Fuldmægtig med flair og interesse for facility management søges til Ledelsessekretariat i Udlændingestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Interesserer du dig for kontrakt- og leverandørstyring og løbende opfølgning på aftaler, kontrakter vedr. facility management? Er du god til at omsætte og strukturere dine – og andres – gode ideer til handlinger, der samtidig kan være med til at forbedre og udvikle styrelsens interne service og drift? Så læs mere her!

En tværgående funktion der understøtter forretningen
I Ledelsessekretariatet er du tæt på Udlændingestyrelsens ledelse, og er med til at løfte centrale opgaver og projekter, der har betydning for styrelsens udvikling, daglige drift og medarbejdernes trivsel. Vi får omsat behov på tværs af vores organisation til konkrete handlinger og initiativer.

Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Du skal have lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem praktik, politik, jura, ledelse og organisationsudvikling, hvor du får 45 engagerede kollegaer med en række forskellige fagligheder. Vores hverdag er præget af, at vi er en stabsfunktion, der har en bred kontaktflade med resten af organisationen. Du skal derfor synes, det er sjovt, at du mange dage vil opleve, at dagen har budt på meget andet end det, du forventede om morgenen. Samtidig skal du være optaget af, at få driften til at fungere og kunne iværksætte en plan og levere til aftalt tid.

I Ledelsessekretariatet har vi netop samlet en række forskellige service og administrationsopgaver i et team; Team Service og Administration. Teamet er en del af den organisatoriske rygrad i Udlændingestyrelsen, hvor vi leverer opgaveløsninger, der er forudsætningsskabende for vores kollegaers opgaveløsning i resten af styrelsen. Opgaverne i teamet dækker bl.a. over styring af Udlændingestyrelsens samlede telefoniløsninger, daglige service og betjening af kollegaer vedr. både fejl på printere, udlevering af IT-udstyr, posthåndtering og styring og udlevering af arkivsager.

Vi har derudover samlet vores opgaver i relation til Facility Management i teamet, hvor du med enten dine generalist- og/eller specialistfærdigheder kan være med til at gøre en forskel. Konkret skal du indgå i samarbejdet med vores eksterne parter på bygningsområdet, hvor du får en væsentlig rolle i både vores Offentlige-Private Partnerskab (OPP) på vores lokation i Næstved og i forbedringen og driften af overgangen til Statens Facility Management Bølge 3, hvor en række af vores serviceopgaver pr. 1. maj 2024 overgår til en privat leverandør.

Udlændingestyrelsen er samtidig en dynamisk arbejdsplads, hvor der løbende opstår behov for bygningsændringer. Her vil du også få et selvstændigt ansvar for både strukturering og systematisering af indkomne ønsker, og efterfølgende være ansvarlig for diverse renoverings-og ombygningsprojekter.

Dine arbejdsopgaver forventes bl.a. at være:

  • skabe fremdrift og struktur i vores mange drifts- og servicerelaterede opgaver på bygningsområdet
  • udarbejde processer og systematik for løbende indkomne bygningsønsker og behov, og samtidig være overordnet ansvarlig for eksekvering
  • generelt indgå i tværgående projekter, der knytter sig til forbedring eller udvikling af styrelsens interne service, drift eller organisation
  • sikre bedst mulige samarbejde og opfølgning i forhold til vores mange forskellige eksterne parter på bygningsområdet
  • løbende skulle udarbejde beslutningsoplæg til direktionen vedr. opgaver i din portefølje
  • løbende samarbejde og sparring med kollegaer i teamet

Vores forventninger til dig
Du har en akademisk uddannelsesmæssig baggrund, fx samfundsvidenskabelig, der har givet dig kompetencer inden for overblik, styring, struktur og resultatskabelse både selvstændigt og ved inddragelse af relevante interessenter. Det vigtigste er, at du har interesse for området, og har lyst og mod på at være en drivende faktor i Udlændingestyrelsens udvikling inden for facility management.

Det er samtidig en fordel, hvis du har relevant erfaring fra lignende stillinger i en offentlig organisation, herunder erfaring og interesse for intern service, facility og service management og kontrakt- og leverandørstyring.

Vi lægger derudover vægt på at du:

  • kan indgå i daglig faglig sparring og prioritering af opgaver sammen med enhedschef, teamleder og teamets øvrige medarbejdere
  • tager initiativ og følger både tanker og handlinger til dørs med stor ansvarlighed
  • kan omsætte dine – og andres – gode ideer til handlinger, og er god til at formidle dem på skrift
  • er udadvendt og arbejder bedst gennem godt samarbejde med andre, men sagtens kan løse opgaver selvstændigt

I Udlændingestyrelsen lægger vi vægt på mulighederne for fleksibilitet, og giver derfor også mulighed for, at op mod halvdelen af ens arbejdsdage kan være fra hjemmekontoret. Vi er derfor vant til at arbejde hybridt, og navigere naturligt i distancearbejde. Derfor er der også flere kollegaer i Ledelsessekretariatet, der pendler fra flere forskellige steder på Sjælland.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som fuldmægtig i henhold til overenskomsten for akademikere i staten. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, arbejdsstedet er Udlændingestyrelsen, Farimagsvej 51A, 4700 Næstved. Dog kan rejseaktivitet til især Udlændingestyrelsens andre lokaliteter forekomme.

Der er tale om en fast stilling på fuldtid 37 timer om ugen, og stillingen er med tiltræden den 1. august 2023.

Det er en forudsætning for stillingen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT”, og at du kan opretholde godkendelsen under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte enhedschef Mads Skov Thomsen på telefonnummer 21 80 74 20 eller på e-mail [email protected] eller kontorchef Anita Okkels Birk Thomsen på telefonnummer 21 35 69 82 eller [email protected]. Send gerne en sms og aftal et tidspunkt.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 5. juni 2023.

Vi forventer at holde 1. samtalerunde i uge 24 og 2. samtalerunde i uge 25.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • København Ø
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i København S

    Vil du være People Business Partner hos CBRE Global Work Place Solutions (GWS) i København og være med til at understøtte forretningen? Hvis du har en udviklingsorienteret og samarbejdsorienteret p..
    • Ejendomsfunktionær
    • København S
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i København

    Vi søger nemlig en dygtig og serviceminded ejendomsinspektør, der i tæt samarbejde med kolleger, kunder og leverandører, skal varetage den daglige drift af Axel Towers i København. Dine opgaver..
    • Ejendomsfunktionær
    • København
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Dragør

    Er du serviceorienteret og har flair for reparationer? Trives du med at hjælpe beboere og sørge for, at boligerne og vores maskinpark fungerer godt? Så er du måske den ejendomsservicetekniker, vi s..
    • Ejendomsfunktionær
    • Dragør
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Frederiksberg

    Så er du måske vores nye kollega til Foreninger!Er du klar til at blive vores nye stjerne i Foreningsafdelingen? [xxxxx] søger en erfaren administrator, der vil være en del af den førende spille..
    • Ejendomsfunktionær
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
3. maj 2024 2
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1