Rekrutteringsfirma

Serviceleder der kan skabe stærke kunderelationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

Er du en passioneret leder, der trives med at skabe et positivt arbejdsmiljø og opbygge solide kunderelationer? Kan du både sikre den daglige drift, levere professionel service til virksomhedens kunder, og samtidig gå foran og sikrer arbejdsglæden i dit team? Vil du være en del af en dynamisk montageafdeling og drive vores nyoprettet serviceafdeling? Kan du svare ja til det, så er det måske dig vi søger som ny serviceleder hos Ishøj Hegn A/S.

Ishøj Hegn A/S er en landsdækkende dansk familieejet virksomhed, der har eksisteret siden 1919. Vi forsyner både den private og offentlige sektor med hegn, porte og låger, bomme, automatik og adgangskontrol. Mulighederne er utallige, og ingen opgave er for lille eller for stor. Det blå skilt fra ISHØJ HEGN, der sidder på vores hegn og låger – er dit kvalitetsstempel. Vi samarbejder med godkendte leverandører i ind- og udland, der er forpligtet til at levere højeste kvalitet, så vi kan til byde vores kunder det nyeste og bedste på markedet. Virksomheden har over 60 ansatte, hvoraf hovedparten er tilknyttet domicilet i Ishøj.

Rollen som Serviceleder


Med reference til virksomhedens montagechef, bliver du en del af vores montageafdeling bestående af 40 dygtige og engagerede kolleger med base i Ishøj og Fredericia. Som serviceleder vil du have ansvaret for vores serviceafdeling, der i øjeblikket består af otte dygtige medarbejdere.

Dit primære fokus vil være at sikre den daglige drift af serviceafdelingen. Du opretholder høj arbejdsglæde blandt vores teknikere og hegnsreparatører, samtidig med at du skaber og videreudvikler stærke kunderelationer. Din indsats vil også være afgørende for at øge salget til vores eksisterende kunder i hele Danmark. Som leder er du hjælpsom, og du bidrager til teamet med et godt humør.

Det er afgørende for succes i jobbet, at du arbejder selvstændigt og struktureret, ligesom dine gode samarbejdsevner gør dig i stand til at kommunikere problemfrit med alle niveauer af medarbejdere og kundetyper.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Ledelse af dit eget team af dedikerede teknikere, herunder løbende feedback og anerkendelse.
  • Fokus på arbejdsglæde, høj kvalitet og udvikling hos vores teknikere og hegnsreparatører.
  • Tilsyn med sikkerhed og kvalitetssikring.
  • Planlægning af serviceopgaver i hele Danmark.
  • Salg af serviceaftaler.
  • Forberedelse af fakturagrundlag på serviceordre, til økonomiafdelingen.
  • Rettidig økonomiopfølgning.
  • Udvikling af samarbejdet med den eksisterende kundekreds opbygning af gode og tætte relationer til nye kunder.
  • Afdækning af montageledernes ansvarsområder under ferier og fravær.

Kendskab til branchen er ikke en forudsætning, da du vil få grundig oplæring i vores produktsortiment. En naturlig nysgerrighed for at lære nyt og sætte dig ind i vores produkter og arbejdsgange vil være et krav.

Kompetence og erfaring – hvem er du?


Som person er du kendetegnet ved et højt engagement og en positiv indstilling. Du er fleksibel og imødekommende, og du kan arbejde effektivt og målrettet uden at gå på kompromis med kvalitet og ordentlighed. Du trives med at rådgive folk og lægger vægt på god kundebetjening, selv når tingene går stærkt. Din arbejdsstil er struktureret og omhyggelig.

Du er også kvalitetsbevidst og sikrer, at aftaler gennemføres rettidigt og tilfredsstillende;

  • Struktureret og detaljeorienteret
  • Ser muligheder frem for begrænsninger
  • Flair for Office 365, MS NAVISION vil være en fordel
  • Teknisk interesse/forståelse
  • Kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale
  • Det er ikke et krav, men en stor fordel du har kendskab til automatik
  • Håndværksmæssig baggrund er en fordel

Ishøj Hegn tilbyder


Du kommer til en spændende stilling i en virksomhed med høje ambitioner, hvor der er en uformel omgangstone blandt engagerede kolleger. Der er fokus på det gode arbejdsmiljø og en stærk virksomhedskultur. Du vil blive en del af et team af dedikerede og kompetente medarbejdere, der arbejder sammen om at levere de bedste løsninger til virksomhedens kunder.

Ishøj Hegn er en solid dansk virksomhed, hvor der sættes pris på initiativ, beslutsomhed og selvstændighed. Du får du mulighed for både at udfolde og udvikle din faglighed. Naturligt investeres der gerne i din personlige og faglige udvikling.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Lyder det som noget for dig?


HR navigator er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos HR navigator Jens Jensen på +45 22 69 79 84. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og via linket på siden. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Vi holder løbende møder med relevante og interessante kandidater og vil tage jobbet af vores hjemmeside, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Ishøj

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i København S

    Er du serviceminded og god til at lede medarbejdere? Sætter du en ære i at være tilgængelig for medarbejderne? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende for vores kunder? Og ønsker du et alsidigt..
    • Ejendomsfunktionær
    • København S
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Valby

    Bliv en del af vores dygtige property management team Som Property Manager vil du få ansvaret for din egen portefølje af boligejendomme – enten nyopførte eller inden for den gamle boligmasse. D..
    • Ejendomsfunktionær
    • Valby
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Valby

    Bliv en del af vores succes Til vores afdeling for foreninger, søger vi en Property Manager/ejendomsadministrator til administration af andelsboligforeninger og ejerlejlighedsforeninger. "I..
    • Ejendomsfunktionær
    • Valby
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i København S

    Har du lyst til at arbejde på en topmoderne uddannelsesinstitution fyldt med unge engagerede studerende, der skal ud og arbejde i reklame-, kommunikations- og mediebrancherne? Trives du med både at..
    • Ejendomsfunktionær
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 2
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1