Teknisk servicemedarbejder/ejendomsservicetekniker til Ejendomsservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Ejendomsservice i Kerteminde Kommune søger en teknisk servicemedarbejder / ejendomsservicetekniker med håndværksmæssig baggrund

Har du lyst til og mod på en attraktiv stilling indenfor Teknisk Service? Ønsker du at bidrage til udviklingen af et fælles Ejendomsservice, samt få medansvaret for drift og vedligehold af de kommunale ejendomme, så er det netop dig, vi søger. Som medarbejder hos os bliver du en del af afdelingen Ejendomsservice, som består af 22 medarbejdere.

Organisationen
Ejendomsservice er en del af Kerteminde Kommunes Ejendomscenter, som består af Ejendomsadministrationen, Boligkontoret, Rengøring og Energistyring. I et tæt samarbejde med Ejendomsadministrationen er vi ansvarlige for den daglige drift og vedligehold af de kommunale ejendomme, som i alt udgør ca. 130.000 m². Ejendomsporteføljen indeholder bl.a. skoler, dagtilbud, rådhus, plejecentre, svømme- og idrætshaller m.m.

Vi søger en ny teknisk servicemedarbejder til Ejendomsservice. Vi er en afdeling som kigger frem mod nogen spændende år og hele tiden arbejder på, at optimere vores afdeling.
Primær opgaverne vil være drift af tekniske anlæg, overvågning af Energiforbrug og kommunikation med håndværker i dagligdagen.
Vores hverdag er også opgaver med bl.a. almindeligt bygningsvedligehold, såsom reparationer af døre, vandhaner og lignende. Vores prioriteter er bygningsvedligehold, men i samarbejde med lokationens leder kan der også komme klassiske serviceopgaver, som kan være alt fra klargøring til eksaminer til opsætning af hylde og billeder etc.

Man må forvente at få ansvaret for flere bygninger, men inden for rimelig afstand. Vi har både cykler og biler til rådighed afhængigt af hvor man bliver placeret.

Stillingens ansvarsområder
  • Kontrol af tekniske anlæg
  • Løbende vedligehold af bygninger, installationer og inventar
  • Foretage mindre reparationer samt ad hoc-opgaver
  • Attestere for modtagelse af varer samt kontrol af leverancer
  • Rensning af tagrender og brønde
  • Affaldshåndtering og oprydning
  • Flytning og opsætning af inventar
  • Anmeldelse/indberetning/udbedring ved hærværk og tyveri i henhold til retningslinjer
  • I perioder være ansvarlig for Ejendomsservicetekniker elever


Vi forventer, at du
  • Har en uddannelse som ejendomsservicetekniker, og/eller en håndværksmæssig baggrund.
  • Har gode samarbejdsevner, og er serviceminded og fleksibel
  • Bidrager ind i alle de gode og velfungerende tiltag, vi har i forvejen, og supplerer med nye ideer
  • Er engageret, udadvendt og trives i et levende miljø med mange og forskellige mennesker
  • Er social og deltager i møder og sociale arrangementer
  • Er god til at tilrettelægge og planlægge dine arbejdsopgaver, samt kan arbejde selvstændigt såvel som i teams
  • Har et gyldig kørekort
  • Er åben for nye tiltag og efteruddannelse


Vi tilbyder
Du bliver en del af en dynamisk og handlekraftig arbejdsplads, hvor der er fokus på høj kvalitet og effektivitet. Du får en spændende og varieret arbejdsdag med en bred kontaktflade i hele organisationen. Samtidig bliver du en del af en arbejdsplads med en flad struktur, humoristisk sans og en uformel omgangstone. Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Løn og ansættelsesvilkår
Lønnen fastsættes efter forhandling med baggrund i gældende overenskomst mellem KL og den faglige organisation. Det er en forudsætning for ansættelsen, at der foreligger en ren børneattest og en tilfredsstillende straffeattest. Vi indhenter attesterne med dit samtykke.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte driftsleder Kristian Norman Elmkjær Hansen på telefon: 23 49 29 53 eller på mail: [email protected]

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning med relevante bilag. Vi modtager via vores rekrutteringssystem, senest onsdag den 10-01-2024 kl. 23.59. Der skal påregnes indkaldelse til samtaler mandag d. 15-01-2024 og tirsdag d. 16-01-2024.

Kerteminde Kommune ligger i det nordøstlige Fyn i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Kommunen har ca. 1.800 medarbejdere, der arbejder ud fra vores særlige kerneværdi, som er fællesskab, hvor vi både er tæt på hinanden og på borgerne.

Udover fællesskabet prioriterer og arbejder vi også med vores øvrige værdier i dagligdagen: Kvalitet, Nærvær, Udvikling og Trivsel. Herudover er dialog og samarbejde nøgleord, der kendetegner god ledelse i Kerteminde Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder, og vi er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Hvis du i dit nye job er IT bruger, kan der i forbindelse med din ansættelse være krav om, at du identificerer dig med dit MitID, du vil i så fald kontaktes herom.

Kerteminde Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Fyn

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i Svendborg

    Vi leder efter en selvkørende, selvstændig og pålidelig person, med håndværksmæssig baggrund som feks murer, tømrer eller lign. Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt ved små projekter m..
    • Ejendomsfunktionær
    • Svendborg
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær (elev) i Svendborg

    Har du lyst til at arbejde med mange forskelligartede jobopgaver inden for det tekniske serviceområde, og er du åben, ærlig, udadvendt og har et godt humør, så er du måske vores nye ejendomsservice..
    • Ejendomsfunktionær
    • Svendborg
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Odense

    Har du lyst til et spændende job i et livligt uddannelsesmiljø med fantastiske kolleger? Så har du nu muligheden i Teknisk Service på [xxxxx], hvor vi søger en teknisk servicem..
    • Ejendomsfunktionær
    • Odense
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Odense C

    Vicevært / Odense Medarbejder - Søges til pasning af ejendomme, kontorer m.m. Ansvarsområder Du tilbydes en spændende stilling i en mellemstor virksomhed hvor både rengøring, håndværksmæs..
    • Ejendomsfunktionær
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær i Fyn over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
15. juni 2024 13
14. juni 2024 13
13. juni 2024 13
12. juni 2024 13
11. juni 2024 13
10. juni 2024 13
9. juni 2024 13
8. juni 2024 13
7. juni 2024 13
6. juni 2024 14
5. juni 2024 12
4. juni 2024 11
3. juni 2024 10
2. juni 2024 11
1. juni 2024 10
31. maj 2024 10
30. maj 2024 11
29. maj 2024 10
28. maj 2024 8
27. maj 2024 8
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 9
23. maj 2024 9
22. maj 2024 11
21. maj 2024 10
20. maj 2024 11
19. maj 2024 11
18. maj 2024 11
17. maj 2024 11
16. maj 2024 11