Serviceleder til Den Frederiksbergske Boligorganisation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Har du mod på at udvikle og varetage fremtidens drift i en nystiftet boligorganisation, hvor du kan være med til at sætte dit eget præg på hverdagen og det lokale team, som skal stå for beboerservicen og ejendomsdrift?

Hvad bliver du en del af?
Den Frederiksbergske Boligorganisation blev stiftet 1. januar 2023 med det formål at købe 3 private ejendomme på Frederiksberg bestående af ca. 550 lejemål, der skulle dannes til en ny almen boligorganisation, som kab-Fællesskabet skal administrere.

Du vil sammen med os få en fantastisk mulighed for at opbygge boligorganisationen med helt nye og digitale løsninger til at drifte de 3 ejendomme og levere topklasse beboerservice.

Hverdagen vil blive præget af nye muligheder og nye tiltag omkring beboerservicen og ejendommenes drift, hvor de digitale løsninger vil blive understøttet af udlicitering af en række opgaver via serviceaftaler, som du skal kvalitetssikre løbende. Arbejdet med den nye driftsmodel forudsætter, du er typen, som får energi af at udforske, afprøve, koordinere og planlægge nye arbejdsgange- og tiltag for de 3 ejendomme, som vil udgøre en samlet boligafdeling.

Du bliver leder for, men også selv en del af det lokale driftsteam. Samtidig bliver du bindeled til det team i kab, der står for huslejeopkrævning, energiregnskaber osv., som er allokeret til at skabe de bedste rammer for den nye organisering. Du vil referere til kundekonsulenten, der har kundeansvaret sammen med kundechefen, som har det overordnede ansvar og dialogen med afdelingens organisationsbestyrelse. Samtidig bliver du en del af en konkret forretningsudvikling, hvor vi løbende justerer og gentænker driften, ibrugtager nye systemer og samarbejdsflader på måder, som ikke er prøvet før i kab.

Stillingen
Som serviceleder bliver du samlingspunkt for en ansvarlig, gennemskuelig og nærværende drift for både de almene og private beboere. Du skal opbygge driftsløsninger ud fra en innovativ tilgang, hvor digitale løsninger vil være i fokus.

Den centrale opgave for dig er at lede og udvikle driften på de tre ejendomme samt løbende se på digitaliseringsmuligheder og forbedringspotentiale indenfor måden at tænke klassisk bygningsdrift.

Udover at stå i front for den daglige ledelse vil dine arbejdsopgaver bestå af følgende:

  • udarbejdelse af planer for renholdelse
  • vedligeholdelse af udendørsarealer og tekniske anlæg
  • bidrage til udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner, udbedringer og rekvirering af håndværkere
  • sikre klare retningslinjer for håndværkere og godkender deres ydelser

Du har ansvaret for gennemførelsen af flyttesyn, og du er garant for en tilfredsstillende beboerservice, så alle føler sig mødt og hørt i forhold til nærvær og kvalitet til tiden, men også i forhold til at man er forskellige.

Om dig
Du skal trives i en hverdag, hvor vi de første år skal have opbygget driften og beboersamarbejdet på et nyt og uprøvet felt. Det vil være en fordel, hvis du har godt blik for at se, hvad der fungerer, og hvor der kan justeres og tænkes helt nyt. Vi forestiller os, at du har en entreprenant og nysgerrig tankegang, gerne funderet i god erfaring med eller kendskab til ejendomsdrift eller bygningens dele og organisering af teamets arbejde.

For at blive en succes i stillingen kræver det, at du:

  • er ansvarsfuld og initiativrig
  • er struktureret og løsningsorienteret
  • har kendskab til enten drift af private- eller almene beboelsesejendomme
  • er serviceminded, tillidsskabende og god til at kommunikere
  • er nyskabende, nytænkende, ordentlig og selvstændig
  • har et godt overblik og er god til at planlægge og prioritere
  • er en stærk IT-bruger (kendskab til UNIK Bolig 4 og iOpgave vil være en fordel)
  • har erfaring med bygningsdrift og bygningsvedligeholdelse
  • har stærke sociale kompetencer

Det er vigtigt, at du er inkluderende og kan rumme andres planer på lige fod med dine egne, og vi sætter stor pris på teamsamarbejde.

Relevant faglig uddannelse er et plus, ligesom økonomisk flair og omkostningsbevidsthed er et must. Opkvalificering i at kunne gennemføre syn er en mulighed.

Vi tilbyder
Vi stiller store krav til dine personlige, faglige og sociale kompetencer, men tilbyder samtidig et spændende, alsidigt og udadvendt arbejde i en unik stilling med mulighed for selv at opbygge sit team og præge sin hverdag.

Du får muligheder for faglig og personlig udvikling samt efteruddannelse. Vi tilbyder løn, pension og øvrige vilkår efter gældende overenskomst.

Ønsker du at høre mere?
Du er velkommen til at kontakte kundekonsulent Henriette Rahbek på 33631093/ [email protected], Rasmus Overgaard på 33631067/ [email protected] eller kundechef Mikkel Kjøgx på telefon 33631295/[email protected] for at høre mere om stillingen.

Søg stillingen på nedenstående link senest den 10. april 2023. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og for den rigtige kandidat afholdes samtaler løbende.

Du kan forvente at deltage i to samtaler samt at skulle udfylde test mellem samtalerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • København SV

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i København

    Ejendomsfunktionær søges til organisation/virksomhed i København
    • Ejendomsfunktionær
    • København
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i København S

    Vil du være People Business Partner hos CBRE Global Work Place Solutions (GWS) i København og være med til at understøtte forretningen? Hvis du har en udviklingsorienteret og samarbejdsorienteret p..
    • Ejendomsfunktionær
    • København S
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i København

    Vi søger nemlig en dygtig og serviceminded ejendomsinspektør, der i tæt samarbejde med kolleger, kunder og leverandører, skal varetage den daglige drift af Axel Towers i København. Dine opgaver..
    • Ejendomsfunktionær
    • København
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Dragør

    Er du serviceorienteret og har flair for reparationer? Trives du med at hjælpe beboere og sørge for, at boligerne og vores maskinpark fungerer godt? Så er du måske den ejendomsservicetekniker, vi s..
    • Ejendomsfunktionær
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 2
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1