via en effektiv udnyttelse af Brøndby Kommunes bygningsmasse. Ved at implementere en mere helhedsorienteret styring forventes der en mere optimal anvendelse af kommunens midler til bygningsvedligehold foruden en reduceret miljøbelastning.

Samtidig med at vi optimerer anvendelsen af bygningerne, står vi også over for mange store anlægsprojekter i kommunen de kommende år, herunder bl.a. nye daginstitutioner, skoleudvidelse og store renoveringsprojekter.

Alt dette stiller nogle store og spændende krav til en kommende ejendomschef, og det vil kræve et stærkt tværgående og helhedsorienteret blik på og kendskab til den samlede organisation koblet med klare ambitioner for området. For at kunne udføre opgaverne i praksis kræver det et ledelsesmæssigt fokus på anlægsstyring, økonomistyring og en betydelig involvering af medarbejdere, brugere og andre interessenter for at kunne lykkes.

Som ejendomschef refererer du til teknik- og miljødirektøren, og du bliver chef for ca. 140 medarbejdere (herunder en driftschef og to ledere), der beskæftiger sig med anlægsstyring og ejendomsdrift, herunder rengøringsområdet. Resultaterne bliver skabt gennem effektiv styring, fokus på økonomi og tværgående samarbejde.

Brøndby Kommune er en veldrevet kommune med ca. 37.000 indbyggere. Kommunen er en integreret del af Vestegnen i hovedstadsområdet, men er præget af stærke lokale forudsætninger med plads til forskellighed og mangfoldighed.

Du kan læse mere om stillingen og de forventninger, vi har til dig i job- og personprofilen

Hvis du vil vide mere

Om stillingen og arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte teknik- og miljødirektør Casper Toftholm på telefon 2260 2017.

Du kan også læse mere om kommunen på vores hjemmeside brondby.dk. Her kan du bl.a. finde information om kommunen og dens politiske og administrative organisering samt politikker mv., bl.a. kommunens vision Brøndby 2030, vores ledelsesgrundlag og klimaplan.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid.

Stillingen besættes på overenskomstvilkår og efter aftale om aflønning af chefer med mulighed for at forhandle kvalifikationsløn.

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 1. november 2023.

Vi forventer at holde 1. samtale den 09. november og 10. november 2023 og 2. samtale den 24. november 2023. Der vil endvidere være en personlighedstest med en opfølgende testsamtale for de ansøgere, der går videre til 2. samtale. Personlighedstest og opfølgning vil finde sted den 13. november eller 14. november.

Endvidere vil der blive indhentet referencer for de kandidater, der går videre til 2. samtale. Vi indhenter typisk tre referencer efter forudgående aftale med dig.

Ønsket tiltrædelsesdato; den 1. januar 2024.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Brøndby
  • Onsdag den 01. november 2023

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i København

    JobbetVi søger en vicevært med hænderne godt skruet på og som kan være med til at løfte en bred vifte af arbejdsopgaver ude på lokationen. Din nærmeste kollega bliver deres tekniske chef som du ti..
    • Ejendomsfunktionær
    • København
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i København S

    Er du serviceminded og god til at lede medarbejdere? Sætter du en ære i at være tilgængelig for medarbejderne? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende for vores kunder? Og ønsker du et alsidigt..
    • Ejendomsfunktionær
    • København S
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Valby

    Bliv en del af vores dygtige property management team Som Property Manager vil du få ansvaret for din egen portefølje af boligejendomme – enten nyopførte eller inden for den gamle boligmasse. D..
    • Ejendomsfunktionær
    • Valby
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Valby

    Bliv en del af vores succes Til vores afdeling for foreninger, søger vi en Property Manager/ejendomsadministrator til administration af andelsboligforeninger og ejerlejlighedsforeninger. "I..
    • Ejendomsfunktionær
    • Valby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 2