Vicevært til Plejehjemmet OK-Fonden [xxxxx], 15 timer ugentlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hornbæk

Inden du læser videre, vil vi gøre dig opmærksom på, at du kan søge jobbet på en anden måde end gennem ansøgning og CV. Send en mail med et par ord om dig selv, din erfaring og hvorfor du søger jobbet på [email protected] – så aftaler vi, hvornår vi kan snakkes ved om mulighederne.

Et fokus på det gode liv

Plejehjemmet Hornbækhave er en selvejende institution og en del af organisationen OK-Fonden. Vi, og OK-Fonden, har fokus på hjemligheden og respekten for det enkelte menneskes behov, ønsker og drømme, hvilket ses i alt, vi gør. Kort sagt har vi fokus på det gode liv.

Som vicevært skal du, sammen med viceværtkollega Lasse, hjælpe med at varetage den daglige drift og vedligeholdelse af Hornbækhave’s lejligheder, bygninger og udeområder. Du får varierede ansvarsområder og arbejdsopgaver, hvor du både skal håndtere kildesortering, sikre driften af tekniske anlæg som fx ventilation, lys, brandanlæg, vand og varme, reparere stort og småt, opsætte borde til fester, fjerne ukrudt på fliser osv. Det er viceværten, der får rigtig mange ting til at hænge sammen i en hverdag og der er brug for at du kan have mange bolde i luften, kan prioritere dine opgaver og komme i mål med dem.

Du har hyppig kontakt med plejehjemmets beboere, når du kommer omkring i huset og vi har et stærkt fællesskab på tværs i huset og du får et nært samarbejde med pleje, terapeuter, køkken og husassistenter, da der er mange opgaver, hvor man hjælper hinanden. Igennem samarbejdet får du mange kollegaer og er en del af et hélt hus.

Vi håber meget at høre fra dig. Hvis du stadig er nysgerrig, og vil vide lidt mere, så tøv ikke med at kontakte Plejehjemschef Lene Ullmann, 30949401, [email protected]

Se mere på facebook ”OK-Fonden Hornbækhave” eller på vores hjemmeside https://ok-fonden.dk/hornbaekhave/kom-indenfor/

Samtaler holdes løbende efter den 14. august 2023.

Mange hilsner dine kommende kollegaer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hornbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Hornbæk
  • Torsdag den 31. august 2023

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i Lynge

    Who we areAt WS Audiology, we provide innovative hearing aids and hearing health services.Together with our 12,000 colleagues in 130 countries, we invite you to help unlock human potential by bring..
    • Ejendomsfunktionær
    • Lynge
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Nærum

    Ejendomsfunktionær søges til organisation/virksomhed i 2850 Nærum
    • Ejendomsfunktionær
    • Nærum
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Nordsjælland

    Driftsleder - stærk i administration og ledelseHar du erfaring med drift, og er du god til at skabe trivsel i dit team? Har du let ved at skabe tillidsfulde relationer omkring dig og til at sam..
    • Ejendomsfunktionær
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Kongens Lyngby

    Kan du bruge dine hænder, lide frisk luft og ønsker et varierende job, så er dette jobbet for dig.Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling, der løber til den 31. oktober 2024.Dine ar..
    • Ejendomsfunktionær
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Hornbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Hornbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1