Facility Management ansvarlig til [xxxxx]s bygge- og ejendomsadministration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kan du lide at være med til at sikre et højt kvalitets- og serviceniveau inden for Facility Management og vil du være med til at udvikle området i Kriminalforsorgen? Kriminalforsorgen har en stilling ledig som tværgående Facility Management ansvarlig med tiltrædelse 1. marts 2024.

Om Kriminalforsorgen
Som en del af Justitsministeriets koncern indgår Kriminalforsorgen i straffesagskæden. Hver dag bidrager vi til, at Danmark er trygt og sikkert bl.a. ved at fuldbyrde de domme, som domstolene fastsætter.
Kriminalforsorgen har ansvaret for landets fængsler og arrester samt ansvaret for at føre tilsyn med prøveløsladte og betinget dømte. Endvidere har Kriminalforsorgen sammen med vores ca. 4.500 ansatte ansvaret for at drive udrejsecentre for afviste asylansøgere.
Koncern Ejendomme er en enhed i Direktoratet for Kriminalforsorgen med ansvar for den tværgående koncernstyring af ejendomsområdet, herunder bl.a. Facility Management, fordelt på ca. 80 lokationer med i alt ca. 400.000 kvadratmeter. Enheden varetager desuden Kriminalforsorgens største byggeprojekter.

Dine opgaver
Som vores nye kollega bliver du en del af det team, der har det overordnede ansvar for den daglige drift, effektivisering og udvikling af Kriminalforsorgens serviceleverancer inden for renhold, kantinedrift, intern service, vognparksservice, bygningsteknik og bygningsvedligehold mv., der er udliciteret til en ekstern leverandør. Du vil få en tværgående og koordinerende rolle i forhold til Kriminalforsorgens områder og vil skulle varetage både strategiske og operationelle driftsopgaver.

Du vil således skulle arbejde tæt sammen med dine umiddelbare kolleger, men i høj grad også sammen med øvrige kolleger i direktoratet, eksterne kontraktholdere og de enkelte kriminalforsorgsområder/institutioner.

Du vil bl.a. skulle arbejde med:

  • At sikre korrekt og effektiv styring af/opfølgning på driftsleverancer og økonomi og indgå i et konstruktivt samarbejde med resten af organisationen i forbindelse med kontraktstyring
  • At indkøbe, optimere og tilpasse serviceydelser, så de matcher Kriminalforsorgens behov
  • At sikre drift og vedligeholdelse af en større ejendomsportefølje spredt over hele landet
  • At koordinere og realisere flytte- og ombygningsprojekter
  • At sikre strategisk udvikling og ejendomsporteføljestyring

Hvem er du?
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være bred, men vi ser gerne, at du har minimum tre års erfaring fra lignende stilling eller har en uddannelse inden for Facility Management og gerne erfaring fra rollen som projektleder. Det er tillige vigtigt, at du har interesse for at styre kontrakter på et overordnet plan med store mængder data og stor kompleksitet.

Du er en faglig kompetent person, der forstår at skabe synlighed og respekt omkring dit arbejde og du medvirker til at skabe løsninger, samtidig med at den daglige drift og servicekontraktens mål overholdes. Endvidere forstår du at opbygge og vedligeholde langvarige relationer og sikre et konstruktivt samarbejde på tværs i organisationen og med Facility Managements mange eksterne interessenter.

Derudover lægger vi vægt på, at:

  • Du er fleksibel, åben og inddragende med masser af initiativ og gå-på-mod samtidig med at du er selvkørende og resultatorienteret
  • Du har gode kommunikations- og formidlingsevner og kan trænge igennem til brugerne og udfordre dem, samtidig med at du er serviceminded
  • Du er struktureret, systematisk og detaljeorienteret og har fokus på kvalitet i dit arbejde
  • Du kan styre en større proces, både på administrativt, økonomisk og forretningsmæssigt plan
  • Du trives med at arbejde i teams og har en positiv og løsningsorienteret tilgang til opgaverne
  • Du kan arbejde med flere forskellige opgaver samtidigt uden at miste overblikket
  • Du formår at se udviklingsmuligheder og selv tilegne dig ny viden inden for dit felt

Vi tilbyder
Koncern Ejendomme er præget af tværfaglighed og en seriøs, men humørfyldt tilgang til arbejdet. Der er en høj faglighed og medarbejdere med lang erfaring, der kan understøtte nye medarbejdere i arbejdsopgaverne og introducere dem for organisationen. Samarbejdsformen er åben og inkluderende med fokus på at hjælpe på tværs af projekter og fagligheder.

Vi kan i øvrigt tilbyde:

  • Selvstændige og varierende arbejdsopgaver, som vil give dig en bred berøringsflade i Kriminalforsorgen, og hvor ansvar og kompetencer følges ad
  • Spændende arbejdsopgaver i en organisation med stor samfundsmæssig betydning
  • Fleksible arbejdsforhold, hvor der er balance mellem arbejdsliv og privatliv

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Der er tale om en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdspladsen er beliggende i Strandgade 100, 1401 København K. Rejseaktivitet inden for landets grænser vil forekomme.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest mandag den 8. januar 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 3.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedsleder Jesper Dyreborg på telefon 7255 4051.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • København K
  • Mandag den 08. januar 2024

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i København

    JobbetVi søger en vicevært med hænderne godt skruet på og som kan være med til at løfte en bred vifte af arbejdsopgaver ude på lokationen. Din nærmeste kollega bliver deres tekniske chef som du ti..
    • Ejendomsfunktionær
    • København
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i København S

    Er du serviceminded og god til at lede medarbejdere? Sætter du en ære i at være tilgængelig for medarbejderne? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende for vores kunder? Og ønsker du et alsidigt..
    • Ejendomsfunktionær
    • København S
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Valby

    Bliv en del af vores dygtige property management team Som Property Manager vil du få ansvaret for din egen portefølje af boligejendomme – enten nyopførte eller inden for den gamle boligmasse. D..
    • Ejendomsfunktionær
    • Valby
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Valby

    Bliv en del af vores succes Til vores afdeling for foreninger, søger vi en Property Manager/ejendomsadministrator til administration af andelsboligforeninger og ejerlejlighedsforeninger. "I..
    • Ejendomsfunktionær
    • Valby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0