Vicevært (15 t/uge) med praktisk mindset (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Evner du at tage fat og give en hjælpende hånd, hvor der er behov for det, og sætter du en ære i at udføre praktiske arbejdsopgaver med høj kvalitet? Så er du den vicevært, vi står og mangler!

Du har nemlig nu mulighed for at blive en del af Horten, da vi søger en deltidsvicevært til vores kontor i Hellerup med tiltrædelse hurtigst muligt.

EN VIGTIG SUPPORT I ET PROFESSIONELT MILJØ
Du bliver en del af et velfungerende kontor med et højt fagligt niveau, hvor din udførelse af dine arbejdsopgaver har stor betydning for alle vores medarbejdere.

I hverdagen vil du blive en del af vores serviceafdeling, hvor du dagligt vil spare med vores servicechef om dagens opgaver.

Din hverdag er præget af varierende praktiske opgaver. Eksempelvis:

  • Montering og justering af kontorinventar
  • Lettere VVS-opgaver
  • Lettere vedligeholdelse af bygninger indendørs og udendørs
  • Tekniske installationer til serviceopgaver


Derudover vil du også skulle stå for kontakte Hortens håndværkere og generelt kunne supportere med at læse diverse håndværksmæssige opgaver.

DU ARBEJDER STRUKTURERET, ER EFFEKTIV OG BYDER IND MED GOD ENERGI
Vi søger dig, der er kvalitetsbevist og ønsker at gøre et godt stykke arbejde. Du skal have en praktisk tilgang til tingene og ikke være bange for at smøge ærmerne op og løse mange forskellige opgaver. Derudover ser vi gerne, at du kendetegner dig selv som proaktiv, fleksibel og med en serviceorienteret og positiv tilgang til dit arbejde. Det er naturligt for dig at tage ansvar for dine arbejdsopgaver, og du sørger for at følge dem til dørs.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har forståelse for at passe godt på og vedligeholde Hortens ejendom
  • Har hænderne skruet godt på, så du kan varetage vores håndværksmæssige opgaver
  • Er mødestabil
  • Kan tale dansk eller alternativt dansk (begynder niveau) og engelsk (øvet niveau)


Hvilken faglig baggrund du har er underordnet, blot du er positiv af person, og har lyst til at bidrage til, at praktikken bag kulissen i et af Danmarks store advokathuse er velfungerende. Har du erfaring som vicevært, er det en fordel, men intet krav.

Arbejdstiden vil i gennemsnit være 15 t/uge placeret i dagstimerne, men med mulighed for fleksibel tilpasning til din kalender inden for tidsrummet 08:00-16:00.

ANSØGNING

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.

Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i København

    JobbetVi søger en vicevært med hænderne godt skruet på og som kan være med til at løfte en bred vifte af arbejdsopgaver ude på lokationen. Din nærmeste kollega bliver deres tekniske chef som du ti..
    • Ejendomsfunktionær
    • København
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i København S

    Er du serviceminded og god til at lede medarbejdere? Sætter du en ære i at være tilgængelig for medarbejderne? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende for vores kunder? Og ønsker du et alsidigt..
    • Ejendomsfunktionær
    • København S
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Valby

    Bliv en del af vores dygtige property management team Som Property Manager vil du få ansvaret for din egen portefølje af boligejendomme – enten nyopførte eller inden for den gamle boligmasse. D..
    • Ejendomsfunktionær
    • Valby
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Valby

    Bliv en del af vores succes Til vores afdeling for foreninger, søger vi en Property Manager/ejendomsadministrator til administration af andelsboligforeninger og ejerlejlighedsforeninger. "I..
    • Ejendomsfunktionær
    • Valby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2